Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Hihihi x:Ix .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še....... xsrcx

No, k sem že pacek forever :vragec: ........včasih se mi je bilo muka roke umit po x:px ........k sem odšel od nje. x:o)x No, saj si jih tud nisem kar tko..... :vragec: x:px Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... :inocent: x:Ix

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hihihi x:Ix .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še.......  xsrcx

No, k sem že pacek forever :vragec: ........včasih se mi je bilo muka roke umit po  x:px ........k sem odšel od nje.  x:o)x No, saj si jih tud nisem kar tko..... :vragec:  x:px Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... :inocent:  x:Ix

Sploh če jo vohaš posod po seb! x:px :palec: x:Dx matr k sva se na letališu poslovila, sm full pazu, da si dolg nism roke umiu x:px je tko lepo dišala po njeni muci! x^x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Hihihi x:Ix .....če pa je res......saj ga nimam več na seb, sam v spominu še.......  xsrcx

No, k sem že pacek forever :vragec: ........včasih se mi je bilo muka roke umit po  x:px ........k sem odšel od nje.  x:o)x No, saj si jih tud nisem kar tko..... :vragec:  x:px Tud ta vonj je lohk zlo fajn.... :inocent:  x:Ix

Tkole pravi tudi tip od moje prijateljice, ko gre od nje nazaj k ženi- da se ne bo tuširal, samo, da bo lahko njen vonj odnesel na sebi domov xrolleyesx x:Dx

Mick, sem mislila, da loviš ostanke vonja iz posteljnine, ne iz gat! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Mick, sem mislila, da loviš ostanke vonja iz posteljnine, ne iz gat! x:Dx

Ah, ne, lovim ostanke njenega telesnega vonja in njenega parfuma, sm mel srečo zavonjat oba......oba všeč xsrcx x:px x:)x

K. Čapek

Gledava film, se tiskava, muckava, kusneva, ze oba zelo potrebna in ga naskocim :vragec: . Je blo zelo explozivno.....uhhhhhhhhhh, se clo muca je ploskala in djala: "Pa sem spet dobla orenk sus", da bo kak dan mir. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Lep je dan, na na na na ............ x:Xx x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

:2src: .....bemu kako nej se človek uči, če pa lasje dišijo po 212.... :wub: ....se men zdi da to nalašč počne.... :vragec: x:px ....sej jaz pa puščam svoj vonj na njegovi postelji.... x:Ix xsrcx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ti sam povej kaj zase..... x:px :vragec: x:Dx

Jaz pa nimam kaj za povedat, se zadnje čase nč ne dajem dol, sam ljubim.... x:px x:px xsrcx xDDx

K. Čapek

Poleg tolk teh k pravš, da nič ne migajo? Haaloooooo :eek: Pa tam na fotkah vidm, da si dežurn lepotec, sline v valovih tečejo k daš fotko gor.....Bemu, da nisi gay? :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...