Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

Mogoče se najde še kdo,ki je opazil podobno....al na tem forumu res velja samo tisto kimaj z nami in boš priljubljen!; xrolleyesx  x:o)xn

Drugače pa odkači od nas..... x?x  x;)x  xDDx

:palec: res je tota pikica, na srečo je drgač velik bolj nežna kt kdaj izpade tko da ni problema ;) če je pa taka vulgarna tema kt tlele ane zkaj pa ne ... bobu rečt pizda...

čeprav ni se švoh bolj čisto izražat :) nvem js grem dostkrat okrog stvari da lahko povem kej tazga xrolleyesx ;) pikica je zgleda artikulirana dvojčica xyesx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>še par besed o  nicku,čeprav ti tega nisem dolžna razlagat..Vsak si izbere svoj nick..da bi sodili kter je dober,kter primeren,kter komu paše in ne....mislim da si zadnja ki bi sodila o tem.... x!x ampak, ker se mi smiliš,ker bistva v mojem nicku nisi ujela... kar je čist tvoj problem,če pomislim... xDDx hudoooo če znaš pomislit  ob meni, x:Dx najprej na tisto svojo češpljo med nogami..heheheheh  :sori:  x8Dx .........češpljica je več kot to...in ja s strani humrja si  me lahko razlagaš...

ja mal domišlije bi lahko imela......ampak v pozitivo kapiš?

sory ponavad ne pikam..ampak se nisem mogla upret.) x8Dx  x:px  x:)x

se klanjam nad tvojo pomembnostjo tu na tem forumu..... xokx  :mezik:

xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx xzzzx :sleeping: :sleeping:

me sploh ne presenečaš, da je to je vse kar imaš za poveda aham.. x;)x

kljub vsemu vse lepo ti želim xDDx :palec:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>bravo  se je že oglasila ena" taprava" :palec: .......

kaj ni tvoj nick PRIMAVERA x?x  x:Dx ......no ja  nisem pljuvala po nickih....

če še takole pristransko poučuješ  :xx!:  :xx!: no coment sory :sori:

imam velik smisla za humor,to ve vsak ki me pozna...znam biti pa prekleto resna,ko situacija od mene to zahteva....če hočeš prid k men v šolo,če ti ni v podčast.....vsaj svojo hrbtenico bi pa lahko imela v teh letih,hudo je če je človek preveč odvisn od drugih in stano sam ..    xyesx ..heheh je pa najlažje to jep... xDDx

Uboga revčka, spet so te napadl in to neke pičke, ki ne zastopjo nčččččččč. x:Dx kar se pa resnosti tiče, bi jo jaz pa tud nmav nucal in če res hočeš koga v šolo, bom pa jst pršu x:o)x Sam paz, nkol nisem bil bogve kaj učenec, je blo treba velikrat ponavlajt določeno snov. x;)x x;)x x;)x Drgač pa zgleda, da jaz edini, ko zagledam tvoj nick, pomislim res na tapravo češplo, na tako sočno. Pa naj žagajo noge kokrčejo xDDx

:D pismu pikica se je dol dala kaj je zdej to ;) hehe damn ne cakaj pomladi ne cakaj na maj ;) k junij je se boljsi...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Smotka pikčasta  x!x  x:o)x Smeškoti so letel na prvi del tvojga posta.... x;)x  x:)x  :palec:

Ja, ja...dej se zdej vn vadit! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:D pismu pikica se je dol dala kaj je zdej to ;) hehe damn ne cakaj pomladi ne cakaj na maj ;) k junij je se boljsi...

Mali, šiba po pela...ne si neki domišljat...tud junija now nč! x;)x x:Ix

Češpljica...hm, nimam nobenga namena ti razlagat zakaj sem taka, kot sem in se ti opravičvat za to, kar pišem, sploh pa, če je to cvičkarju namenjeno....pa nimam nič proti nobenem od vaju, tko da...whatever...

Itak me ne poznaš, tko da....ne morm pa bit taka, kot bi teb pasal po karakterju, da bi k moji ''luškani'' ikonci pasala, ker to pol ne bi bla jaz....pač, taka sem...lahk me daš pa na ignor, da ne boš več vidla mojih vulgarnih, grobih in bedastih neženskih komentarjev... :palec:

Fajn bod! x;)x

Primavera... x:Xx x;)x

prejle sem gledal kako fajn minico ma todika, tko da se sploh ne cudim da je ubozec cist prec... hehe :D

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

A je bil tolk zadet al kva?

x:Dx

Zadet, zadet... THUNDERSTRUCKED!!! Sej jest bi bil tut ce bi se Todika spravla name. x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...