Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Misliš za šeenkrat x:Dx

Za še večkrat! x:px

<{POST_SNAPBACK}>nvem nvem :D lasje se ti svetijo, vsa prešvicana si se zbudla, potešena in tko, zveni kt bi seksala... kaj zdej pa se izmikaš? si trdno spala ko je bil milf pr teb al kaj... sramota on se pa tok trudi...

Ni bil pri meni....pa če bi bil, bi se potrudla... x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pikica:  xcheersx  xcheersx

A bi rada umazane podrobnosti? x;)x x:Dx Ne povem... x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

eehhh pa vi tle sam o neki kvantiteti pričate.. mah važnja je kvaliteta x:Dx lahk je sam 1x v dnevu, pa takrat tok dobr pa živalsko x:px :vragec: , da ni zmožna oz. brez energija za še enga :inocent: no ja, pri men je ne zmanjka x:Dx x:Dx x:Dx
honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>eehhh pa vi tle sam o neki kvantiteti pričate.. mah važnja je kvaliteta  x:Dx  lahk je sam 1x v dnevu, pa takrat tok dobr pa živalsko x:px  :vragec: , da ni zmožna oz. brez energija za še enga :inocent:  no ja, pri men je ne zmanjka  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Je blo zlo kvalitetno x:px :palec: xyesx :yumy:

Ja sej je kdaj tud samo 1x, ampak včasi tkooooooo paše :vragec: xredx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Če jo res čutim x:px ..........moje čutenje ni odvisno od tega kolkrat jo dol dam. Včasih sem se bil sposoben tolk intentzivno dat, da se je po seksu svet zame ustavil.......sam obmiroval sem še privit k njej, tolk zadooovoljen in zadovoljeeen, da nadaljnji seks (v smislu penetracije) ni bil več potreben.......nbenmu, če me je tud ona tko močno čutila x;)x . Seks, erotika pa traja itak lohk ves dan.......ni sam vtikanje seks, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>ne, ne, ne, sej maš čist prou mora bit vsaj 3x na dan (frušt,kosilo,večerja)  x:Dx  :palec:  pa to tko kvalitetno  x:px  x;)x  :vio:

Pa malcam včasih tud x;)x

Aja pa ti ne veš, da sem se jaz tud že cel mesec postila :wOOt:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Včasih  x:Ix ...je blo pa smešno, k zadnjič nisva dob vrat zaprla in se je zih vse slišal na dvorišče  xrolleyesx  :farb:

Me bo sram pred sosedi  x:Ix  xrolleyesx

Pr nas se tud vse sliš k sosedom, ka mamo vse odprt. Najbolj se pa sliš vpitje, ko ga jst na konc ob firng obrišem, baba se pa nad menoj dere x:Dx To se pa šliš urng :vragec:

Drgač pa ko se jaz lotim tega, se pa najrje sprvm pred špegu, pa babo od zadaj šponam, pa se u špegu gledam, pa sam seb požmrkujem in si korajžo dajem. x:Dx To je un ta prav fuk x8Dx x8Dx

<{POST_SNAPBACK}>Pr nas se tud vse sliš k sosedom, ka mamo vse odprt. Najbolj se pa sliš vpitje, ko ga jst na konc ob firng obrišem, baba se pa nad menoj dere x:Dx To se pa šliš urng :vragec:

Drgač pa ko se jaz lotim tega, se pa najrje sprvm pred špegu, pa babo od zadaj šponam, pa se u špegu gledam, pa sam seb požmrkujem in si korajžo dajem. x:Dx To je un ta prav fuk x8Dx  x8Dx

HAHAHAHAHAHA :wOOt: xsuperx :switz: :farb: HEHEHEHEHE

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...