Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Hihihi .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še....... No, k sem že pacek forever ........včasih se mi je bilo muka roke umit po ........k sem odšel od nje. No, saj si jih tud nisem kar tko..... Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še....... No, k sem že pacek forever ........včasih se mi je bilo muka roke umit po ........k sem odšel od nje. No, saj si jih tud nisem kar tko..... Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... Sploh če jo vohaš posod po seb! matr k sva se na letališu poslovila, sm full pazu, da si dolg nism roke umiu je tko lepo dišala po njeni muci! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 No, to sm mislu, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še....... No, k sem že pacek forever ........včasih se mi je bilo muka roke umit po ........k sem odšel od nje. No, saj si jih tud nisem kar tko..... Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... Tkole pravi tudi tip od moje prijateljice, ko gre od nje nazaj k ženi- da se ne bo tuširal, samo, da bo lahko njen vonj odnesel na sebi domov Mick, sem mislila, da loviš ostanke vonja iz posteljnine, ne iz gat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to sm mislu, ja Itak, da ja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mick, sem mislila, da loviš ostanke vonja iz posteljnine, ne iz gat! Ah, ne, lovim ostanke njenega telesnega vonja in njenega parfuma, sm mel srečo zavonjat oba......oba všeč Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Pol si pa kup enak parfum pa lahk še produžiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ah, to ni isto, na njeni koži ima tud njen parfum poseben vonj...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ta kombinacija je ubitačna, se strinam,Mick! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 A nje a nje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Gledava film, se tiskava, muckava, kusneva, ze oba zelo potrebna in ga naskocim . Je blo zelo explozivno.....uhhhhhhhhhh, se clo muca je ploskala in djala: "Pa sem spet dobla orenk sus", da bo kak dan mir. Lep je dan, na na na na ............ Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jst sm vam pa fouš..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 js sm ga tud dol dala pa ne sam enkrat........še mal pa ga bom spet...al pa bo on mene, se boma zmenla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Horny chicks are in da house Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Horny chicks are in da house A ti nis pa nč horny? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti nis pa nč horny? Kdo te nebi bil, če take pišeš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo te nebi bil, če take pišeš Still got the touch! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 to je od kar si mene spoznala ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 .....bemu kako nej se človek uči, če pa lasje dišijo po 212.... ....se men zdi da to nalašč počne.... ....sej jaz pa puščam svoj vonj na njegovi postelji.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 212 haha čista 5ka mmm pismu js mam pa njene bleščice še zmer na sebi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...in lunatki, a se kej dol dajete al sam čvekate pa sanjarte?? hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 sm vedu!! ne duha ne sluha zej hahahaha same neke težke teorije brez najlažje prakse Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ti sam povej kaj zase..... Jaz pa nimam kaj za povedat, se zadnje čase nč ne dajem dol, sam ljubim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja nimam kej povedat.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Poleg tolk teh k pravš, da nič ne migajo? Haaloooooo Pa tam na fotkah vidm, da si dežurn lepotec, sline v valovih tečejo k daš fotko gor.....Bemu, da nisi gay? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.