Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tole o bikicah nov držal...poznam eno, k jih je ful dol dala...hit tud kr...ta druga je pa pr 25 še zmer junfr...tko da...težko je rečt, kera hit da!

Pa tud to, kere so najboljše je bl....bulšit. Sprobi od vsazga znamenja po 10 bejb ( se prav ene 120) pa pol povej....nared grafe, statistično nalogo, pol se pa hval! x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x  x:px

Ja kdo je pa reku da sem to govoril s kaksno statisticno natancnostjo??

Ce bi hotu res dobr opravit nalogo, bi mogu vzet v zakup se veliko vec kot le soncevo znamenje in predvsem velikoooo vec deklet kot le po 10 vsakega znamenja. x:Dx pa naj se kdo rece da je statistika dolgocasna. :vragec: x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ej, sej lohk se pa zmenva, da to nalogo profesionalno opraviva - jaz za moške, ti pa za ženske?

Kaj praviš? Se žrtvujeva v dobrobit znanosti? Somebody's gotta do it! Why not us???? x:Dx  x:Dx  x:Dx

...oh it's a dirty job, but someone's gotta do it!!!Pa naj bo,no x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jaz bom z dvojcicami. x:Dx Ti?

Frank Zappa

Zdele je sla ena z lepim dvojckom kle mimo.Jo grem prasat, ce je slucajn dvojcica, pa ce bi bla za eno "anketo". x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx Kva s faca...jst bom pa popoldne na rožniku anketo delala... x:px kumi čakam... x:Dx

Bom obvestil vsa planinska drusta. x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Eeeeeeeeeeeeej!  :eek: Sej jst je ne mislm celo v enem dnevu izvest! U izi, bejbi! x:Dx

Ma ne mors bit no tko lena.Ce mislis pa tko zabusavat pol grem pa raj s kero drugo v to raziskavco. :vragec: x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Aha....bla, bla...jst sm the woman for the job! x:Dx A spet bi me tkole skenslu...eh :xx!: bom pa na lastno pest raziskvala... :palec:

Ce bos tok pocas delala, kokr zdej pravis...bom jest ze Nobelovo nagrado prej dobu preden bos ti sploh lublano obdelala. x:Dx

Frank Zappa

za 2 sekundi se mi pa ne splača hlač odpenat! x:Dx  x:Dx  x:Dx

A sem reku da bova dvakrat?? x:Dx

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...