Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Pri meni ta termin popolnoma, čak savršeno , paše v področje seksualnosti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 h ehehehe sam pazi lepotec jagerski..hehehe posle J*****a nema kajanja... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pri meni ta termin popolnoma, čak savršeno , paše v področje seksualnosti. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ...sej vem, a lady doesn't tell... ....sam je blo pa dans tko spešl.... ....kolk mam rada, da naju ni strah ali pa sram sprobavat novo... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..........dol sem ga dala....in končno zadihala s polnimi pljuči.mmmmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 So ti joški poskakoval, torej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pri meni ta termin popolnoma, čak savršeno , paše v področje seksualnosti. MICK:Sem mislila na besedo OBRNIT, ne pa zaljubit... !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>So ti joški poskakoval, torej? a bi ti u detajle? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>MICK:Sem mislila na besedo OBRNIT, ne pa zaljubit... !!!! Ne vem. Po tvojih postih nazaj sodeč sem mislil, da si z obrnit mislila jaz zaljubit. Al pa mogoče oba zaljubit? Al kako? Mogoče boš pa morala ponovno definirat "obrnit"....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Eh, dej no nehi, si zakompliciral, kot kak pravnik, bemu ! Da poenostavim: obrnit dobesedno kar se seksa tiče = logično, kaj pa češ počet pol sploh, ležal ko hlod?! :xx!: Obrnit- v prenesenem pomenu (če te neka oseba vrže na finto, ali se malo ponorčuje iz tebe, mi pa nekak ni..) Hotela sem povedat, da mi deluješ po postih malo eterično, pa sem si mislila, da te je mogla zmešat kaka bejba.... ****************************************************************** Me pa čist nekaj drugega zanima: ti in Milf dostikrat uporabljata neko besedo . To je MUJCEK(i) . Kwa je to za ena živau? Je to maček , prašiček, ali mešanec med tema dvema? Ful mi je smešno in zmer i se sprašujem, kaj je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Men je un prv obrnit velik bl všeč k un drug....... No še vedn ne vem kak si sklepala, da me je obrnla? Kaj pa vem od kod Milfu, men izhaja iz Prlekije.........tam imam del familije, od tam sem pobral mujcek........ki valjda jasn ne pomen prašiček, bemu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Vem, da ti je prvi obrnit bolj všeč . Se mi je zdelo zadnjič, da se nekam eterično izražaš, čist drugač , kot ponavadi. Sem zelo dojemljiva za stilistiko tekstov ************************* Še zmer ne vem, če je to maček? vem, da na Štajerskem pravijo prašiču pujcek, pa sem mislila, da je to združeno z mucek in nekak pol rata MUJCEK. Bo še Milf pojasnil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Aha, ja seveda, nisem nič pazil, da se neb opazilo Rad uživam v posebnih občutkih, lepih......četudi so le trenutni.....al pa tud ne. ...ja, točn, pujcek ........no, mujcika je seveda mucica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 26.5. Dvojčica, se mi zdi. Zanimivo, to je že druga dvojčica v zadnjem času, prej jih pa ni bilo od nikoder. Resda pomnim, da je Marsa nekoč rekla, da mi ribe lahko dobro sedejo. Ampak je bila kot pomnim samo ena. V glavnem je bilo precej devic. Nobena med njimi pa devica. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kumi čakam, da bom jst lohk sm kej not napisala in se na vsa usta pohvalila! Bo še treba počakat...k ni še nbenga na obzorju...mi je pa cigančica dobr našlogala, tko da bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kumi čakam, da bom jst lohk sm kej not napisala in se na vsa usta pohvalila! Bo še treba počakat...k ni še nbenga na obzorju...mi je pa cigančica dobr našlogala, tko da bo! Komaj čakam da pol z vsem sočnim užitkom rečem "who's the lucky bastard" poročaj Andres08 - to tista, iz teme "ni mi dala" s katero nej bi še dolgo samo kofetkala?---Evo popravek >> sem prečekirala, tisto je vodnarka, ups Hjoj pa kje jih nabiraš tok hitro Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komaj čakam da pol z vsem sočnim užitkom rečem "who's the lucky bastard" poročaj Andres08 - to tista, iz teme "ni mi dala" s katero nej bi še dolgo samo kofetkala?---Evo popravek >> sem prečekirala, tisto je vodnarka, ups Hjoj pa kje jih nabiraš tok hitro Bom poročala... Ja, naš Andres je očitno spidi brzič...takih pa Pika ne mara :xx!: Mislm, za čvekat ni blema...drgač pa STAY AWAY! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem, da ti je prvi obrnit bolj všeč . Se mi je zdelo zadnjič, da se nekam eterično izražaš, čist drugač , kot ponavadi. Sem zelo dojemljiva za stilistiko tekstov ************************* Še zmer ne vem, če je to maček? vem, da na Štajerskem pravijo prašiču pujcek, pa sem mislila, da je to združeno z mucek in nekak pol rata MUJCEK. Bo še Milf pojasnil.Ne vem od kje mi to, mogoče sm celo Micka kopiral, sej ne vem, ampak mi je taka fajna ljubkovalnica - lepša kot mucika npr.. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 Vem, ne paše sem. sam, morm' povedat. sem ga hotla dol dat, pa sem se premislila. Ni mi dišal. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komaj čakam da pol z vsem sočnim užitkom rečem "who's the lucky bastard" poročaj Andres08 - to tista, iz teme "ni mi dala" s katero nej bi še dolgo samo kofetkala?---Evo popravek >> sem prečekirala, tisto je vodnarka, ups Hjoj pa kje jih nabiraš tok hitro Če sem pred treemi meseci napisal v tisti topic, da mi ena ni dala, to lahko tudi pomeni, da mi je dala čez vikend in sinoči. Sicer sem že pozabil katero sem imel v mislih, ko mi ni dala. Sicer pa sem napisal, da rajši napišem kaj v tisti topic o porazih, kot v tega, saj utegne biti bolj iskren. p.s. Ja, vodnarka, ta črna ni dala. Mogoče še kdaj bo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom poročala... Upam da bom prvi zvedu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 disim po njem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 jst še tud že mal obupno lovim zadnjo sled vonja po njej....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Che romantičen si ti, Mick! Sem mislila, da so bolj ženske tako dojemljive za vonj (po izginulem/odhajajočem)ljubimcu. Po moje se tu vidi, koliko ti kdo pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hehe,tange še najdl zadržijo taprav vonj-do naslednga srečanja,če ni glih hitr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.