nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ne vem zakaj res ne vem sej se borim... don't be suspicious... hočem bit uvidevna sprejet vse tole ... ampak ne gre Triplex :o|o: žal i don't buy shit from this story sorry se mi ne zdi lih kredibilna...Zakaj le ne?!? Če bi lagal, bi fantaziral o tem, kako je bademeister pristopil s svojim ogromnim orodjem in... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pa Nimbus x:Dx Sej on si tega želi, zato pa tut provocira Če se bo seveda kateri sploh še pokazal poleg Contese! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oja, seveda si želi (kdo pa ne?!? )... pa ne ravno bademesitra !Kaj, a se ti noče prikazati Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Zgleda, da je rajš skrivnosten in v ilegali Kaj pa vem zakaj Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx (Nimbus.. kot dve babe sva... opravljava psssst.... ) Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Za mano pestr vikend! Ko sva zvečer pršla v hotel, sva samo odložila prtlago,pol pa dol v bazen! najprej je blo kr neki folka, pol se je pa počas spraznil! Plavalni mojstr, naj je prišel prosit, da je za dans konc in če greva. Pa sm šeu do njega in sva rekla kakšno denarno :$$: pa je reku, da sva lahk še eno uro.Pol se je pa začel. Šla sva v jacuzzi, slekla kopalke in se začela igrat drug z drugim. Nastopila je reakcija in treba je blo ukrepat. Se mi je mal vsedla na roči in sam z gibi medenice poskrbela, da je blo ornk fajn Pol se je dvignla na poličko pr jacuzziju, da sem pršu z jezikom do njene muce! Mnjami, ma tako lepo pobrito,sočno, za ugriznt! Vstal sm še jz, se ji lepo prbližu od zadaj in ga lepo čist počasi dal noter,se čist odmaknu in spet. Takrat vidva, da naj gleda kopal. mojstr. Njo nč ne moti, mene tud ne, še bl sva razpaljena. Greva vn, jz se uležm na ležalnik in ona mi ga začne lepo počas obdelvat z usti, pol se vsede name(tako, da ma noge na tleh) uhh,to me full rajca. Uživava maksimalno,tip naj še zmer gleda. Obema pride in počas greva pod tuše. Ko greva mim plav. mojstra se nama zareži in reče, da lahk prideva tud v soboto zvečer(če hočva bit sama) Pomežiknm mu in rečm, "veš, da bova!" Nadaljevanje je sledilo v sobi! Pa seveda nasleden večer v bazenu! Ti bi lahko pisal za vroče revije! Sam vprašanje je, če bi bla katera dovolj vroča za tvoje prigode!! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Zgleda, da je rajš skrivnosten in v ilegali Kaj pa vem zakaj (Nimbus.. kot dve babe sva... opravljava psssst.... ) SončnaTi lepo počakaj, da te zabukira... pa bo! Konec koncev ima dan samo 24 ur... ! Torej... lepo v vrsto prosim !/toliko, da ti iz moške strani povem zakaj... ) Sicer pa... ja, sem hotel danes Kocbeka opravljat, pa se nobena ni ogrela... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ma kdo bo koga zabukiral me zanima x:Dx Sej moško stran kar dobro obvladam, pa ne bi zdaj tule po forumu tega razlagala Te ni nič na msn? En lep pozdravček na tvojo stran Aja, pošta pa prihaja... počas, tko kot vse pri meni... je bil en preblisk med pogovorom, pa sem rekla, da ti morm poslat Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Sonča... enako ! Mislim, da veš zakaj me ni na MSN ... saj si pametna punca ! Kako sem nestrpen... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx Hehehe,muca a me analiziraš? Sej ti gre kr dobr! Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hahahaha... Ej, tripy, daj ti za foro tvojim mucam IQ izmeri... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ej, to pa ne znam! A me boš ti nauču? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hmm, eni pa presenečajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hmm, eni pa presenečajo! Hja, nisi edini, ki je presenečen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hehehe,muca a me analiziraš? Sej ti gre kr dobr! Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! Naah, ne analiziram To je pač tisto, kar je očitno razvidno Če bi te hotla analizirat, bi hotla met še kakšnega realnega človeka zraven sebe, ne pa sam besed Si upaš? Al sploh brezveze, da sprašujem Aja... psihologijo pa lahk polagaš edino na sebi, na drugih deluje sam posledično Pa, ko omenjate, da ste presenečeni... Svašta ljudi je na tem svetu, ni res? Prej kot se s tem sprijaznimo sami pri sebi, boljše je Meni se predvsem to zdi fajn, da se na tem forumu srečujemo z vsem božjim in se na ta način tudi veliko učimo Zato sem vesela prav vsakega, ki pride mimo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ti si kar misli svoje, nimam nič proti x:Dx Jaz si pa mislim svoje. No harm done Aja... a sem ti že povedala, da preveč negativističnih misli škodi, Bobnar? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja sami cukrčki ste tule, ni kaj! Eden večji kot drugi! Morda bi pa moral kako tekmovanje napravt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Bobnar... se bockava okol konceptov, si že ugotovil to? Koncepti so brezpredmetni... jih je treba najprej definirat Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aja... a sem ti že povedala, da preveč negativističnih misli škodi, B Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Nč pametnega...marketing...tak dober naslov....pol se pa sam bockajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oooo kaj pa tukaj vse piše! Ja, pravi doktor roman! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 moje karte so neodločne o tem al je res al ni res zadnja zgodbica od triplex ampak js kar kupim se mi zdi zelo verjetna... zakaj pa ne... bazen je pa ja fajn stvar.... sploh mal bolj topel bazenček..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hmm zanimivo, zanimivo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja sami cukrčki ste tule, ni kaj! Eden večji kot drugi! Morda bi pa moral kako tekmovanje napravt! smo že probali je zmagala contesa men se zdi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nč pametnega...marketing...tak dober naslov....pol se pa sam bockajo Thx za povzetek, sem ravno razmisljala, ali se 'splaca' prebirati tele solatke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx Hehehe,muca a me analiziraš? Sej ti gre kr dobr! Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! Jebemti Triple XXX tak si kot moj mlajši brat, pa še povrh temu je isto škorpijonček. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.