cvickar 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Kuga je pizdamaterna, a smo kaj te dni al nismo nč ga po fižolčku podil Pa vidim, da ste imeli grde gobce, ste čez mene govorl, pa čez mojo češplco. To se ne bo mirno končalo, bomo še poračunal in to z vsakim posebej hahaha Češplca ti se pa drž in ne se dat, pa daj kaj nared, da boš lahko še povedala kaj na to teeemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Bolj ocitna skoraj ne bi mogla biti... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kuga je pizdamaterna, a smo kaj te dni al nismo nč ga po fižolčku podil LOL ti pa si faca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 En klinc je vse skup. Zgleda da se vsi držijo tistega navodila, Junij, Julij, Avgist babe pr mir pust. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 sej se bomo kmal spet začel mečkat...se na zimo prpravlja, pa nas zebe... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>En klinc je vse skup. Zgleda da se vsi držijo tistega navodila, Junij, Julij, Avgist babe pr mir pust. Niti pod razno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 če b se mi dedci združl in b en cajt babew dal na ignor, pol ne b blo nbenga problema. Še teško b se jih ubranil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Še teško b se jih ubranil Tud to zna bit blem , niti ne tolk micken Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ampak mn b vseeno pasala ena frištna, pa magar ena od tle. Mam že eno ugledano, sam za zment se je B jo tako po kmečko, pa po starm hahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>En klinc je vse skup. Zgleda da se vsi držijo tistega navodila, Junij, Julij, Avgist babe pr mir pust. js se ga pa kr pridno držim, :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jst se ga tud držim....babe pr miru puščam, se pa zato tok bolj na fejst pobča spravljam! Ne smem v množini napisat...hehe V glavnem.... sam to sm hotla povedat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst se ga tud držim....babe pr miru puščam, se pa zato tok bolj na fejst pobča spravljam! Ne smem v množini napisat...hehe V glavnem.... sam to sm hotla povedat! Ja in kuga zdaj aaaaaaaaa Jst če nau drgač, bom pa domačo nalogo pa na roke napisal, ve babe se pa same jebite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Tuki se samo še ženske dol dajejo al kaj?? Ena dvojčica se bo nocoj. Definitivno. Tudi sinoči se je. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tuki se samo še ženske dol dajejo al kaj?? Ena dvojčica se bo nocoj. Definitivno. Tudi sinoči se je. Andres Ka ti misliš, da so tle same LEZBEJKE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tuki se samo še ženske dol dajejo al kaj?? Ena dvojčica se bo nocoj. Definitivno. Tudi sinoči se je. Andres sej pikica je dvojčica hahaha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 A, tu ste, slike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Potem ko sem post oddal sem videl da je Pikica dvojčica. ma ni problema. Če je taka kot moja, potem je res kot elastika ki burno živi trenutni čas. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ker sem ravno v tej temi lahko napišem, da je se je ena dol dala čez vikend. Pravi, da je fuzbalerka. Joj, sem si mislil, toliko športnih mišic in tako ozka lula. To sploh skupaj ne gre. Samo, da ne bo kdo narobe mislil. Ona se je dol dala, samo notri nisem prišel. Kaj čem pol narest?? Spala je moji postelji. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Andres08, sem ravno gruntal, kot hodiš, kje se daješ gor pa dol, saj Islandija je zelo hribovita dežela. Lep dan! In kdaj boš povečal na 09 ? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja in kuga zdaj aaaaaaaaa Jst če nau drgač, bom pa domačo nalogo pa na roke napisal, ve babe se pa same jebite Ja, prej si jamru, da se nben dol ne daje, pol, k se pa pohvalmo, pa spet jamraš...ma ti si mi res en čuden TIČ! Ti kr na roke oprav...pa ne pozab se u firnke obrisat! <{POST_SNAPBACK}>Tuki se samo še ženske dol dajejo al kaj?? Ena dvojčica se bo nocoj. Definitivno. Tudi sinoči se je. Andres Ja, včer se nism, predvčerejšnjem pa, pa predpredvčerejšnjim tud.... zdej bo pa mal suše.... :xx!: <{POST_SNAPBACK}>Potem ko sem post oddal sem videl da je Pikica dvojčica. ma ni problema. Če je taka kot moja, potem je res kot elastika ki burno živi trenutni čas. Andres Elastika? Hm... <{POST_SNAPBACK}>Ker sem ravno v tej temi lahko napišem, da je se je ena dol dala čez vikend. Pravi, da je fuzbalerka. Joj, sem si mislil, toliko športnih mišic in tako ozka lula. To sploh skupaj ne gre. Samo, da ne bo kdo narobe mislil. Ona se je dol dala, samo notri nisem prišel. Kaj čem pol narest?? Spala je moji postelji. Andres Jst nism sam spala...lula tud ni več ozka...nasvet: Mal se pomatraj najprej in ko bo dovolj žmohtno, bo šlo...ozka lula gor al pa dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres08, sem ravno gruntal, kot hodiš, kje se daješ gor pa dol, saj Islandija je zelo hribovita dežela. Lep dan! In kdaj boš povečal na 09 ? Piko. Rajši sodelujem v tistem topicu kjer so opisani porazi kot lovorike. Itak vsaka in vedno ne da. Tako je rekla v petek zvečer ena, da ne gre prvič, dala je pa vseeno. To pot je šlo za ovna. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, včer se nism, predvčerejšnjem pa, pa predpredvčerejšnjim tud.... zdej bo pa mal suše.... :xx!: [/color] Zanimivo. Dvojčkice se verjetno ob istih dnevih dol dajejo. Sinoči moja dvojčica ni prišla. Verjetno je spet cel dan vibrator gonila. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo. Dvojčkice se verjetno ob istih dnevih dol dajejo. Sinoči moja dvojčica ni prišla. Verjetno je spet cel dan vibrator gonila. Andres No, jst ga nism...pol ko maš ta pravo stvar med nogam, ti kar nekak ni, da bi z umetno....if you know what I mean??? Morm pa rečt, da pogrešam njega v sebi, sploh pa, k je tok dobr... Sej najbrž je prov, da ni vsak dan, pol je pa naslednjič tok bolj sladko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 se vid,da sm stara že...pa raj intimne stvari zadržim zase...no ja recimo da to povem sam njemu...hmmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se vid,da sm stara že...pa raj intimne stvari zadržim zase...no ja recimo da to povem sam njemu...hmmmmmmm Hmm. Glede na tvoj nick in seveda datum rojstva si res stara. Zelo. A ti sigurno nisi devica? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.