seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poleg tolk teh k pravš, da nič ne migajo? Haaloooooo Pa tam na fotkah vidm, da si dežurn lepotec, sline v valovih tečejo k daš fotko gor.....Bemu, da nisi gay? ma še ne še nimam še fanta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 .....Bemu, da nisi gay? To bi bila pa škoda.....,ne, ne, ne more biti.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Evo kokica te sam vidi, pa že da.... Izkorist mal, maš srečo, da je velik takih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti sam povej kaj zase..... Jaz pa nimam kaj za povedat, se zadnje čase nč ne dajem dol, sam ljubim.... ja js tud... damn ... Mick midva že veva aneda.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ojla ElNino Bemu, sm se spomnu, da si mi 1x šlogau......v bližni prihodnosti prihod bejbe v moj lajf in to opasne.... Sam tko naprej.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 sem si tud sebi našlogal... hehe zgleda da delujejo te karte... če je človek čist po srcu pa tko ane kr pridno naprej ljubit se pa manj dol dajat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...kul, ti prvoščm, res Sam na izi, ne smeš se prehiter in preveč dat, če hočeš, da traja ......to si lohk pol v mojih letih prvoščiš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Hvala za nasvet... ga bom "dal dol" v moj spomin... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 eni ste pa kar do zore tu Lepo Ce bi pa tako vedla, bi pa tud jaz gor na forum skocila, ker nisem mogla spat. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 huh, tukej se pa dajete dol bolj kot v sexualni revoluciji pred 30 leti Pika, ti si čist sama kriva, da si kot riba na suhem...fantje stojijo v vrsti pred tabo na kolenih, ti pa jih ignoriraš, potem pa tukej stokaš, kakšno sušo trpiš DRugač pa, čim bolj se dajajte dol, je Boscarol rekel, da je treba poskrbet za narastek, ups, mislm prirastek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Pika, ti si čist sama kriva, da si kot riba na suhem...fantje stojijo v vrsti pred tabo na kolenih, ti pa jih ignoriraš, potem pa tukej stokaš, kakšno sušo trpiš Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Ma, jebeš kloštr... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! Všeč mi je oni tvoj (še!). Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Milf delamo na tem aneda ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf delamo na tem aneda ;) he he Nino, na to pa neboš odgovora dobil (sploh, ker si mi slabo včeraj našlogal) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa taka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa takaPa, sej sm ti hvaležn , ko bo pa pozvonila tu pri meni, pa se ti oddolžim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Mah, jst pa sem se odločil, da kar sam pozvonim pri njej.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 To je pravi moski <{POST_SNAPBACK}>Mah, jst pa sem se odločil, da kar sam pozvonim pri njej.... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pravi moski He he, Mick itak, da je pravi ded, jaz sm bolj komot Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ne vem ce bo ta tvoj komotizem kaj prinesel he, he ... <{POST_SNAPBACK}>He he, Mick itak, da je pravi ded, jaz sm bolj komot Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 ja js se bolj po Micku zgledujem... ko bom velik bom pravi Mic'Ded Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Všeč mi je oni tvoj (še!). Ja, čakam na ta pravega.....z lepimi očkami.... <{POST_SNAPBACK}>Kaj a sam js delam pol na tem... sem upal da mi boš pa ja pomagal k jo tle tebi rihtam.... hvaležnost pa taka A js česa če ne vem? <{POST_SNAPBACK}>Pa, sej sm ti hvaležn , ko bo pa pozvonila tu pri meni, pa se ti oddolžim Naslov prosim! <{POST_SNAPBACK}>Mah, jst pa sem se odločil, da kar sam pozvonim pri njej.... Ja ne morm na dveh stolih sedet! Al je to na tvojo bejbo letel? <{POST_SNAPBACK}>ja js se bolj po Micku zgledujem... ko bom velik bom pravi Mic'Ded Dobra! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Hehehehe .........ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi.......ljubi! Če ne prej tist hip k pozvonim...... Ki si mačkica ? Dej se jav kaj, že celih 5 minut te nism slišal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe .........ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi ljubi ne ljubi.......ljubi! Če ne prej tist hip k pozvonim...... Ki si mačkica ? Dej se jav kaj, že celih 5 minut te nism slišal..... No, to pa definitivno ni name letel...razn, če maš kamere na faksu postavlene? Hočemo vse umazane podrobnosti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.