oona 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Koliko si jih pa zgrafirala žez noč Ma nocoj sem samo risala, nooo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ma nocoj sem samo risala, nooo Kar po spominu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole o bikicah nov držal...poznam eno, k jih je ful dol dala...hit tud kr...ta druga je pa pr 25 še zmer junfr...tko da...težko je rečt, kera hit da! Pa tud to, kere so najboljše je bl....bulšit. Sprobi od vsazga znamenja po 10 bejb ( se prav ene 120) pa pol povej....nared grafe, statistično nalogo, pol se pa hval! Ja kdo je pa reku da sem to govoril s kaksno statisticno natancnostjo??Ce bi hotu res dobr opravit nalogo, bi mogu vzet v zakup se veliko vec kot le soncevo znamenje in predvsem velikoooo vec deklet kot le po 10 vsakega znamenja. pa naj se kdo rece da je statistika dolgocasna. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ej, sej lohk se pa zmenva, da to nalogo profesionalno opraviva - jaz za moške, ti pa za ženske? Kaj praviš? Se žrtvujeva v dobrobit znanosti? Somebody's gotta do it! Why not us???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, sej lohk se pa zmenva, da to nalogo profesionalno opraviva - jaz za moške, ti pa za ženske? Kaj praviš? Se žrtvujeva v dobrobit znanosti? Somebody's gotta do it! Why not us???? ...oh it's a dirty job, but someone's gotta do it!!!Pa naj bo,no Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Deal, baby...s kerim znamenjem pa začneva???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jaz bom z dvojcicami. Ti? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hm ....dobra izbira ....kaj čm pol se fino delat! Gremo na dvojčkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Zdele je sla ena z lepim dvojckom kle mimo.Jo grem prasat, ce je slucajn dvojcica, pa ce bi bla za eno "anketo". Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Kva s faca...jst bom pa popoldne na rožniku anketo delala... kumi čakam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kva s faca...jst bom pa popoldne na rožniku anketo delala... kumi čakam... Bom obvestil vsa planinska drusta. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Eeeeeeeeeeeeej! Sej jst je ne mislm celo v enem dnevu izvest! U izi, bejbi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eeeeeeeeeeeeej! Sej jst je ne mislm celo v enem dnevu izvest! U izi, bejbi! Ma ne mors bit no tko lena.Ce mislis pa tko zabusavat pol grem pa raj s kero drugo v to raziskavco. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Aha....bla, bla...jst sm the woman for the job! A spet bi me tkole skenslu...eh :xx!: bom pa na lastno pest raziskvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha....bla, bla...jst sm the woman for the job! A spet bi me tkole skenslu...eh :xx!: bom pa na lastno pest raziskvala... Ce bos tok pocas delala, kokr zdej pravis...bom jest ze Nobelovo nagrado prej dobu preden bos ti sploh lublano obdelala. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Matr...a ti s pol k zajc? Pol pa tebe nom....za 2 sekundi se mi pa ne splača hlač odpenat! Jebeš nobelovo, jst bom to za znanost nardila, pa za boljši svet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 za 2 sekundi se mi pa ne splača hlač odpenat! A sem reku da bova dvakrat?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Tok hujš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 k prideta do škorpjonk mi povejta Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jst bom dons eno obdelala Hihi... Un bo pa itak z vsemi petimi nate planu, tko da se nč ne ponuji...še povhn kufr boš mela teh njegovih 1-sekundnih variant! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 z vsemi petimi, a sej kokr kaže bom pa jz dons vaju oba porkamotorka... ne vem če mi bo znesl... sej velik prenesem... sam vaju oba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hihi...kr prprav se...dva dvojčka...uf, uf, ti bo vroče, bejbi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 mi je že samo ob misli... hihihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 povejta, k bosta pr kozorogih....če se naute naveličal do takrat... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hjaja... ovni se priporočamo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.