Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj to je pa fajn, da imaš bujno Ne rabim vrvice.... Samozavest serijsko!!! Mam vse bujno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa cist na mestu ugotovitev. Mene tudi noben ne razume, se vec-niti sam se ne razumem prav dobro. Ljudje ne znajo vec poslusat niti drugih, niti samih sebe... Distorzija (informacijski overload ce hoces) je prevelika. js sem tud tko včasih mislil, pol sem pa probal sebe razumet, in sem se malo poenostavil tako da se lahko sam razumem s časom sem opazil da me lahko tudi drugi razumejo tko da vredno poskusit za vse ki mislite da vas nihče ne razume... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 nemogoče.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hehehe, upam da tud uporabljaš kaj ....to bujno. Ahm....kak pa bujna mucka zgleda? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, upam da tud uporabljaš kaj ....to bujno. Ahm....kak pa bujna mucka zgleda? Nism bujno kosmata, če s na to cilu! sem rada urejena...zase. Bujno je pa tist, kar je za prjet! Tko....zdej bo pa spet štala pr teb! Kok mi je smešn....tale forum bi mogl preimenovat v Dolsemgadala.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hihi mick zelo bujno tko da moreš mal razmaknt pol stvari da kam prideš... se lahk igraš raziskovalca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi mick zelo bujno tko da moreš mal razmaknt pol stvari da kam prideš... se lahk igraš raziskovalca Pujs! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi mick se lahk igraš raziskovalca To za tovrstna področja kar mickenmu prepustim..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Aja? Sam Mickeni tam raziskuje? To zna bit pa dolgčas....tolk o tem, kakšne čudeže lahko tvoj gobček dela! Pf :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ....gobček pa sam zlo urejene obiskuje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....gobček pa sam zlo urejene obiskuje Nč bat...vse kot treba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Daj da prevermo to mal prej .......na nude fotkah Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Sanja svinja kukuruz...ti si že 4 moje vidu, jaz pa nobene tvoje...to ne štima neki....kako je pa pr teb dol? Jst se tud samo pri urejenih potrudim! tak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Moj Mickeni je urejen k maneken Se mora potrudit, ne, k pa ni bil dovolj velik za manekena.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Good one! I like it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 uh, očitno je obritost tam spodaj spet na vrhuncu modne muhe..samo, kot se pa Pikica in Mick med sabo rajcata, nekoč ju bo samo potegnilo skozi ekran drugemu v naročje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mah, fučka se men za modo. Ne pa tudi za moda K lahko zarad znojenja pride do vnetij tam na neugodnemu placu, pa mi že tud je......se pač friziram Tud pod pazduho na primer, ker sem pač občutljiv, dovzeten za za kakšna kožna vnetja.....No, pol pa sm ugotovil, da je tud seksi....mah, zakaj pa pol ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh, očitno je obritost tam spodaj spet na vrhuncu modne muhe..samo, kot se pa Pikica in Mick med sabo rajcata, nekoč ju bo samo potegnilo skozi ekran drugemu v naročje Bi bil rad zraven, ko se to zgodi, ne? Nema! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ...kak si kruta. Bi pa blo prav rajcig ga skup vpeljat v svet užitkov..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, teb bi blo, ko bi naju gledal, kako se matra, revež, pa bi se režal zraven! Kdo je zdej krut? Al pa bi mu ti na men kazal, pol bi pa in ponovil...jst bi pa naslednji dan kavbojce lahk igrala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ne morš to tko površn in grobo gledat. Ne vem, če bi se dolg matral.... Vsekakor pa bi ti imela polne roke in luknce dela..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 V to pa ne dvomim! Bog ve, če bi zmokla....dodaten par rok me sicer ne bi motil, ampak dva Mickena...to je pa že tu mač! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 damn js grem na kosilo vidva pa tle nek hude jao jao Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V to pa ne dvomim! Bog ve, če bi zmokla....dodaten par rok me sicer ne bi motil, ampak dva Mickena...to je pa že tu mač! Saj mogoč neb bla oba mickena.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj mogoč neb bla oba mickena.... Še tok huj! Ne morem! Au! Doooooooooost! hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.