Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>v bistvu ste modeli. x:o)x

sam Seal, s tistim drekom... :o|o: to pa ni blo glih lepo... :8):

Marsa, lahko uporabiš metodo kot jo je na Waldorfski šoli ena izmed učiteljic. Če je otrok izrekel grdo besedo, si je moral usta oprati z milom. Zelo pedagoško in zelo vzgojno x^x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

saj vem Seal, sam to je v bistvu zaljivo, no saj ste odrasli, se boste ze zmenil.

*Dons sem slucajno padla v tole temo (ker sem videla da je skoz eksn).

Ne marate prevec tipi, ce je bejba zelo samozavestna, a ne?

sam krotke vam grejo pa tud na zivce, po eni strani manj, po drugi pa se bolj.

x:Dx x:Dx

*

Cosma, ah kje, takih ukrepov pa jaz ne bi furala....

pol sem ze na zacetku v frki - pri presojanju, kaj je grda beseda....

pa sovrazim asociacijo kaksne zajfnice v ustih, tako da mi ne potegne tale ukrep.

jaz bi rajs rekla, ej, kako bi se pa ti pocutil, ce bi ti en rekel, da si drek?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Uf,

zame bi bila Katrina, kot rojena oz. krojena...! x:Dx x:Ix :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Ekstraprofiti so v vsaki investiciji, ki jo izberem, s tekočimi obrestmi ali brez njih! x;)x  x:Dx

Kako ze zlomk pravi: kaj bi gams pravu cesnjam kako je fajn po sklacah skakat.

x:Dx

Ce mislis, da so tisto extraprofiti... pocaki na gamsa, cesnjca!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>saj vem, sam to je v bistvu zaljivo, no saj ste odrasli, se boste ze zmenil.

*Dons sem slucajno padla v tole temo (ker sem videla da je skoz eksn).

no no Marsa o tem bi se dalo, meni osebno so všeč samozavestne ženske! ampak na internetu je pa res lahko čist vsaka samozevstna, pač meni se zdi bleferka, pa njene izjave so mi preveč na nizkem nivoju, glede na to kok se ma ona za visoko in.... v glavnem tudi s fotkam se mi zdi blefekra, pa naj dokaže nasprotno... dones sm se slučajno utaknu v tole, drugač me boli K...sam včasih se mi pa da mal tkole bost k sm pač tud :vragec: heheh, v glavnem...vse njene izjave so mi takšne oz. bi jih opisal takole "ven metanje same sebe,ker zgleda v realnem življenju se ji to ne posreči" skratka še ena zakompleksana in zafustrirana oseba, ki uživa na internetu nekaj česar v realnem ne mora...

honor and respect

res vsakdo mal drugac jemlje oz. fura pojem samo-zavest.

Tezko bi kake psiholoske profile dajala, ker sem premal v teh temah, se z nekaterimi niti ne srecam, mislim pa, da gre predvsem za hec in mal provokacije tule.

No ja, sicer pa, kaj se sploh vtikam, na 60. stran priletim in sem ful pametna. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men tut totalna bleferka zgleda... pa kaj pol??Pa ji blefiras nazaj.Mislim a ni fajn, da ona misli kok nas ona zaj... v bistvu pa vsi vemo kje je kec??Kokr en infiltriranc od FBI znotraj italjanske mafije... men so teli role playi hudo dobri!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>sm pa mislila,kolk se dol dajete pismo!.) x:Dx  x;)x

A ko si vidla da sem jaz uletela? x:Dx x:px

Zihr ja, prec konc sexA. x:o)x x:Dx

samson, ja saj se vidi da vam pase, zato sem pa rekla da ste modeli. :D

Picasso

:D hihi jao tam na prejšni strani... trdne naložbe tekoče obresti ekstra profiti :D hehehe zdej mi bo pa še ekonomija všeč ratala... skrajn čas da dam dol kšno ekonomistko :D mišlm ej hahahaha kok ste me zdej nasmejali...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dejmo jo pozabiti, tema naj gre naprej. Baba naj še naprej investira z biznismani, mi ostali pač, se bomo dol dajal s čistilkami in ženske s smetarji. Če pride kakšna biznismanka vmes, ne škodi.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Sam tebe smo ćakal...! x:px  :vragec:  x:Dx

heheh a mene...pa nemorem se jest no....pismo iščem dnevnik a ga ne najdem,kaj zej to...a me je tole pivo čist abrnilo....hehehehe x;)x ....

sem čist nezmožna se dol dajat.....

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...