Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Izjavo si itak podprla in noben me ne more prepričat, da čistilka ne more biti enakovredna naparfumirani kuri.

Pa pravijo, da so babe prej zrele k desci. Ma to ni zrelost. To je posesivnost pa amen. Čez 5 let boste vse take zribane, tako da ob koncu življenja vam tudi kovač ne bo hotel biti ob strani. 

Andres

Ha,ha,ha... :palec: Ko bi ti mene poznal..... x?x

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa zame?? x:Ix

2 Andres: Ce imas tako slabo mnenje o Katrini in te tako odvraca.... zakaj zgubljas energijo v debati z njo, prspari energijo raje za kako ki bo vredna tvoje pozornosti ne pa za take primere.

Samson.

Pravilno. Delo me čaka, se rajši temu posvetim. Potem mi itak ena pride. In veš. Ni biznismanka. Živi na račun države. Pa na črno otroke merka. Prihaja ji vsekakor bolj pogosto kot biznismankam s katerimi sem imel stike.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>pa še res je  x;)x  ampak v kontra smer  x:Dx

Revež, se mi kar smiliš! x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa zame?? x:Ix

Bi znalo biti! x;)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>1.A si res ženska v pravem pomenu besede? Pristop torej vara.

2.Tvoj odgovor ne sovpada k drugi točki.

3. Moški so v tvojem primeru odjemalci, razen če ti plačaš njim.

4. Bržkone edina točka, ki jo izpolnjuješ.

5. Saj praviš, da se giblješ okrog zdravnikov. Vprašaj njih. Samo ne bodi razočarana, če te ne bodo več klicali.

6. Vedno si v središču pozornosti seveda. Čak mal, da se ti povesi.

Andres

1.Tvoj ali moj?

2.H kateri pa? x:px

3.Ne, temveč posojilodajalci! :vragec:

4.Ma ne? x:o)x

5.Z enim se kmalu poročim, dela še kaj več,ne samo telefonari! x:px x:Dx

6.A ego? x:px Se ne bo, samo še zrasel bo v skladu z mojimi sposobnostmi! x8Dx

Srečna jaz, ker te tako skrbi za moj blagor! x:o)x

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>hehe bejbi, realnost je taka, da je vedno več tako imenovanih keš&pleh pi*k, tako pač je in nekateri jim podležejo pa so jim sužnji , nekateri pa jih po*ebemo in za*ebemo.. :inocent:  x:Ix

Osebno poznam kar nekaj žensk, ki so totalne materialistke in preračunljivke. In veš kaj je največja žalost vsega? Do so pri svojih zrelih še vedno same...., nimajo sreče, ne v življenju in ne v ljubezni.... So prazne radosti življenja:xx!:

Meni osebno se smilijo fantje, ki jih dobijo takšne punce v roke, kateri imajo resen in pošten namem z njimi....Škoda, da morajo preživeti takšno izkušnjo v življenju, ker izgubijo upanje in vero v srečo.... xrolleyesx

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Samson.

Pravilno. Delo me  čaka, se rajši temu posvetim. Potem mi itak ena pride. In veš. Ni biznismanka. Živi na račun države. Pa na črno otroke merka.  Prihaja ji vsekakor bolj pogosto kot biznismankam s katerimi sem imel stike.

Andres

Glej, da ne boš toliko govoril! x:Dx Je velika nevarnost da jo pobere od dolgočasja, namesto, da ji pride! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>

5.Z enim se kmalu poročim, dela še kaj več,ne samo telefonari! x:px  x:Dx

Srečna jaz, ker te tako skrbi za moj blagor! x:o)x

A res da si si zaročena? Superca. :palec: :palec: Trofeje bodo torej ostale. Zdaj je na vrsti Katrin mama. In spet boš šla v skrajnost. Jih bosta imela več kot 5?

Andres

Bi znalo biti! x;)x  x:px

Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...pozabljas, da tvoj um ni tekoci racun tipov, ki te porivajo... :vragec: :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx mi je mal znano x:Dx  x:Dx  x:Dx

Samo prvi del... priznam-Hot Shots, sam pol un tadrug del sm se pa sam spomnu...In to je bistvo ustvarjalnosti...nove kombinacije ze znanega.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...
:eek: kaksna izjava! x8Dx x^x

*sama izjava, se mi pa ne da poglabljat, zakaj je slo, vidim pa, da ste mal v cudnih vodah, ampak saj je pac taka tema. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A res da si si zaročena? Superca. :palec:  :palec:  Trofeje bodo torej ostale. Zdaj je na vrsti Katrin mama. In spet boš šla v skrajnost. Jih bosta imela več kot 5?

Andres

Ravno povedala ti bom! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>si pa sočutna , ja res sm revež med takimi malimi umi kot si ti  x:Dx  :palec:  x;)x

Lepo, da priznaš, da si mali,ampak iz malega raste veliko! x:px Jaz sem pa prehud zalogaj zate! x;)x :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Tvoj ego pise ceke, za katere tvoj um nima kritja...pozabljas, da tvoj um ni tekoci racun tipov, ki te porivajo... :vragec:  :vragec:  :vragec:

In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! x:px x8Dx

:OoO:

fantje, evo niste je dol dal x:px

Ampak, se tudi jaz ne bi spuščala, mi je tudi citat všečen, za razmislit, kaj je pesnik mislil s tem.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

CITAT (seal @ 29. May 2005 ob 22:26) si pa sočutna , ja res sm revež med takimi malimi umi kot si ti     

Lepo, da priznaš, da si mali,ampak iz malega raste veliko!  Jaz sem pa prehud zalogaj zate! 

heheh, pa še res si prehud zalogaj dreka x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

honor and respect

:eek: ................................................................................

.......... xg:Dx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! x:px  x8Dx

Ti ze izbiras investicije... s tekocimi obrestmi-kje so extraprofiti??Koga zanimajo take investicije-ziheraske penzioniste??x:Dx :vragec: x:Dx

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ti ze izbiras investicije... s tekocimi obrestmi-kje so extraprofiti??Koga zanimajo take investicije-ziheraske penzioniste??x:Dx  :vragec:  x:Dx

Ekstraprofiti so v vsaki investiciji, ki jo izberem, s tekočimi obrestmi ali brez njih! x;)x x:Dx

v bistvu ste modeli. x:o)x

sam Seal, s tistim drekom... :o|o: to pa ni blo glih lepo... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In ti pozabljaš, da jaz določam kdo porine,kapital je trden in dobro stoječ, za tekoče obresti pa je tudi vedno poskrbljeno! x:px  x8Dx

Kako ti določaš, če so pa vsi biznismeni?

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...