lia 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 [Odvisno je tudi koliko se sklada s tvojimi halucinacijami.. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah to pa sploh ni res, tiste je najlazje upecat. Sam enga beemerja 750 si kupi pa bodo vse tvoje. Kje je un smajli, ki si rine prst v usta?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hm to je res težka uganka...men se zdi da je ves vrag v feromonih...skratka v nosu...če diši diši..... ....če pa ne, pa malo s Chanelom pošpricamo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poglej Todiko recimo.. Lahko reces, da ni simpaicna? Ampak ce ji bos rekel, naj gre vsak teden s teboj k masi na primer.. . ....KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 anje anje pa glih mjene Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ja glih ti si tuki s tako lusno slikco A mas to pivo pred seboj?? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 pa pivo mam pred sabo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 očitno sma bila istih misli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Temu se pa res rece hitri odgovor.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 sama brzina Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 todika=flash gordon!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 to tako ali tako, da morava z bejbo imeti soroden pogled na svet...brez tega sva kot vesoljca z različnih galaksij...lahko, da je ravno tu moj problem...sem kot en vesoljc, s popolnoma neobičajnimi nazori in značajem...vsaka si misli: kva pa ta muti tukej? jaoooo odkomplicirat se morm Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>to tako ali tako, da morava z bejbo imeti soroden pogled na svet...brez tega sva kot vesoljca z različnih galaksij...lahko, da je ravno tu moj problem...sem kot en vesoljc, s popolnoma neobičajnimi nazori in značajem...vsaka si misli: kva pa ta muti tukej? jaoooo odkomplicirat se morm Pol s pa kr fajn men podobn...jst sm tud k ena vesolka, k je nben ne šteka...se najdejo vsake tok cajta kšne svetle izjeme, ampak ni čist to to.... Sej bo, cashy, za vsako rit palca raste...ni hudič, da tud za najini ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol s pa kr fajn men podobn...jst sm tud k ena vesolka, k je nben ne šteka...se najdejo vsake tok cajta kšne svetle izjeme, ampak ni čist to to.... Sej bo, cashy, za vsako rit palca raste...ni hudič, da tud za najini ne! jaooo, a ti si ena mazohistka, al kaj? Bi bila tako rada tepena? zmeri bl mam občutek, da noben na tem svetu nikogar ne razume...če sva midva lahko rekla, da naju noben ne razume, to lahko reče vsakdo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 zmeri bl mam občutek, da noben na tem svetu nikogar ne razume...če sva midva lahko rekla, da naju noben ne razume, to lahko reče vsakdo... To je pa cist na mestu ugotovitev. Mene tudi noben ne razume, se vec-niti sam se ne razumem prav dobro. Ljudje ne znajo vec poslusat niti drugih, niti samih sebe... Distorzija (informacijski overload ce hoces) je prevelika. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kolk smo zašli od rdeče linije (po moji krivdi )no, naj kdo še kakšno sočno zgodbico pove, da me bo malo poživilo ob branju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaooo, a ti si ena mazohistka, al kaj? Bi bila tako rada tepena? zmeri bl mam občutek, da noben na tem svetu nikogar ne razume...če sva midva lahko rekla, da naju noben ne razume, to lahko reče vsakdo... Lohk sm tepena, sam ne od tebe.... Mam že ogledanga ''tepca'' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kaj se pa ti režiš, tepec? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 no, Mick, očitno si ti ta ogledan tepec srečko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, Mick, očitno si ti ta ogledan tepec srečko Ja, res je, samo zaenkrat je samo moj virtualni tepec ...se pa nikol ne ve.... V resničnem lajfu je pa en drug ogledan...kaj pa če si to ti??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, Mick, očitno si ti ta ogledan tepec srečko Hehehe cashy, to je v velik čem od nas odvisno al smo "in" al ne.......Pikica pa še ne ve, da jo tko al tko k men vleče.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe cashy, to je v velik čem od nas odvisno al smo "in" al ne.......Pikica pa še ne ve, da jo tko al tko k men vleče.... Kam pa pridemo brez domišljija.... A me maš na vrvici al kaj? Mhm...prov res.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Saj to je pa fajn, da imaš bujno Ne rabim vrvice.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.