Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pizda, spet lažeš....teli firnki sploh ne obstajajo več, k si si ga že tokrat not obrisu, da so zgnil! Lažljivico jedna! x:Dx

večkrat te berem.<<<sej vem,zdaj boš usekala nazaj po meni,ko bo to šlo v objavo..Je dobronamerno.Sama se tud večkrat pohecam.Od tu tudi ta moj nik...sam tvoje pisanje nasplošno je pa izredno vulgarno in nizkotno,mater da preveč trdo.Tudi hec o sexu je treba pisat na nekem nivoju...Nevem resno,ti ne paše ne tvojem niku ne tvoji slikci.Daj vnesi mal več nežnosti in ženskosti v svoje pisanje.Preveč hard variante brez emocij ne izpade preveč dobro....verjemi :sori: x!x in tole moje pisanje ne vzami za slabo. :sori: :sori:

No zdej pa.........heheh usekaj nazaj.... x:Dx x8Dx .....čakam xDDx

ko te člove pogleda na slikc je veli več nežnosti v tebi,res mi ti dve skrajnost ne gresta vkup.Mogoče se najde še kdo,ki je opazil podobno....al na tem forumu res velja samo tisto kimaj z nami in boš priljubljen!; xrolleyesx x:o)xn

Drugače pa odkači od nas..... x?x x;)x xDDx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>večkrat te berem.<<<sej vem,zdaj boš usekala nazaj po meni,ko bo to šlo v objavo..Je dobronamerno.Sama se tud večkrat pohecam.Od tu tudi ta moj nik...sam tvoje pisanje nasplošno je pa izredno vulgarno in nizkotno,mater da preveč trdo.Tudi hec o sexu je treba pisat na nekem nivoju...Nevem  resno,ti ne paše ne tvojem niku ne tvoji slikci.Daj vnesi mal več nežnosti in ženskosti v svoje pisanje.Preveč hard variante brez emocij ne izpade preveč dobro....verjemi  :sori:  x!x  in tole moje pisanje ne vzami za slabo. :sori:  :sori:

No zdej pa.........heheh usekaj nazaj.... x:Dx  x8Dx .....čakam xDDx

ko te člove pogleda na slikc je veli več nežnosti v tebi,res mi ti dve skrajnost ne gresta vkup.Mogoče se najde še kdo,ki je opazil podobno....al na tem forumu res velja samo tisto kimaj z nami in boš priljubljen!; xrolleyesx  x:o)xn

Drugače pa odkači od nas..... x?x  x;)x  xDDx

Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu... xDDx :eek: jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... :o|o: Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC. xDDx x;)x

:wOOt: take ponudbe deklet pa še v Salomoncu ni, hehe...

kr na OS pošljite ponudbe, pa vzamem najbolj konkurenčno x8Dx

pa brez zamere, daleč od tega, da bi mislu, da ste k...e, rad bi vas samo videl zadovoljne in potešene, hehe :palec: :mezik:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bi tut enga dol dala... x:Ix

Astra

:vragec:

.......je rekla in zagrabla prvega, ki je bil najblizhji, ................ga nagnila........vtaknila v usta in globoko pozhrla.........malce naokroglo pogledala........in udarila s praznim fraklchkom po mizi x:Dx x:Dx x:Dx .......aaaahhhhhhhh.....kako je pasal x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu...  xDDx  :eek:  jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... :o|o: Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC.  xDDx  x;)x

bravo se je že oglasila ena" taprava" :palec: .......

kaj ni tvoj nick PRIMAVERA x?x x:Dx ......no ja nisem pljuvala po nickih....

če še takole pristransko poučuješ :xx!: :xx!: no coment sory :sori:

imam velik smisla za humor,to ve vsak ki me pozna...znam biti pa prekleto resna,ko situacija od mene to zahteva....če hočeš prid k men v šolo,če ti ni v podčast.....vsaj svojo hrbtenico bi pa lahko imela v teh letih,hudo je če je človek preveč odvisn od drugih in stano sam .. xyesx ..heheh je pa najlažje to jep... xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe! In to ti napiše ženska z najbolj dvomljivim nicnameom na forumu...  xDDx  :eek:  jaz osebno si dam raje noge odžagat (če malo pretiravam) kot pa da sebe imenujem Češpljica.... :o|o: Če pa nimaš smisla za humor in si tako čistunska , ne vem, kaj delaš v tile temi. Morda bi raje našla forum RKC.  xDDx  x;)x

še par besed o nicku,čeprav ti tega nisem dolžna razlagat..Vsak si izbere svoj nick..da bi sodili kter je dober,kter primeren,kter komu paše in ne....mislim da si zadnja ki bi sodila o tem.... x!x ampak, ker se mi smiliš,ker bistva v mojem nicku nisi ujela... kar je čist tvoj problem,če pomislim... xDDx hudoooo če znaš pomislit ob meni, x:Dx najprej na tisto svojo češpljo med nogami..heheheheh :sori: x8Dx .........češpljica je več kot to...in ja s strani humrja si me lahko razlagaš...

ja mal domišlije bi lahko imela......ampak v pozitivo kapiš?

sory ponavad ne pikam..ampak se nisem mogla upret.) x8Dx x:px x:)x

se klanjam nad tvojo pomembnostjo tu na tem forumu..... xokx :mezik:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...