Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ti sam povej kaj zase..... x:px  :vragec:  x:Dx

Jaz pa nimam kaj za povedat, se zadnje čase nč ne dajem dol, sam ljubim.... x:px  x:px  xsrcx  xDDx

ja js tud... damn :o|o: ... x:px ;) Mick midva že veva aneda....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Ojla ElNino x:)x Bemu, sm se spomnu, da si mi 1x šlogau......v bližni prihodnosti prihod bejbe v moj lajf in to opasne.... x;)x x:)x Sam tko naprej.... :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

;) sem si tud sebi našlogal... hehe ;) zgleda da delujejo te karte... če je človek čist po srcu pa tko ane ;) kr pridno naprej ljubit se pa manj dol dajat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:)x :palec: ...kul, ti prvoščm, res x:)x :palec: :palec: Sam na izi, ne smeš se prehiter in preveč dat, če hočeš, da traja :vragec: ......to si lohk pol v mojih letih prvoščiš x;)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

eni ste pa kar do zore tu x?x Lepo x:Dx Ce bi pa tako vedla, bi pa tud jaz gor na forum skocila, ker nisem mogla spat. :sori: :V: :C:

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

huh, tukej se pa dajete dol bolj kot v sexualni revoluciji pred 30 leti :onfire:

Pika, ti si čist sama kriva, da si kot riba na suhem...fantje stojijo v vrsti pred tabo na kolenih, ti pa jih ignoriraš, potem pa tukej stokaš, kakšno sušo trpiš :ermm:

DRugač pa, čim bolj se dajajte dol, je Boscarol rekel, da je treba poskrbet za narastek, ups, mislm prirastek x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pika, ti si čist sama kriva, da si kot riba na suhem...fantje stojijo v vrsti pred tabo na kolenih, ti pa jih ignoriraš, potem pa tukej stokaš, kakšno sušo trpiš :ermm:

Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! :vragec: :vragec: :vragec:

Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! :vragec:  :vragec:  :vragec:

Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! :vragec:  :vragec:  :vragec:

Všeč mi je oni tvoj (še!). x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa taka

<{POST_SNAPBACK}>Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa taka

Pa, sej sm ti hvaležn x:Dx x:)x , ko bo pa pozvonila tu pri meni, pa se ti oddolžim x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Všeč mi je oni tvoj (še!). x:Dx  x:)x

Ja, čakam na ta pravega.....z lepimi očkami.... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa taka

:inocent: A js česa če ne vem?

<{POST_SNAPBACK}>Pa, sej sm ti hvaležn x:Dx  x:)x , ko bo pa pozvonila tu pri meni, pa se ti oddolžim x:Dx

Naslov prosim! x:px

<{POST_SNAPBACK}>Mah, jst pa sem se odločil, da kar sam pozvonim pri njej.... x:px  :vragec:  x:o)x

Ja ne morm na dveh stolih sedet! Al je to na tvojo bejbo letel? :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>ja ;) js se bolj po Micku zgledujem... ko bom velik bom pravi Mic'Ded :D

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: :palec: Dobra!

Hehehehe x:px :vragec: .........ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi.......ljubi! Če ne prej tist hip k pozvonim...... x:Dx x:Xx

Ki si mačkica :2src: ? Dej se jav kaj, že celih 5 minut te nism slišal..... :vio: x:Xx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehe x:px  :vragec: .........ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi.......ljubi! Če ne prej tist hip k pozvonim...... x:Dx  x:Xx

Ki si mačkica :2src: ? Dej se jav kaj, že celih 5 minut te nism slišal..... :vio:  x:Xx

No, to pa definitivno ni name letel...razn, če maš kamere na faksu postavlene? :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

Hočemo vse umazane podrobnosti! x:px x:px x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...