Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Vi mislite, da se jst zajebavam. Ampak to je čista resnica. :vragec: Prsežem. :vragec: Pa še eno skrivnost vam bom povedal, seveda če navste akul govoril. x:Dx Ko babo takole špnam in če je prekoščena, bolj tako kot bi se u dračje metal, in ko začnem zavijat z očmi, pol na konc pa sam sebe za rt primem x8Dx Tamlad b rekl za filing. Taku je to pr nas. x8Dx
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Pr nas se tud vse sliš k sosedom, ka mamo vse odprt. Najbolj se pa sliš vpitje, ko ga jst na konc ob firng obrišem, baba se pa nad menoj dere x:Dx To se pa šliš urng :vragec:

Drgač pa ko se jaz lotim tega, se pa najrje sprvm pred špegu, pa babo od zadaj šponam, pa se u špegu gledam, pa sam seb požmrkujem in si korajžo dajem. x:Dx To je un ta prav fuk x8Dx  x8Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :O: xcivx :eek:

Kul, Cvičkar ! Enkrat probaj še z žaluzijami, fernk je preveč monoton...

Samenu sebi mežikat, ne vem lih no, mam raje, da vidim, ko se punci nasmešek od užitka ne da zbrisat. Ne vem, zakaj bi samemu sebi mežikal pa bi mi blo to fajn??? Cvičkar, torej masturbacija pred špeglom te rajca al kaj???Domišljat, da se še nekdo zraven dere pa ni tak težko pričarat, samo MP3 playerja si vklopiš pa je. Šizofrenija pa je itak moderna bolezen. x;)x x:Dx
It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...