Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Bil je prijetno presenečenje bova še kdaj ponovila najino akcijo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bil je prijetno presenečenje bova še kdaj ponovila najino akcijo! hehe, a je biu kdo s foruma?? hehe, cvičkaaaarrrr, hehehheheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, a je biu kdo s foruma?? hehe, cvičkaaaarrrr, hehehheheh Neandertalci me ne zanimajo! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neandertalci me ne zanimajo! hmmm čudno pa veš ,če nebi blo njih, nebi blo tebe... hehehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neandertalci me ne zanimajo! hihihi god damn, še dobr da smo vsi mešanica neandertalcev pa orginalnih sapiensov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm čudno pa veš ,če nebi blo njih, nebi blo tebe... hehehehe Govorim o sodobnih neandertalcih, ki jih je mnogo preveč! Tale je bil izobraženo bitje in prasec v postelji! Hehe! Všeč so mi prefinjeni in uglajeni moški, ki so piranhe v biznisu, gentelmani v družbi in prasci med rjuhami! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> khm khm Jaz bi tud Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Všeč so mi prefinjeni in uglajeni moški, ki so piranhe v biznisu, gentelmani v družbi in prasci med rjuhami! Ta izjava mi je pa zelo všeč Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Govorim o sodobnih neandertalcih, ki jih je mnogo preveč! Tale je bil izobraženo bitje in prasec v postelji! Hehe! Všeč so mi prefinjeni in uglajeni moški, ki so piranhe v biznisu, gentelmani v družbi in prasci med rjuhami! Ni ga tiča čez prašiča... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj santos, kaj še ostane nam a Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Katrina, Contesa, Pomlad, Kokica. Imam vprašanja.Kakšne pomankljivosti ima en tak biznisman prasec? Zna previjat otroke kot mi ostali iz delavskih družin?Kakšna je razlika med biznismanom prascom in delavcem prascom?Oba sta prasca, drugi je lahko še bolj. Saj pri prascih ste se ve ustavile, tako da razčlembo bi morale znati opisati. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Kaj je to prasec? A rjove? Jaz bi se pa smajhljala, smrk,smrk Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katrina, Contesa, Pomlad, Kokica. Imam vprašanja.Kakšne pomankljivosti ima en tak biznisman prasec? Zna previjat otroke kot mi ostali iz delavskih družin?Kakšna je razlika med biznismanom prascom in delavcem prascom?Oba sta prasca, drugi je lahko še bolj. Saj pri prascih ste se ve ustavile, tako da razčlembo bi morale znati opisati. Andres Kakšni prasci so mi všeč, je moja stvar!Pomanjkljivosti ni, je samo fuk.Če s tipom sexam, me ne zanima,če zna previjati froce.Ne bi poznala razlike, imam opravka samo z biznismeni.Razčlenim ga temeljito, po delih,od spodaj navzgor,ne pozabim nobene odprtine! Zadovoljen? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Basic instinct... and nothing else matters!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Basic instinct... and nothing else matters!! That`s corect! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 he he he he, mislm da mal 3 much gledate holivud filme, he he he ala michael douglas & sharon stone and CO.... mislm pa kake izjave in to od žensk, ki sanjajo o nekih prefinjenih in uglajenih moških , torej katrina si ti totalno nasprotje tega, sej veš + in - se privlačita ali pa svoji k svojim heheheh.... v glavnem bolš bit taprav DEC , ki se znajde v vsaki situaciji, kot pa neki prefinjen biznisman, ko se mu kaj zalomi pa skače okol problema kot muhe okol dreka.. hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Čudno kako se prasci od prasic razlikujejo. Jaz jih imam tudi samo za fuk. Prasice so bile delavke, medtem, ko tiste, biznismenke so ble samo potrebne, kot večina ostalih. Zanimivo, da imaš samo biznismene. Bržkone načrtno, sicer bi si tudi na kovačevo in ne samo na Kovačevo rit, oko vrgla. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 :xx!: Đizus, punce, dajte se gibat v teh krogih , pa boste videle, da so piranhe-biznismeni eni bleferji s pokvarjeno dušo, naduvani buziji s propadlimi zakoni (ki morajo bit, da navzven delujejo o.k), prasca med rjuhami si pa nobena ne želi, s takimi ni nič- le za svoj ego trip funkcionirajo, brez vsakršne empatije....Tip, ki mu je keš vse, je za en k...... Kar se mene tiče, ga ni hujšega od parvenija- iz dreka direkt na golf igrišče...Popolnoma brez stila... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> heheheh.... v glavnem bolš bit taprav DEC , ki se znajde v vsaki situaciji, kot pa neki prefinjen biznisman, ko se mu kaj zalomi pa skače okol problema kot muhe okol dreka.. hehehe Ne vem kakšne biznismene poznaš ti? Jaz takih ne poznam! Pa muhe pikirajo ponavadi direktno na drek, ne pa okoli njega! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Imam tri redno na sodobni komunikaciji in vse tri imajo neke prasce. Recimo drugače. Vse tri, resnično uživajo v seksu s ta izbranimi. Nihče od njih ni biznismann. Torej so med moškimi tudi kovači. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zanimivo, da imaš samo biznismene. Bržkone načrtno, sicer bi si tudi na kovačevo in ne samo na Kovačevo rit, oko vrgla. Andres Se ne gibam v takih krogih, da bi spoznavala kovače! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Đizus, punce, dajte se gibat v teh krogih , pa boste videle, da so piranhe-biznismeni eni bleferji s pokvarjeno dušo, naduvani buziji s propadlimi zakoni (ki morajo bit, da navzven delujejo o.k), prasca med rjuhami si pa nobena ne želi, s takimi ni nič- le za svoj ego trip funkcionirajo, brez vsakršne empatije....Tip, ki mu je keš vse, je za en k...... Kar se mene tiče, ga ni hujšega od parvenija- iz dreka direkt na golf igrišče...Popolnoma brez stila... :xx!: Biznismen ni samo pisarnar, lahko je odvetnik, zdravnik, inžinir.......Gibam se v teh krogih in ločim zrno od pleve Meni paše prasec med rjuhami, ker sem tudi sama taka! V glavnem so še neporočeni, zelo uspešni, ker jim je posel na prvem mestu,potem pa pride še ostalo. In imajo svoj stil, zato so mi všeč! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 To, da zenske rajca denar se mi zdi cist naravno.Ce pogledas v zivalsko kraljestvo je logicno, da bodo samice izbrale samca, ki ji omogoca najlagodnejse prezivetje-se pravi tistega z najboljsimi genetskimi predispozicijami, da bodo potomci preziveli sami in nadaljevali vrsto.In clovek je samo zival in lovec na plen, ki pa je fiktiven(denar) in poanta zgodbe se ni kaj dosti spremenila, samo plen... S tem nocem povedati, da je pomemben SAMO denar, ampak TUDI denar. Ce pa verjamete v pravljice, da je clovek kaj vec kot zival... potem je pa res ze cas, da snamete plasnice. Dobri geni rajcajo, tudi financni. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.