El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Alo, sakrabolt, sam govorite dol se pa nč ne dajate gremo gremo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! Ne, potrebnih bejb definitivno ni!!! Če človk v 8 letih ne sreča nobene (od tega 4 leta na filofaksu), pol jih definitivno NI!!In če trpiš sušo prostovoljno, vsaj tako sm razumu ta tvoj post, se pol ne pritožuj! Sama si se odločla za to... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, to pa definitivno ni name letel...razn, če maš kamere na faksu postavlene? Hočemo vse umazane podrobnosti! Hehehehe......nč ne bo s tega, lohk pa mal sprostiš domišljijo, pa še vedn dvomim, da bo tolk ok k v moji realnosti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lupčk, zakaj s pa pol ti še nedolžn, če je vse tok lahko? A mislš, da potrebnih bejb, k bi ti z veseljem dale, ni? Sm že povedala, da se ne dajem dol zarad tega, k sm potrebna, ampak zato, k sm zaljubljena v nekoga in si želim to....trenutno pač NISEM zaljubljena (še!) in zato ne sexam! Kaj me briga, kdo vse bi sexu z mano...nism socialna služba, da kar vseprek pomagam ''pomoči'' POTREBNIM! Zdej s me pa razpizdu! Smrkovc! A je tok težko verjet, da ne dajmo vse ko po tekočem traku? MATER!!!!!!!! Ene par takih kot ti poznam in se mi vedno bolj dozdeva, da so to ženske s slabo samozavestjo. Abstinirajo in abstinirajo, princi jim pa zaradi kriterijev, mimo letijo in te ženske jih seveda nočejo videti. To pomeni, da še naprej lahko na roke drgneš, kar je seveda brez veze, samske se morajo itak dol zmetat, ne samo tiste ki so zaljubljene. Eno ki je drugačna od tebe, torej ki seksa, zato ker ima rada seks in ne zato, ker ljubi mene imam zadnji teden pogosto pri meni. Pravzaprav se mi zdi kot bi bila podnajemnica ki jo nikoli ni doma. Pride ob 23:00 gre ob 08:00. Dovolj časa da ji pride. Seveda tudi meni. In če sedaj pogledaš stil življenje ene ki uživa v seksu ne glede na stanje zaljubljenosti, prijateljstva, poznanstva in po drugi strani stil takih ki si dovolijo "v šparovc metati" samo kadar so zaljubljene, ti je lahko seveda jasno, da ima tista prva skupina veliko več od življenja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, potrebnih bejb definitivno ni!!! Če človk v 8 letih ne sreča nobene (od tega 4 leta na filofaksu), pol jih definitivno NI!!In če trpiš sušo prostovoljno, vsaj tako sm razumu ta tvoj post, se pol ne pritožuj! Sama si se odločla za to... Cashy. Rad bi te malo razbremenil in te zato povabim na Islandijo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, potrebnih bejb definitivno ni!!! Če človk v 8 letih ne sreča nobene (od tega 4 leta na filofaksu), pol jih definitivno NI!!In če trpiš sušo prostovoljno, vsaj tako sm razumu ta tvoj post, se pol ne pritožuj! Sama si se odločla za to... ja ke pa si se skrival oz. se skrivaš!? fant, pejt mal v svet, mal v mest, mal med ljudi, v kafano, klub, diskoteko - potrebnih bejb, kar jih hočeš, samo od tebe je odvisno kako in kaj se bo dogajalo.. štekaš?? heh filofax, tam preveč filozofirate, potrebo žensko že vse mine, preden se lotite dela brez zamere & lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ene par takih kot ti poznam in se mi vedno bolj dozdeva, da so to ženske s slabo samozavestjo. Abstinirajo in abstinirajo, princi jim pa zaradi kriterijev, mimo letijo in te ženske jih seveda nočejo videti. To pomeni, da še naprej lahko na roke drgneš, kar je seveda brez veze, samske se morajo itak dol zmetat, ne samo tiste ki so zaljubljene. Eno ki je drugačna od tebe, torej ki seksa, zato ker ima rada seks in ne zato, ker ljubi mene imam zadnji teden pogosto pri meni. Pravzaprav se mi zdi kot bi bila podnajemnica ki jo nikoli ni doma. Pride ob 23:00 gre ob 08:00. Dovolj časa da ji pride. Seveda tudi meni. In če sedaj pogledaš stil življenje ene ki uživa v seksu ne glede na stanje zaljubljenosti, prijateljstva, poznanstva in po drugi strani stil takih ki si dovolijo "v šparovc metati" samo kadar so zaljubljene, ti je lahko seveda jasno, da ima tista prva skupina veliko več od življenja. Andres hehe ja no ja, sej maš prav.. samo Pika Pikica je hotla povedat, da je ženska, ki se ceni in spoštuje in ne razdaja okol in okol-kar je prav, meni osebno so všeč take ženske, bravo Pika Pikica! