Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ...sm ziher, da bi zmogla, k se bi dovolj ogrela Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 To je tud možno, ja...nikol ne veš, kake so tvoje zmožnosti, dokler ne sprobaš, a ne? Bom temeljito razmislila o ponudbi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Sam če bo to šlo tko naprej, se bo treba v uno drugo temo preselit......nism je, ga, dal-a dol.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kr zdej se že dej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Mene je en tako lepo dol dal, da me je napumpal pa sem noseca. hahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kr zdej se že dej... Ok. Vsaj kar se tebe tiče.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Alpa še mal počakva...nikol se ne ve! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Boš ti prvo unga preverla, jst pa uno, če pa ne bo ok, se potolažva....hahahaha Sam mene ne rab skrbet, če dam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kero uno??? A morm bit spet lubosumna? Jej, jej, kaj mi delaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Te pa "une" no ......ker na več njih pa te menda ne boš, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Če jih je pa več, ta pa vreo! Ti sam pokaj, pol boš pa itak vido, da sem jaz najboljša! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Po čem bom to vidu? Men so že sedanje simpatije včasih prav nesramno preveč všeč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, pol, ko boš še mene sprobal, boš vidu, da je ni boljše od mene! Pa bolj skromne tud ne! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ....saj čist verjamem, da si fajn . Upam, da to tud kak bl "primeren" k jaz opazi... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, dejva oba držat pest za to! Pa da bo RES primeren...le na koga ali kaj sva zdej cilala? Brez besed! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ah, to bi pa lahk vedla kter te muč? Razen mene, seveda.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, mislm, da me sam ti mučiš...dobesedno! Sadist! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ne morm pomagat, če pa se mi zdi, da ti paše .......rad zadovoljujem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Od kdaj je pa ta tema prerasla v Dol bi ga dala----dol bi jo dal... hihi zdej lahk pa še js mal več pišem sem notr mmm js bi se vam tud pridružil,.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ti kr, Ninč...tebe se tud ne bi branla ....joj, škorpijonska luna....jst nism v resnic taka, no!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 A je to se zmeri lunin.net al je ze lulin.net? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ta drugo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 pismo, si potrebna Pikica...ti bi bila miljonarka, če bi se prodajala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kako pa veš, da se ne in da nism? Znajd se, pa še ti zasluž! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti kr, Ninč...tebe se tud ne bi branla ....joj, škorpijonska luna....jst nism v resnic taka, no!!!!!!!! pa bi se žihr k js ful navalim pa paše mal upiranja lih en mal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.