Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne gibam v takih krogih, da bi spoznavala kovače! Škoda. To pomeni, da si po naravi, ali celo načrtno, enostranska. In enostranskost pelje na drugo stran tehnice kjer se na koncu vse povesi. Z drugo besedo, greš pač v skrajnost. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, da zenske rajca denar se mi zdi cist naravno.Ce pogledas v zivalsko kraljestvo je logicno, da bodo samice izbrale samca, ki ji omogoca najlagodnejse prezivetje-se pravi tistega z najboljsimi genetskimi predispozicijami, da bodo potomci preziveli sami in nadaljevali vrsto.In clovek je samo zival in lovec na plen, ki pa je fiktiven(denar) in poanta zgodbe se ni kaj dosti spremenila, samo plen... S tem nocem povedati, da je pomemben SAMO denar, ampak TUDI denar. Ce pa verjamete v pravljice, da je clovek kaj vec kot zival... potem je pa res ze cas, da snamete plasnice. Dobri geni rajcajo, tudi financni. Sploh če so prisotni na obeh straneh! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z drugo besedo, greš pač v skrajnost. Andres Vedno grem v skrajnost in potegnem ven najbolje! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Nic ne bom rekel, tiho pa tudi ne bom... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To, da zenske rajca denar se mi zdi cist naravno.Ce pogledas v zivalsko kraljestvo je logicno, da bodo samice izbrale samca, ki ji omogoca najlagodnejse prezivetje-se pravi tistega z najboljsimi genetskimi predispozicijami, da bodo potomci preziveli sami in nadaljevali vrsto.In clovek je samo zival in lovec na plen, ki pa je fiktiven(denar) in poanta zgodbe se ni kaj dosti spremenila, samo plen... S tem nocem povedati, da je pomemben SAMO denar, ampak TUDI denar. Ce pa verjamete v pravljice, da je clovek kaj vec kot zival... potem je pa res ze cas, da snamete plasnice. Dobri geni rajcajo, tudi financni. Samson. Samica si bo normalno izbrala samca, ki ji omogoča preživetje, torej neke vrste kovača. Vodja črede je itak samo vodja. In to je pri živalih ločeno, medtem ko mi imamo dnevno opravka z denarjem, kar pomeni, da so kovači manjvredna bitja. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nic ne bom rekel, tiho pa tudi ne bom... Kadar nam zmanjka besed, lahko govorijo dejanja! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 svinjska Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>svinjska Potreba je potreba! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson. Samica si bo normalno izbrala samca, ki ji omogoča preživetje, torej neke vrste kovača. Vodja črede je itak samo vodja. In to je pri živalih ločeno, medtem ko mi imamo dnevno opravka z denarjem, kar pomeni, da so kovači manjvredna bitja. Andres ma ne se sikirat stari js s takimi tipi žensk kot je khmmmm... ne bom napisu, vemo pa vsi sploh nebi mel opravka dolgoročno, to je samo za nabrisat in zjagat, pa sej ponavadi so take ženske tako tupaste, da se lahko samo lepo oblečeš,pokažeš se z dobrim avtom jo mal zašarmiraš mal nablefiraš in tup že jo maš v postli-jo pošteno nabrišeš in zjagaš!! he he he kok sm js žleht je pa užitek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vedno grem v skrajnost in potegnem ven najbolje! Ženska skrajnost je: 1. Biti ženska samo vizuelno. 2. Nesposobnost biti mater, le neke vrste baba.3. Prodajati svoje telo.4. Ko ženska kokodaka vsepovprek, doma ima pa neurejno vse živo.5. Ko se ženska noče zdravit za depresijo.6. Ko ženska hoče da bi bila i nadpovprečno v središču pozornosti. + + + + Dvomim, da najbolje ven potegneš iz skrajnosti. Predvsem je to nemogoče dolgoročno. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Uau, kakšna razprava..... Nekdo vrže kost, potem pa takole glodate.... Fino!!!! Meni je izjava še vedno všeč, pa ne zaradi dejanj ampak zaradi izjave same, ker vsi vemo, da je realnost nekaj povsem drugega........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, kakšna razprava..... Nekdo vrže kost, potem pa takole glodate.... Fino!!!! Meni je izjava še vedno všeč, pa ne zaradi dejanj ampak zaradi izjave same, ker vsi vemo, da je realnost nekaj povsem drugega........ hehe bejbi, realnost je taka, da je vedno več tako imenovanih keš&pleh pi*k, tako pač je in nekateri jim podležejo pa so jim sužnji , nekateri pa jih po*ebemo in za*ebemo.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uau, kakšna razprava..... Nekdo vrže kost, potem pa takole glodate.... Fino!!!! Meni je izjava še vedno všeč, pa ne zaradi dejanj ampak zaradi izjave same, ker vsi vemo, da je realnost nekaj povsem drugega........ Izjavo si itak podprla in noben me ne more prepričat, da čistilka ne more biti enakovredna naparfumirani kuri. Pa pravijo, da so babe prej zrele k desci. Ma to ni zrelost. To je posesivnost pa amen. Čez 5 let boste vse take zribane, tako da ob koncu življenja vam tudi kovač ne bo hotel biti ob strani. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izjavo si itak podprla in noben me ne more prepričat, da čistilka ne more biti enakovredna naparfumirani kuri. Pa pravijo, da so babe prej zrele k desci. Ma to ni zrelost. To je posesivnost pa amen. Čez 5 let boste vse take zribane, tako da ob koncu življenja vam tudi kovač ne bo hotel biti ob strani. Andres heheh, to pa je pogumna izjava, bravo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ženska skrajnost je: 1. Biti ženska samo vizuelno. 2. Nesposobnost biti mater, le neke vrste baba.3. Prodajati svoje telo.4. Ko ženska kokodaka vsepovprek, doma ima pa neurejno vse živo.5. Ko se ženska noče zdravit za depresijo.6. Ko ženska hoče da bi bila i nadpovprečno v središču pozornosti. + + + + Dvomim, da najbolje ven potegneš iz skrajnosti. Predvsem je to nemogoče dolgoročno. Andres 1.Ženska sem v pravem pomenu besede, pa če ti je všeč ali pa ne.2.Sposobna sem za marsikaj,pa kdo si ti, da bi me sodil?3.S svojim telesom počnem kar mi paše,prodajajo pa ga ponavadi moški, za ceno lastnega ega in zadovoljitve.4.Imam urejen dom in posel.5.Depresijo? Moram pogledati v slovar. 6. Vedno sem v središču pozornosti in še nikoli se ni izkazalo za nekaj slabega! Nadpovprečna? O, hvala. Je mogoče in se dogaja in še se bo. Skrajnost je rob prepada in všeč mi je hoditi po njegovem robu! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehe bejbi, realnost je taka, da je vedno več tako imenovanih keš&pleh pi*k, tako pač je in nekateri jim podležejo pa so jim sužnji , nekateri pa jih po*ebemo in za*ebemo.. Izkoristis okolje. Simpl ko pasulj. Samo najdt mors trzno niso, dobr pozicionirat izdelek-sebe in pozeti extraprofite. Kle kre sam za marketing... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Katrina a mi lahko definiraš tale stavek "1.Ženska sem v pravem pomenu besede , pa če ti je všeč ali pa ne." ??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katrina a mi lahko definiraš tale stavek "1.Ženska sem v pravem pomenu besede , pa če ti je všeč ali pa ne." ??? Prej si se hvalil, da spadaš med brihtne primerke vaše vrste! Ugotovi sam! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne se sikirat stari js s takimi tipi žensk kot je khmmmm... ne bom napisu, vemo pa vsi sploh nebi mel opravka dolgoročno, to je samo za nabrisat in zjagat, pa sej ponavadi so take ženske tako tupaste, da se lahko samo lepo oblečeš,pokažeš se z dobrim avtom jo mal zašarmiraš mal nablefiraš in tup že jo maš v postli-jo pošteno nabrišeš in zjagaš!! he he he kok sm js žleht je pa užitek Saj se ne sekiram. Sam na žalost je takih, ki bi se dobesedno, poudarjam, dobesedno, za pir prodale, veliko. Najboljša je tista, ki se sama ponudi, da moškemu drink plača. Škoda ker so v manjšini, vse to pa pomeni, da v trenutni zmedenosti in hitrosti ene res samo z lulo mislijo. In tudi to je skrajnost kamor je zavila Katrin, kot pravi sama. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prej si se hvalil, da spadaš med brihtne primerke vaše vrste! Ugotovi sam! heheh, tud tolko nisi brihta,da bi dojela,da mene zanima kolko si ti brihtna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, tud tolko nisi brihta,da bi dojela,da mene zanima kolko si ti brihtna Preveč zate,miškolin! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preveč zate,miškolin! pa še res je ampak v kontra smer Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Preveč zate,miškolin! Kaj pa zame?? 2 Andres: Ce imas tako slabo mnenje o Katrini in te tako odvraca.... zakaj zgubljas energijo v debati z njo, prspari energijo raje za kako ki bo vredna tvoje pozornosti ne pa za take primere. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>1.Ženska sem v pravem pomenu besede, pa če ti je všeč ali pa ne.2.Sposobna sem za marsikaj,pa kdo si ti, da bi me sodil?3.S svojim telesom počnem kar mi paše,prodajajo pa ga ponavadi moški, za ceno lastnega ega in zadovoljitve.4.Imam urejen dom in posel.5.Depresijo? Moram pogledati v slovar. 6. Vedno sem v središču pozornosti in še nikoli se ni izkazalo za nekaj slabega! Nadpovprečna? O, hvala. Je mogoče in se dogaja in še se bo. Skrajnost je rob prepada in všeč mi je hoditi po njegovem robu! 1.A si res ženska v pravem pomenu besede? Pristop torej vara.2.Tvoj odgovor ne sovpada k drugi točki. 3. Moški so v tvojem primeru odjemalci, razen če ti plačaš njim. 4. Bržkone edina točka, ki jo izpolnjuješ.5. Saj praviš, da se giblješ okrog zdravnikov. Vprašaj njih. Samo ne bodi razočarana, če te ne bodo več klicali.6. Vedno si v središču pozornosti seveda. Čak mal, da se ti povesi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hehe doh... ena si mal prvošči počet s "prasci" to kar ponavadi počnejo oni z drugimi pol pa že prec ni več prava ženska, hjao hjao ... ne obstaja pravo ali napačno obstaja samo drugačno... heh hihi ampak nič ne de vsaj nekdo uživa in js ji prav zavidam... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.