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> In če sedaj pogledaš stil življenje ene ki uživa v seksu ne glede na stanje zaljubljenosti, prijateljstva, poznanstva in po drugi strani stil takih ki si dovolijo "v šparovc metati" samo kadar so zaljubljene, ti je lahko seveda jasno, da ima tista prva skupina veliko več od življenja. Andres Razlika med tem, ali v šparovc mečemo švicarske franke ali jugoslovanske dinarje , je pa seveda ogoooooooooomna. Razen, če še šparovc ni iz cenene plastike...pol je itak vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe ja no ja, sej maš prav.. samo Pika Pikica je hotla povedat, da je ženska, ki se ceni in spoštuje in ne razdaja okol in okol-kar je prav, meni osebno so všeč take ženske, bravo Pika Pikica! lp Že , že, toda plen, ki se kar sam ponuja, ponavadi ni zanimiv Pa proti Pikici nimam prav nič (itak je ne poznam). Moje skromno mnenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Razlika med tem, ali v šparovc mečemo švicarske franke ali jugoslovanske dinarje , je pa seveda ogoooooooooomna. Razen, če še šparovc ni iz cenene plastike...pol je itak vseeno. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ah.....eure....pa v zlat šparavček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cashy. Rad bi te malo razbremenil in te zato povabim na Islandijo. Andres Islandijo? Tam je tako mraz, da drugače ne gre, kot da se ljudje non-stop stiskajo drug k drugemu...če se pa ta kakšen del telesa pogreti v drugem telesu, pa še toliko bolje Ne, resno, zakaj je Islandija tako posebna dežela? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Zanj, za začetek, ker tam živi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ke pa si se skrival oz. se skrivaš!? fant, pejt mal v svet, mal v mest, mal med ljudi, v kafano, klub, diskoteko - potrebnih bejb, kar jih hočeš, samo od tebe je odvisno kako in kaj se bo dogajalo.. štekaš?? heh filofax, tam preveč filozofirate, potrebo žensko že vse mine, preden se lotite dela brez zamere & lp No, ja, mogoč sem pa res preveč zapečkarski...bo to treba nekak popravt... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, potrebnih bejb definitivno ni!!! Če človk v 8 letih ne sreča nobene (od tega 4 leta na filofaksu), pol jih definitivno NI!!In če trpiš sušo prostovoljno, vsaj tako sm razumu ta tvoj post, se pol ne pritožuj! Sama si se odločla za to... Pa kva se pa pritožujem? Ti s mal Pa obstajajo take bejbe...jih kr neki poznam in NE, ne bom ti jih predstavla....sam si jih najd...sicer pa to ni ta prava stvar zate...poišč si eno fajn deklco, da bosta skup uživala sadove ljubezni.... Pa če si vedno tko negativno našpičen proti bejbam, me res ne čud, da ti nobena ne da priložnosti! Mal se sprost poba, mlad si še, uživi v tej mladosti, flirtaj, opazuj in osvajaj....kaj nej ti še druzga rečem? PO PAMETI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ene par takih kot ti poznam in se mi vedno bolj dozdeva, da so to ženske s slabo samozavestjo. Abstinirajo in abstinirajo, princi jim pa zaradi kriterijev, mimo letijo in te ženske jih seveda nočejo videti. To pomeni, da še naprej lahko na roke drgneš, kar je seveda brez veze, samske se morajo itak dol zmetat, ne samo tiste ki so zaljubljene. Eno ki je drugačna od tebe, torej ki seksa, zato ker ima rada seks in ne zato, ker ljubi mene imam zadnji teden pogosto pri meni. Pravzaprav se mi zdi kot bi bila podnajemnica ki jo nikoli ni doma. Pride ob 23:00 gre ob 08:00. Dovolj časa da ji pride. Seveda tudi meni. In če sedaj pogledaš stil življenje ene ki uživa v seksu ne glede na stanje zaljubljenosti, prijateljstva, poznanstva in po drugi strani stil takih ki si dovolijo "v šparovc metati" samo kadar so zaljubljene, ti je lahko seveda jasno, da ima tista prva skupina veliko več od življenja. Andres Lej, bom probala še enkrat to razložit! Sm probala 1x seksat brez ljubezni - se pravi, po tvoje: je nism šparala- in sm ugotovila, da pri tem ne uživam, če nism zaljubljena....ker mi je brezveze! In zato če sm samska, raj počakam, da me bo nekdo namedu in pol POKA! Ni mi pa do takih scen, da bi šla vn in bi m enekdo celo noč osvaju, pol bi šla pa z njim dam, se dala dol in adijo! Pač, nism taka