kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izjavo si itak podprla in noben me ne more prepričat, da čistilka ne more biti enakovredna naparfumirani kuri. Pa pravijo, da so babe prej zrele k desci. Ma to ni zrelost. To je posesivnost pa amen. Čez 5 let boste vse take zribane, tako da ob koncu življenja vam tudi kovač ne bo hotel biti ob strani. Andres Ha,ha,ha... Ko bi ti mene poznal..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa zame?? 2 Andres: Ce imas tako slabo mnenje o Katrini in te tako odvraca.... zakaj zgubljas energijo v debati z njo, prspari energijo raje za kako ki bo vredna tvoje pozornosti ne pa za take primere. Samson. Pravilno. Delo me čaka, se rajši temu posvetim. Potem mi itak ena pride. In veš. Ni biznismanka. Živi na račun države. Pa na črno otroke merka. Prihaja ji vsekakor bolj pogosto kot biznismankam s katerimi sem imel stike. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še res je ampak v kontra smer Revež, se mi kar smiliš! <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa zame?? Bi znalo biti! <{POST_SNAPBACK}>1.A si res ženska v pravem pomenu besede? Pristop torej vara.2.Tvoj odgovor ne sovpada k drugi točki. 3. Moški so v tvojem primeru odjemalci, razen če ti plačaš njim. 4. Bržkone edina točka, ki jo izpolnjuješ.5. Saj praviš, da se giblješ okrog zdravnikov. Vprašaj njih. Samo ne bodi razočarana, če te ne bodo več klicali.6. Vedno si v središču pozornosti seveda. Čak mal, da se ti povesi. Andres 1.Tvoj ali moj?2.H kateri pa? 3.Ne, temveč posojilodajalci! 4.Ma ne? 5.Z enim se kmalu poročim, dela še kaj več,ne samo telefonari! 6.A ego? Se ne bo, samo še zrasel bo v skladu z mojimi sposobnostmi! Srečna jaz, ker te tako skrbi za moj blagor! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe bejbi, realnost je taka, da je vedno več tako imenovanih keš&pleh pi*k, tako pač je in nekateri jim podležejo pa so jim sužnji , nekateri pa jih po*ebemo in za*ebemo.. Osebno poznam kar nekaj žensk, ki so totalne materialistke in preračunljivke. In veš kaj je največja žalost vsega? Do so pri svojih zrelih še vedno same...., nimajo sreče, ne v življenju in ne v ljubezni.... So prazne radosti življenja:xx!: Meni osebno se smilijo fantje, ki jih dobijo takšne punce v roke, kateri imajo resen in pošten namem z njimi....Škoda, da morajo preživeti takšno izkušnjo v življenju, ker izgubijo upanje in vero v srečo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samson. Pravilno. Delo me čaka, se rajši temu posvetim. Potem mi itak ena pride. In veš. Ni biznismanka. Živi na račun države. Pa na črno otroke merka. Prihaja ji vsekakor bolj pogosto kot biznismankam s katerimi sem imel stike. Andres Glej, da ne boš toliko govoril! Je velika nevarnost da jo pobere od dolgočasja, namesto, da ji pride! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>5.Z enim se kmalu poročim, dela še kaj več,ne samo telefonari! Srečna jaz, ker te tako skrbi za moj blagor! A res da si si zaročena? Superca. Trofeje bodo torej ostale. Zdaj je na vrsti Katrin mama. In spet boš šla v skrajnost. Jih bosta imela več kot 5? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 CITAT (Katrina@ 29. May 2005 ob 21:15)Revež, se mi kar smiliš! si pa sočutna , ja res sm revež med takimi malimi umi kot si ti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Bi znalo biti! Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...pozabljas, da tvoj um ni tekoci racun tipov, ki te porivajo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...pozabljas, da tvoj um ni tekoci racun tipov, ki te porivajo... mi je mal znano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> mi je mal znano Samo prvi del... priznam-Hot Shots, sam pol un tadrug del sm se pa sam spomnu...In to je bistvo ustvarjalnosti...nove kombinacije ze znanega. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja... kaksna izjava! *sama izjava, se mi pa ne da poglabljat, zakaj je slo, vidim pa, da ste mal v cudnih vodah, ampak saj je pac taka tema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res da si si zaročena? Superca. Trofeje bodo torej ostale. Zdaj je na vrsti Katrin mama. In spet boš šla v skrajnost. Jih bosta imela več kot 5? Andres Ravno povedala ti bom! <{POST_SNAPBACK}>si pa sočutna , ja res sm revež med takimi malimi umi kot si ti Lepo, da priznaš, da si mali,ampak iz malega raste veliko! Jaz sem pa prehud zalogaj zate! <{POST_SNAPBACK}>Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...pozabljas, da tvoj um ni tekoci racun tipov, ki te porivajo... In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 fantje, evo niste je dol dal Ampak, se tudi jaz ne bi spuščala, mi je tudi citat všečen, za razmislit, kaj je pesnik mislil s tem. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 CITAT (seal @ 29. May 2005 ob 22:26) si pa sočutna , ja res sm revež med takimi malimi umi kot si ti Lepo, da priznaš, da si mali,ampak iz malega raste veliko! Jaz sem pa prehud zalogaj zate! heheh, pa še res si prehud zalogaj dreka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 .......................................................................................... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>heheh, pa še res si prehud zalogaj dreka Joj,Sealček, pojdi se s cuckom igrat, ko že beybe nimaš, da stresaš svojo zakompleksanost naokoli! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! Ti ze izbiras investicije... s tekocimi obrestmi-kje so extraprofiti??Koga zanimajo take investicije-ziheraske penzioniste?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Si veliko podedovala? Moja starša sta se namreč pred mnogimi leti ločila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti ze izbiras investicije... s tekocimi obrestmi-kje so extraprofiti??Koga zanimajo take investicije-ziheraske penzioniste?? Ekstraprofiti so v vsaki investiciji, ki jo izberem, s tekočimi obrestmi ali brez njih! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj,Sealček, pojdi se s cuckom igrat, ko že beybe nimaš, da stresaš svojo zakompleksanost naokoli! hehehehe govoriš oz. pišeš meni, mislila si pa nase dobra poteza Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 v bistvu ste modeli. sam Seal, s tistim drekom... to pa ni blo glih lepo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 hihihi, tej razpravi pa danes ne vidim konca..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>v bistvu ste modeli. sam Seal, s tistim drekom... to pa ni blo glih lepo... ma nisem prefinjen in uglajen sm preprost fant, ki pove to kar misli dobronamerno... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! Kako ti določaš, če so pa vsi biznismeni? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.