Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak je blo bejbi??? NA kero bejbo pa tole vprašanje leti? Sej veš, no! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> od spanja ja....sm zbudila sramaka sred noči če te prime te prime To je pa men tud znano. Jaz ga tud zbudim vcas sred noci ze bolj proti jutru. Pa moram rect, da je takrat sex najboljsi. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadet, zadet... THUNDERSTRUCKED!!! Sej jest bi bil tut ce bi se Todika spravla name. Kok je to lepo prebrat. Prav romantično ... Samo klinac ko se pa zbudiš pol pa vidiš, da so bile samo sanje, anede? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>NA kero bejbo pa tole vprašanje leti? Sej veš, no! Kaj je to zdej sta al nista? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 zgleda, da v tej temi ne bomo slišal ničesar več sočnega...škoda...na začetku je pa tko dobr obetal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Pa ti napiši, da bomo mi slišali kaj sočnega.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je to zdej sta al nista? Kr nej te matra...firbec mali...lohk pa v karte pogledaš...sva ali nisva...je vse samo zajebancija ali je res???? Hm???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti napiši, da bomo mi slišali kaj sočnega.. Astrajah, če bi imeu kej povedat, bi z veselm, tko pa :xx!: se pa trudim, da bi vam lahko čimprej s čim postregel Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jah, če bi imeu kej povedat, bi z veselm, tko pa :xx!: se pa trudim, da bi vam lahko čimprej s čim postregel aja? uuu kere maš pa ogledane? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 naslov teme - ja sem in bilo je noro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 contesa na teli ikonci si pa ko ena Marija na sstanetovem oltarju..nebesko!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>contesa na teli ikonci si pa ko ena Marija na sstanetovem oltarju..nebesko!! a js to prou vidim contesa prodaja stanetovo sol? kul Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a js to prou vidim contesa prodaja stanetovo sol? kul ... je tut sstane pogruntu, da se sex dobr prodaja! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Sstane,tis en lisjak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 uh js bi mogu to conteskhm khm sol bolj pogosto jemat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> uh js bi mogu to conteskhm khm sol bolj pogosto jemat oba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ne ne sstane, oba pa ne bom, sam obe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne sstane, oba pa ne bom, sam obe... Hehehe,Nino! Znaš kak pravjo-sanja svinja kukuruz..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ma nino, contesa sanje pregleduje tko da ni problema lahk js kokuruz sanjam pa se svinjam zraven Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma nino, contesa sanje pregleduje tko da ni problema lahk js kokuruz sanjam pa se svinjam zraven Kr tolaž se! Samo to i ništa više, sine! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>contesa na teli ikonci si pa ko ena Marija na sstanetovem oltarju..nebesko!!Ja ampak z eno veliko razliko: Marija se na vseh slikah strašn kisel drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ampak z eno veliko razliko: Marija se na vseh slikah strašn kisel drži. očitno ima nekaj soli v ustih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 no, pa brez zamere....sicer je pa slika premajhna, da bi točno ugotovili, kake sorte nasmešek se te drži Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Kakšno razočaranje, C. Sm že mislu, da si kerga dol dala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>naslov teme - ja sem in bilo je noro Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.