Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Pa kdo the f*** si je zmislu besedo napumpat, kr želodec se mi obrača ob takih izjavah :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

................................ampak on je bil raje na gor...........

vdala sem se.........

hehehehehe :vio:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Nekje sem prebral, da bikice najrajsi od vseh znamenj dajo, ne vem pa kok je kaj na tem.

Vodnarke pa tko, govorijo o tem ogromno, ko pa pride do tega niti niso ne vem kaj.

Men se ne zdi, da bi znamenja kaj dosti vplivala na to kok hitr kaksna da. Ko pa enkrat pride do tega, so po izkusnjah sodec najboljse skorpijonke pa levinje. :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Nekje sem prebral, da bikice najrajsi od vseh znamenj dajo, ne vem pa kok je kaj na tem.

Vodnarke pa tko, govorijo o tem ogromno, ko pa pride do tega niti niso ne vem kaj.

Men se ne zdi, da bi znamenja kaj dosti vplivala na to kok hitr kaksna da. Ko pa enkrat pride do tega, so po izkusnjah sodec najboljse skorpijonke pa levinje. :palec:

Tole o bikicah nov držal...poznam eno, k jih je ful dol dala...hit tud kr...ta druga je pa pr 25 še zmer junfr...tko da...težko je rečt, kera hit da!

Pa tud to, kere so najboljše je bl....bulšit. Sprobi od vsazga znamenja po 10 bejb ( se prav ene 120) pa pol povej....nared grafe, statistično nalogo, pol se pa hval! x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:px

Jaz sem celo noč delala grafe. In sem ugotovila, da mi najboljše črtice na grafih delali biki in škorpijoni. x:Ix x:Ix Pa ne vsi biki in ne vsi škorpijoni.

Ampak to so moji grafi. Vi si pa naredite svoje. x;)x

Dum spiro, spero.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem celo noč delala grafe. In sem ugotovila, da mi najboljše črtice na grafih delali biki in škorpijoni.  x:Ix  x:Ix  Pa ne vsi biki in ne vsi škorpijoni.

Ampak to so moji grafi. Vi si pa naredite svoje.  x;)x

Koliko si jih pa zgrafirala žez noč :8): x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...