Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>hmmm čudno pa veš ,če nebi blo njih, nebi blo tebe... hehehehe  :inocent:  x:Dx

Govorim o sodobnih neandertalcih, ki jih je mnogo preveč! xrolleyesx

Tale je bil izobraženo bitje in prasec v postelji! x:px :vragec: Hehe! x;)x

Všeč so mi prefinjeni in uglajeni moški, ki so piranhe v biznisu, gentelmani v družbi in prasci med rjuhami! x:px :2src: x8Dx :palec:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx xsmx :vragec: :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Govorim o sodobnih neandertalcih, ki jih je mnogo preveč! xrolleyesx

Tale je bil izobraženo bitje in prasec v postelji! x:px  :vragec: Hehe! x;)x

Všeč so mi prefinjeni in uglajeni moški, ki so piranhe v biznisu, gentelmani v družbi in prasci med rjuhami! x:px  :2src:  x8Dx  :palec:

Ni ga tiča čez prašiča... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Katrina, Contesa, Pomlad, Kokica.

Imam vprašanja.

Kakšne pomankljivosti ima en tak biznisman prasec?

Zna previjat otroke kot mi ostali iz delavskih družin?

Kakšna je razlika med biznismanom prascom in delavcem prascom?

Oba sta prasca, drugi je lahko še bolj. :) Saj pri prascih ste se ve ustavile, tako da razčlembo bi morale znati opisati.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Katrina, Contesa, Pomlad, Kokica.

Imam vprašanja.

Kakšne pomankljivosti ima en tak biznisman prasec? 

Zna previjat otroke kot mi ostali iz delavskih družin?

Kakšna je razlika med biznismanom prascom in delavcem prascom?

Oba sta prasca, drugi je lahko še bolj. :) Saj pri prascih ste se ve ustavile, tako da razčlembo bi morale znati opisati.

Andres

Kakšni prasci so mi všeč, je moja stvar!

Pomanjkljivosti ni, je samo fuk.

Če s tipom sexam, me ne zanima,če zna previjati froce.

Ne bi poznala razlike, imam opravka samo z biznismeni.

Razčlenim ga temeljito, po delih,od spodaj navzgor,ne pozabim nobene odprtine! x:px

Zadovoljen? :vragec:

Basic instinct... and nothing else matters!! x:Ix

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

he he he he, mislm da mal 3 much gledate holivud filme, he he he :vragec: x:Dx x^x ala michael douglas & sharon stone and CO....

mislm pa kake izjave in to od žensk, ki sanjajo o nekih prefinjenih in uglajenih moških , torej katrina si ti totalno nasprotje tega, sej veš + in - se privlačita ali pa svoji k svojim :inocent: x:Dx heheheh.... v glavnem bolš bit taprav DEC , ki se znajde v vsaki situaciji, kot pa neki prefinjen biznisman, ko se mu kaj zalomi pa skače okol problema kot muhe okol dreka.. hehehe x:Dx

honor and respect

Čudno kako se prasci od prasic razlikujejo. Jaz jih imam tudi samo za fuk. Prasice so bile delavke, medtem, ko tiste, biznismenke so ble samo potrebne, kot večina ostalih.

Zanimivo, da imaš samo biznismene. Bržkone načrtno, sicer bi si tudi na kovačevo in ne samo na Kovačevo rit, oko vrgla. x:)x

Andres

:o|o: :xx!: Đizus, punce, dajte se gibat v teh krogih , pa boste videle, da so piranhe-biznismeni eni bleferji s pokvarjeno dušo, naduvani buziji s propadlimi zakoni (ki morajo bit, da navzven delujejo o.k), prasca med rjuhami si pa nobena ne želi, s takimi ni nič- le za svoj ego trip funkcionirajo, brez vsakršne empatije....Tip, ki mu je keš vse, je za en k......

Kar se mene tiče, ga ni hujšega od parvenija- iz dreka direkt na golf igrišče...Popolnoma brez stila... :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>

x:Dx  heheheh.... v glavnem bolš bit taprav DEC , ki se znajde v vsaki situaciji, kot pa neki prefinjen biznisman, ko se mu kaj zalomi pa skače okol problema kot muhe okol dreka.. hehehe  x:Dx

Ne vem kakšne biznismene poznaš ti? Jaz takih ne poznam! :inocent:

Pa muhe pikirajo ponavadi direktno na drek, ne pa okoli njega! :vragec: x:Dx

Imam tri redno na sodobni komunikaciji in vse tri imajo neke prasce. Recimo drugače. Vse tri, resnično uživajo v seksu s ta izbranimi. Nihče od njih ni biznismann. Torej so med moškimi tudi kovači.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>:o|o:  :xx!: Đizus, punce, dajte se gibat v teh krogih , pa boste videle, da so piranhe-biznismeni eni bleferji s pokvarjeno dušo, naduvani buziji s propadlimi zakoni (ki morajo bit, da navzven delujejo o.k), prasca med rjuhami si pa nobena ne želi, s takimi ni nič- le za svoj ego trip funkcionirajo, brez vsakršne empatije....Tip, ki mu je keš vse, je za en k......

Kar se mene tiče, ga ni hujšega od parvenija- iz dreka direkt na golf igrišče...Popolnoma brez stila... :xx!:

Biznismen ni samo pisarnar, lahko je odvetnik, zdravnik, inžinir.......

Gibam se v teh krogih in ločim zrno od pleve x;)x

Meni paše prasec med rjuhami, ker sem tudi sama taka! x:px :vragec:

V glavnem so še neporočeni, zelo uspešni, ker jim je posel na prvem mestu,potem pa pride še ostalo.

In imajo svoj stil, zato so mi všeč! :palec:

To, da zenske rajca denar se mi zdi cist naravno.

Ce pogledas v zivalsko kraljestvo je logicno, da bodo samice izbrale samca, ki ji omogoca najlagodnejse prezivetje-se pravi tistega z najboljsimi genetskimi predispozicijami, da bodo potomci preziveli sami in nadaljevali vrsto.

In clovek je samo zival in lovec na plen, ki pa je fiktiven(denar) in poanta zgodbe se ni kaj dosti spremenila, samo plen... S tem nocem povedati, da je pomemben SAMO denar, ampak TUDI denar. Ce pa verjamete v pravljice, da je clovek kaj vec kot zival... potem je pa res ze cas, da snamete plasnice.

Dobri geni rajcajo, tudi financni. x:Dx :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...