punca in če sm zato po tvoje nemna, pač sm....hvala bogu, da obstajajo tud taki tipi, k jim to ni bolano, tko kot teb! Ti pa uživaj v sexu brez čustev, s tvojo ''brezdomko'', če ti to paše. Men je pomembno, da po sexu tip ostane ob men in da ima čas zame, tudi, če ga rabim za druge stvari! A si dojel? <{POST_SNAPBACK}>hehe ja no ja, sej maš prav.. samo Pika Pikica je hotla povedat, da je ženska, ki se ceni in spoštuje in ne razdaja okol in okol-kar je prav, meni osebno so všeč take ženske, bravo Pika Pikica! lp Hvala, Seal. <{POST_SNAPBACK}>Že , že, toda plen, ki se kar sam ponuja, ponavadi ni zanimiv Pa proti Pikici nimam prav nič (itak je ne poznam). Moje skromno mnenje. A si ti v mojem pisanju zasledila, da se ponujam???? <{POST_SNAPBACK}>No, ja, mogoč sem pa res preveč zapečkarski...bo to treba nekak popravt... No , pa smo rešl tvoj problem....VN PEJT! Isto, k un vic....mujo je več let vsak dan prosil boga....prosim bog, dej, da bi zadel na lotu!!! VSAK DAN!!!! Pol pa bogu dopizdi in se mu zadere z nebes: DEJ VPLAČI ŽE ENKRAT TA PREKLET LISTEK! To ti delaš! JAmraš, da nobene ni...čakaš na faksu al pa si doma....hm, le kaj je pri tem narobe? Uporab možgane! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pikica; Tudi meni sex za pol ure nikoli sedel. 1000x raje imam neznost brez sexa, kot pa sex prez neznosti. Vsaj za enkrat! A mislim, da bo tako tudi ostalo... Orgazem lahko sam dozivim, neznosti pa ne. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica; Tudi meni sex za pol ure nikoli sedel. 1000x raje imam neznost brez sexa, kot pa sex prez neznosti. Vsaj za enkrat! A mislim, da bo tako tudi ostalo... Orgazem lahko sam dozivim, neznosti pa ne. No, vsaj en! <{POST_SNAPBACK}>Pikica, saj si tudi jaz ne predstavljam seksa brez ljubezni ali vsaj močne fizične IN intelektualne ali moralne ali življenjskonazorske privlačnosti. Verjamem pa, da obstajajo ženske in verjetno jih ni malo, ki LAHKO v tem uživajo, ker se ne obremenjujejo in ne čakajo križem rok na princa. To pa mi je off, sorry. Uživaj, ne čakaj na maaaj. Praviš, da ti je off...v isti sapi, pa da nej uživam? PROTISLOVJE....bom očitno čakala še na maj, junij, julij....sej vseen. Če mi je usojen, bom dočakala, če ne bom pa stara teta tečna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...stara teta tečna! ..kok si ti faca! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..kok si ti faca! Novš verjela, ampak mi to nč ne pomaga...bi blo bol, da b bla tih....se delala neumno in sam kimala in se butast režala (no, sej to se tko al tko, k mam tak ubitačn smeh - za patentirat - vpraš une s partija....so crkaval zravn!).Eh...ni moj dan dons! :xx!: Ribica, vseen hvala, ti s tud men prov fejst bejbika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa kva se pa pritožujem? Ti s mal Pa obstajajo take bejbe...jih kr neki poznam in NE, ne bom ti jih predstavla....sam si jih najd...sicer pa to ni ta prava stvar zate...poišč si eno fajn deklco, da bosta skup uživala sadove ljubezni.... Pa če si vedno tko negativno našpičen proti bejbam, me res ne čud, da ti nobena ne da priložnosti! Mal se sprost poba, mlad si še, uživi v tej mladosti, flirtaj, opazuj in osvajaj....kaj nej ti še druzga rečem? PO PAMETI! Ej, glede sex z ljubeznijo ali raznih quickijev sva si dost bolj podobnih misli, kot si misliš... Še zdaleč si ne bi rad dobil punce iz kakšnega diskača ali katerega kluba, k bi bla z mano do naslednjega vikenda, ko bi jo v diskaču zapecal kdo drug...sploh pa tam ni takih deklet, kakršne bi želel imeti za svojo...( tko cigareti kot alkohol so mi :xx!: ) Tako v take prostore ne zahajam, ker bi bil preneumn, da bi se to spomnu, ampak ker sem dost pameten, da se takim prostorom izognem v kilometrskem loku... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ampak smpake se pa vsen gre vn v diskac al pa klub, ze zaradi sprostitve. No, jaz hodim morda celo premalo. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pismu ja... damn zadnji quicky je trajal eno uro... damn a je sploh možno pohitet... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 ....nič hitet Nino... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 tkoje tkoje Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.