cosma 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nema akcija danes spljoh....zaprto dej nehi no, samo še moža skidam s kavča in odklopim s Tv-ja, pol pa Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Jao... 5 strani ekonomije, dol se pa noben ne da.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dej nehi no, samo še moža skidam s kavča in odklopim s Tv-ja, pol pa Ena tu, ki ji res verjamem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jao... 5 strani ekonomije, dol se pa noben ne da.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2005 ..sam' gor ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo, kolk je v tej temi nakladanja Se strinjam..... Pa samo zaradi ene bolane izjave..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam..... Pa samo zaradi ene bolane izjave..... Katera pa je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hudo, kolk je v tej temi nakladanja kako je že to 60kalorij za se dol dat, 1500 za se hvalit kako si se dol dal tle se to nazorno vidi juhu juhu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Eh....marskdo bi lohk marskej slišu, pa itak nima pomena... :xx!: Vsem, ki uživate pa kr tko naprej....enkrat al 5x na dan, sam, da je in da se mate radi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tudi celibat je ena varianta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Sami jebači pa jebačice ste tu gor Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi celibat je ena varianta to mam js zdej že nek časa ja morem rečt tud to ni tolk švoh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako je že to 60kalorij za se dol dat, 1500 za se hvalit kako si se dol dal tle se to nazorno vidi juhu juhu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Jst sem pa dns zjutraj babo nategnu in to tako, da sem jo med sexom v ksiht gledal. Vam povem, tazga položaja nkol več. ko ji je začelo prhajat, je začela z očmi zavijat, pa tak čudn ksiht je začela dobivat, pa kremžla se je Zdaj sam še od od zat Sam bom pa nmav mirkal, da nam u čokoladno oko zadu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sem pa dns zjutraj babo nategnu in to tako, da sem jo med sexom v ksiht gledal. Vam povem, tazga položaja nkol več. ko ji je začelo prhajat, je začela z očmi zavijat, pa tak čudn ksiht je začela dobivat, pa kremžla se je Zdaj sam še od od zat Sam bom pa nmav mirkal, da nam u čokoladno oko zadu Stari, spet si pijan Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stari, spet si pijan Zdajle morda res, ampak verjem mi, da zjutraj nisem bil, ko se mi je to dogajalo. Če b se teb to naredlu, se sploh strezvav neb nkol več od straha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Nbeden več na tem svet ne fuka več, sam čvekate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 o cvickar a že spet dol polagaš... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> o cvickar a že spet dol polagaš... ne vem kuga je zdej to z narodom. Kaj samo še mi na kmetih ga dajemo Sicer pa tako, fuka sam še tist, katermu se ne lušta ga na roke metat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 hahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahahaha Kuga se smeješ aaaaaaa, si se nmav zamislila aaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kuga se smeješ aaaaaaa, si se nmav zamislila aaaaaaa ja to bo.)))))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj samo še mi na kmetih ga dajemo Ja, ja, sam še na kmetih. pa še tam se vam gravža to delat pa v oči gledat. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Hehehe, zgleda, da sm mestjanar postal, k men pa je to posebn užitek...... Hm, sam k rad od zad, bom zgleda morau špegl pred njo postavt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.