Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

todika=flash gordon!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

to tako ali tako, da morava z bejbo imeti soroden pogled na svet...brez tega sva kot vesoljca z različnih galaksij...lahko, da je ravno tu moj problem...sem kot en vesoljc, s popolnoma neobičajnimi nazori in značajem...vsaka si misli: kva pa ta muti tukej?

jaoooo odkomplicirat se morm xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>to tako ali tako, da morava z bejbo imeti soroden pogled na svet...brez tega sva kot vesoljca z različnih galaksij...lahko, da je ravno tu moj problem...sem kot en vesoljc, s popolnoma neobičajnimi nazori in značajem...vsaka si misli: kva pa ta muti tukej?

jaoooo odkomplicirat se morm xrolleyesx

Pol s pa kr fajn men podobn...jst sm tud k ena vesolka, k je nben ne šteka...se najdejo vsake tok cajta kšne svetle izjeme, ampak ni čist to to....

Sej bo, cashy, za vsako rit palca raste...ni hudič, da tud za najini ne! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pol s pa kr fajn men podobn...jst sm tud k ena vesolka, k je nben ne šteka...se najdejo vsake tok cajta kšne svetle izjeme, ampak ni čist to to....

Sej bo, cashy, za vsako rit palca raste...ni hudič, da tud za najini ne! x;)x  x:Dx

jaooo, a ti si ena mazohistka, al kaj? Bi bila tako rada tepena? :eek:

zmeri bl mam občutek, da noben na tem svetu nikogar ne razume...če sva midva lahko rekla, da naju noben ne razume, to lahko reče vsakdo... :o|o:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

zmeri bl mam občutek, da noben na tem svetu nikogar ne razume...če sva midva lahko rekla, da naju noben ne razume, to lahko reče vsakdo... :o|o:

To je pa cist na mestu ugotovitev. Mene tudi noben ne razume, se vec-niti sam se ne razumem prav dobro. Ljudje ne znajo vec poslusat niti drugih, niti samih sebe... Distorzija (informacijski overload ce hoces) je prevelika.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...