Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sm pa Milfa dol dala! Pikica: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš za šeenkrat Za še večkrat! <{POST_SNAPBACK}>nvem nvem lasje se ti svetijo, vsa prešvicana si se zbudla, potešena in tko, zveni kt bi seksala... kaj zdej pa se izmikaš? si trdno spala ko je bil milf pr teb al kaj... sramota on se pa tok trudi... Ni bil pri meni....pa če bi bil, bi se potrudla... <{POST_SNAPBACK}>Pikica: A bi rada umazane podrobnosti? Ne povem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za še večkrat! Ni bil pri meni....pa če bi bil, bi se potrudla... A bi rada umazane podrobnosti? Ne povem... Kje pa, to je pa res preosebno za na forum... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa, to je pa res preosebno za na forum... Ja, to pa res ni za okol govort! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to pa res ni za okol govort! Če me boš hvalila, te kr povej Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> te kr povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če me boš hvalila, te kr povej hehe Milf kako bi te hvalila če je blo pa boljš kt lahk besede povejo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 aha, 1x, pol mal spat pa še 1x, pol po službi še 1x, pa zvečer še 1x Aja, pa zdele bi še 1x, pa ga ni pr men... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 eehhh pa vi tle sam o neki kvantiteti pričate.. mah važnja je kvaliteta lahk je sam 1x v dnevu, pa takrat tok dobr pa živalsko , da ni zmožna oz. brez energija za še enga no ja, pri men je ne zmanjka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>eehhh pa vi tle sam o neki kvantiteti pričate.. mah važnja je kvaliteta lahk je sam 1x v dnevu, pa takrat tok dobr pa živalsko , da ni zmožna oz. brez energija za še enga no ja, pri men je ne zmanjka Je blo zlo kvalitetno Ja sej je kdaj tud samo 1x, ampak včasi tkooooooo paše Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Če jo res čutim ..........moje čutenje ni odvisno od tega kolkrat jo dol dam. Včasih sem se bil sposoben tolk intentzivno dat, da se je po seksu svet zame ustavil.......sam obmiroval sem še privit k njej, tolk zadooovoljen in zadovoljeeen, da nadaljnji seks (v smislu penetracije) ni bil več potreben.......nbenmu, če me je tud ona tko močno čutila . Seks, erotika pa traja itak lohk ves dan.......ni sam vtikanje seks, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Seks, erotika pa traja itak lohk ves dan....... To se pa ful strinjam Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je blo zlo kvalitetno Ja sej je kdaj tud samo 1x, ampak včasi tkooooooo paše ne, ne, ne, sej maš čist prou mora bit vsaj 3x na dan (frušt,kosilo,večerja) pa to tko kvalitetno Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, ne, ne, sej maš čist prou mora bit vsaj 3x na dan (frušt,kosilo,večerja) pa to tko kvalitetno Pa malcam včasih tud Aja pa ti ne veš, da sem se jaz tud že cel mesec postila Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 lakota je najboljša kuharca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Šparat se morm začet Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa malcam včasih tud Aja pa ti ne veš, da sem se jaz tud že cel mesec postila hmmmm ja.. potem je pa treba vse nadoknadit ane, in to zelo zelo požrešnoooo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmm ja.. potem je pa treba vse nadoknadit ane, in to zelo zelo požrešnoooo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bravo hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Pomlad... kako fino se ti godi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Včasih ...je blo pa smešno, k zadnjič nisva dob vrat zaprla in se je zih vse slišal na dvorišče Me bo sram pred sosedi Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih ...je blo pa smešno, k zadnjič nisva dob vrat zaprla in se je zih vse slišal na dvorišče Me bo sram pred sosedi ah nč hudga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včasih ...je blo pa smešno, k zadnjič nisva dob vrat zaprla in se je zih vse slišal na dvorišče Me bo sram pred sosedi Pr nas se tud vse sliš k sosedom, ka mamo vse odprt. Najbolj se pa sliš vpitje, ko ga jst na konc ob firng obrišem, baba se pa nad menoj dere To se pa šliš urng Drgač pa ko se jaz lotim tega, se pa najrje sprvm pred špegu, pa babo od zadaj šponam, pa se u špegu gledam, pa sam seb požmrkujem in si korajžo dajem. To je un ta prav fuk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr nas se tud vse sliš k sosedom, ka mamo vse odprt. Najbolj se pa sliš vpitje, ko ga jst na konc ob firng obrišem, baba se pa nad menoj dere To se pa šliš urng Drgač pa ko se jaz lotim tega, se pa najrje sprvm pred špegu, pa babo od zadaj šponam, pa se u špegu gledam, pa sam seb požmrkujem in si korajžo dajem. To je un ta prav fuk HAHAHAHAHAHA HEHEHEHEHE Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 hahahaha Cvickar... ne me j... opa morem pazit v tejle temi, haha dbest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.