cvickar 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Kuga je zdej za ena porkamadona, ga nč ne dajemo po fižolčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Cvičkar, ti bi lahko s.p odprl "Prodaja plastificiranih zaves" .... :$$: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 , lahko, sam če b bla ti u komercijali, al pa še boljš vodja proizvodnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pizda, spet lažeš....teli firnki sploh ne obstajajo več, k si si ga že tokrat not obrisu, da so zgnil! Lažljivico jedna! večkrat te berem.<<<sej vem,zdaj boš usekala nazaj po meni,ko bo to šlo v objavo..Je dobronamerno.Sama se tud večkrat pohecam.Od tu tudi ta moj nik...sam tvoje pisanje nasplošno je pa izredno vulgarno in nizkotno,mater da preveč trdo.Tudi hec o sexu je treba pisat na nekem nivoju...Nevem resno,ti ne paše ne tvojem niku ne tvoji slikci.Daj vnesi mal več nežnosti in ženskosti v svoje pisanje.Preveč hard variante brez emocij ne izpade preveč dobro....verjemi x!x in tole moje pisanje ne vzami za slabo. No zdej pa.........heheh usekaj nazaj.... .....čakam ko te člove pogleda na slikc je veli več nežnosti v tebi,res mi ti dve skrajnost ne gresta vkup.Mogoče se najde še kdo,ki je opazil podobno....al na tem forumu res velja samo tisto kimaj z nami in boš priljubljen!; x:o)xnDrugače pa odkači od nas..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 mmmm dobr me je dol dala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm dobr me je dol dala Jaz bi tud mojga Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tud mojga ja kaj čakaš?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja kaj čakaš?? Ga ni pr men... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>večkrat te berem.<<<sej vem,zdaj boš usekala nazaj po meni,ko bo to šlo v objavo..Je dobronamerno.Sama se tud večkrat pohecam.Od tu tudi ta moj nik...sam tvoje pisanje nasplošno je pa izredno vulgarno in nizkotno,mater da preveč trdo.Tudi hec o sexu je treba pisat na nekem nivoju...Nevem resno,ti ne paše ne tvojem niku ne tvoji slikci.Daj vnesi mal več nežnosti in ženskosti v svoje pisanje.Preveč hard variante brez emocij ne izpade preveč dobro....verjemi x!x in tole moje pisanje ne vzami za slabo. No zdej pa.........heheh usekaj nazaj.... .....čakam ko te člove pogleda na slikc je veli več nežnosti v tebi,res mi ti dve skrajnost ne gresta vkup.Mogoče se najde še kdo,ki je opazil podobno....al na tem forumu res velja samo tisto kimaj z nami in boš priljubljen!; x:o)xnDrugače pa odkači od nas..... Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu... jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Jaz bi tut enga dol dala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 take ponudbe deklet pa še v Salomoncu ni, hehe...kr na OS pošljite ponudbe, pa vzamem najbolj konkurenčno pa brez zamere, daleč od tega, da bi mislu, da ste k...e, rad bi vas samo videl zadovoljne in potešene, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tut enga dol dala... Astra .......je rekla in zagrabla prvega, ki je bil najblizhji, ................ga nagnila........vtaknila v usta in globoko pozhrla.........malce naokroglo pogledala........in udarila s praznim fraklchkom po mizi .......aaaahhhhhhhh.....kako je pasal zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Viš ga, kako me je pogruntal... Štajerskega porekla ne morem skriti Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Viš ga, kako me je pogruntal... Štajerskega porekla ne morem skriti Astra izkushnje stara....izkushnje zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Jaz bi namesto starih izkušenj...kakšne nove... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi namesto starih izkušenj...kakšne nove... Astra tezhka bo..... bosh mrala na kako pomlajevalno kuro.....pr vseh starih izkushnjah zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 A misliš, da kak mladenič neb zadostoval... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A misliš, da kak mladenič neb zadostoval... Astra pr vseh starih izkushnjah????.....ubozhec zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Od kdaj pa je bujna domišljija nekaj slabega... če si dobro domišljaš, se lahko tut česa dobrega domisliš... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu... jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC. bravo se je že oglasila ena" taprava" ....... kaj ni tvoj nick PRIMAVERA ......no ja nisem pljuvala po nickih....če še takole pristransko poučuješ :xx!: :xx!: no coment sory imam velik smisla za humor,to ve vsak ki me pozna...znam biti pa prekleto resna,ko situacija od mene to zahteva....če hočeš prid k men v šolo,če ti ni v podčast.....vsaj svojo hrbtenico bi pa lahko imela v teh letih,hudo je če je človek preveč odvisn od drugih in stano sam .. ..heheh je pa najlažje to jep... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu... jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC. še par besed o nicku,čeprav ti tega nisem dolžna razlagat..Vsak si izbere svoj nick..da bi sodili kter je dober,kter primeren,kter komu paše in ne....mislim da si zadnja ki bi sodila o tem.... x!x ampak, ker se mi smiliš,ker bistva v mojem nicku nisi ujela... kar je čist tvoj problem,če pomislim... hudoooo če znaš pomislit ob meni, najprej na tisto svojo češpljo med nogami..heheheheh .........češpljica je več kot to...in ja s strani humrja si me lahko razlagaš... ja mal domišlije bi lahko imela......ampak v pozitivo kapiš? sory ponavad ne pikam..ampak se nisem mogla upret.) se klanjam nad tvojo pomembnostjo tu na tem forumu..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ocitno...samo cespljico razumem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 bravo češpljica resnica boli nekatere Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tut enga dol dala... Astra packa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.