češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 konc debate,pridem,pozvonim...pa je!!! Se ne bomo ni ponujal še manj kregal.....!!!!11 Pikica..........hvala ful si dobra,da mi ga prepuščaš..hehehehehee:))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom ti še enkrat razložila....zbirala sem NAJBOLJŠO ponudbo...se pravi na koncu bi ostal samo eden! TI! ne ne je že prodano!!!!)))))))))))))) klinc.....tak je živlenje..gremo v klošter!!))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 .......no, lepo, bejbe se grebejo , pomlad dela svoje, vsem brenčijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jagerček...mmmmmmmm priznam tud ti men dišiš... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kaj zaj to, brenčeča češpljica , ti bi jih kar enih par mela v igri al kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 poglej si mojo karto,pa boš takoj videl................. jest mam široko srce.....)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Sam srce? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kul, tud nasmeh, torej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kul, tud nasmeh, torej? kdo se ti pa neb rezhu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>konc debate,pridem,pozvonim...pa je!!! Se ne bomo ni ponujal še manj kregal.....!!!!11Pikica..........hvala ful si dobra,da mi ga prepuščaš..hehehehehee:))))) Ja, če mu tko paše...he's all yours! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Hihi Pikica Kapo dol... pametna ženska, pametna... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi Pikica Kapo dol... pametna ženska, pametna...Genau za v klošter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ahhh dej no........ Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi Pikica Kapo dol... pametna ženska, pametna... Mah, ne vem, če je to pametno...sam sej sm ti rekla....ne da se mi več matrat....vse 4 bom od sebe molela in čakala, da se en zame potrud....klinc, a ni več gentlemanov in hrabrih miškov? <{POST_SNAPBACK}>Genau za v klošter Ja, se strinjam, Stane...bo treba spet podpis spremenit! <{POST_SNAPBACK}>ahhh dej no........ Ja, češpljica, mnenje starejših in bolj izkušenih je treba upoštevat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, češpljica, mnenje starejših in bolj izkušenih je treba upoštevat! Poznaš tisto srbsko.....uzmi sve, što ti život pruža, danas si cvet, sutra .....si trudna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznaš tisto srbsko.....uzmi sve, što ti život pruža, danas si cvet, sutra .....si trudna Ne poznam, si je pa za zapomnt! Trudna še nism bla....se pazm...Cvet pa še vedno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Trudna še nism bla....se pazm...Si daješ aspirin med kolena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ne, ta naštrikane kondome uporabljam....100% nepropustnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznaš tisto srbsko.....uzmi sve, što ti život pruža, danas si cvet, sutra .....si trudna Bravo, SStane ! Dobra fora! Pogoj so samo dobri prašniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bravo, SStane ! Dobra fora! Pogoj so samo dobri prašnikiPa ena čebelca, da jih potitra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismu ja... damn zadnji quicky je trajal eno uro... damn a je sploh možno pohitet...Ma dej ne ga biksat x!x Quicky se da zrihtat v petih minutah (vendar je pogoj dobra razdrazenost s pogledi ....pa ze tece ....) <{POST_SNAPBACK}>hehe, El Nino, vidim, da si tolk pozorn do svojih partnerk, da ti pri najboljši volji ne uspe pohitet... ti povem, da si predober človk <{POST_SNAPBACK}>Mah, ne vem, če je to pametno...sam sej sm ti rekla....ne da se mi več matrat....vse 4 bom od sebe molela in čakala, da se en zame potrud....klinc, a ni več gentlemanov in hrabrih miškov? Jih je zmanjkal, oz. jih pravkar delajo. <{POST_SNAPBACK}>Ne, ta naštrikane kondome uporabljam....100% nepropustnost Ti pa res obvladas humor. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 pa kaj bi se trudil pa gentlemena igral, ko pa je fant v 99% zavrnjen...ne vem če tist 1% odtehta 99% zastonj garanja...pa čeprou je tist 1% Pikica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ja, mislm, da je manj kot 1% cashy....sej tok zategnena pa spet nism...sam morš mi bit reeeeeeeeeees ornk všeč (ne cilam na vizualnost!), da bo kej padl.....pa ne butastih prjavlat....pol je pa deal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ta naštrikane kondome uporabljam....100% nepropustnost A ne veš, da so Goretex boljši? Jih imaš lahko še za večkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.