Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ah, kje ste še ovni pa kozorogi...potrpežljivost, fanta! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Nvem ovni so zmer prvi ane? tko da potrpežljivosti ni treba kaj dost... hja pismu ej beri tam v astroloških temah keri je prvi znak porka motorka... hop na ovne Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ninči, si povedal, kar sem jaz hotela. Hec je le, da ovne že veliko prej vse mine, preden bi onadva ugotovila, da smo PRVI zodiakalni znak, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Vprašanje...? Nč ne bomo podiral....abstinenca velja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 haha na roke do poroke... temu ti rečeš abstinenca... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Glih dons sm močno ''abstinirala'' na roke...skor nč ni mankal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 skor? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Sej počas se navadš...kaj pa češ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Hehe js sem jih pa danes 76... položil v mojo poslo pa še slikco morem priložit pismu tleleele se pa ne da slikc dajat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 uuu ninči a maš butterflies? ohohoho.... jz sam mal strašim ob tej uri klele... k me nben ni navajen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Kaj si pa ti danes dol dala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 misliš včeraj..."danes" je imela samo 22min časa, da bi koga ujela in položila...to težko uspe še najboljšim gejšam...no, jest se ne bi pustu dat dol v 22 min...mogoče po pou ure Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Men se pa ne daje dol ....se mi pa neki zlo podobnega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Mick, iz tvojih postov pa kar nek sladkorni sirup kapla... Te je pa ena res mogla obrnit, hehe ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Obrnit? Heh, sem mal prestaro mlad, da bi me ktera obrnila, če si prav razlagam kaj pomeni "obrnit". Mogoč pa se za Mickom skriva nekaj precej drugačnega, kot se na zunaj vid, ha? Al pa tud ne, kdo bi vedu.... Al pa tud ja? Al ipak ne? Ja? Ne? Vsekako pa bi blo zelo dobro, ko bi me ena dol dala, ta hip......jesssssssss...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Sicer eno uro kasneje, ampak te vneto dol dajem...a čutš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hm, pa to je potemtakem trio....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, pa to je potemtakem trio....... That's the way you like it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ...aha aha aha i like it..... Sam te dni nisem glih prepričan, če bi si eno delil s še z eno.... Hahahaha, kake tumbam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...aha aha aha i like it..... Sam te dni nisem glih prepričan, če bi si eno delil s še z eno.... Hahahaha, kake tumbam..... Sej vem, da mene ne bi delil, ko bi me enkrat spoznal...sm nedeljiva....celice se delijo, jst pa ne! Ti prvoščm, da te trga, bejbi... Zdej more pa še mene začet... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Ne žel si. Trganje v križu je hudič. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hehehehe,vidm, da vm dugaja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne žel si. Trganje v križu je hudič. Sam, da te v Mickenem ne trga, pa je vse Ok! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Nikoli ni prezgodaj za dol se dajat a? heha... njen nasmešek v sončnem jutru... hjaja opasno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Obrnit? Heh, sem mal prestaro mlad, da bi me ktera obrnila, če si prav razlagam kaj pomeni "obrnit". Mogoč pa se za Mickom skriva nekaj precej drugačnega, kot se na zunaj vid, ha? Al pa tud ne, kdo bi vedu.... Al pa tud ja? Al ipak ne? Ja? Ne? Vsekako pa bi blo zelo dobro, ko bi me ena dol dala, ta hip......jesssssssss...... Hotela sem reči, da se je Mick verjetno zaljubil. Pri meni ta termin ne paše v področje seksualnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.