Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Ne vem zakaj  :sori:  res ne vem  xrolleyesx  sej se borim... don't be suspicious... hočem bit uvidevna  x:)x :palec:  sprejet vse tole  :vio: ... ampak ne gre :V: 

Triplex :o|o:  žal  x:px  i don't buy shit from this story x:o)x  sorry  :8): se mi ne zdi lih kredibilna...

Zakaj le ne?!? Če bi lagal, bi fantaziral o tem, kako je bademeister pristopil s svojim ogromnim orodjem in... x^x

:palec: x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Oja, seveda si želi (kdo pa ne?!? x;)x )... pa ne ravno bademesitra :palec: x:Dx x:Dx !

Kaj, a se ti noče prikazati x?x :eek:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Zgleda, da je rajš skrivnosten in v ilegali x;)x Kaj pa vem zakaj x:Dx

Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala x8Dx , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx x:Dx x;)x

(Nimbus.. kot dve babe sva... :inocent: opravljava psssst.... x;)x x:Dx )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Za mano pestr vikend! x:px  :palec:

Ko sva zvečer pršla v hotel, sva samo odložila prtlago,pol pa dol v bazen! x:px  najprej je blo kr neki folka, pol se je pa počas spraznil! Plavalni mojstr, naj je prišel prosit, da je za dans konc in če greva. Pa sm šeu do njega in sva rekla kakšno denarno :$$:  x:Dx pa je reku, da sva lahk še eno uro.

Pol se je pa začel. Šla sva v jacuzzi, slekla kopalke in se začela igrat drug z drugim. Nastopila je reakcija in treba je blo ukrepat. :vragec:  x:px  Se mi je mal vsedla na roči in sam z gibi medenice poskrbela, da je blo ornk fajn x:px Pol se je dvignla na poličko pr jacuzziju, da sem pršu z jezikom do njene muce! x:px  :2src: Mnjami, ma tako lepo pobrito,sočno, za ugriznt! :vragec:  x:px  Vstal sm še jz, se ji lepo prbližu od zadaj in ga lepo čist počasi dal noter,se čist odmaknu in spet. Takrat vidva, da naj gleda kopal. mojstr. x:Dx  Njo nč ne moti, mene tud ne, še bl sva razpaljena. x:px  :palec:  Greva vn, jz se uležm na ležalnik in ona mi ga začne lepo počas obdelvat z usti, pol se vsede name(tako, da ma noge na tleh) uhh,to me full rajca. Uživava maksimalno,tip naj še zmer gleda. Obema pride in počas greva pod tuše. Ko greva mim plav. mojstra se nama zareži in reče, da lahk prideva tud v soboto zvečer(če hočva bit sama) Pomežiknm mu in rečm, "veš, da bova!" Nadaljevanje je sledilo v sobi! :vragec:  x:px  :2src:  Pa seveda nasleden večer v bazenu! xsrcx

Ti bi lahko pisal za vroče revije! x:Dx x;)x Sam vprašanje je, če bi bla katera dovolj vroča za tvoje prigode!! x^x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Zgleda, da je rajš skrivnosten in v ilegali x;)x Kaj pa vem zakaj x:Dx

(Nimbus.. kot dve babe sva... :inocent: opravljava psssst.... x;)x x:Dx )

Sončna

Ti lepo počakaj, da te zabukira... pa bo! Konec koncev ima dan samo 24 ur... :palec: x;)x ! Torej... lepo v vrsto prosim :palec: x:Dx x^x !

/toliko, da ti iz moške strani povem zakaj... x;)x )

Sicer pa... ja, sem hotel danes Kocbeka opravljat, pa se nobena ni ogrela... :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Fernando Pessoa

Ma kdo bo koga zabukiral me zanima x:Dx x:Dx x:Dx Sej moško stran kar dobro obvladam, pa ne bi zdaj tule po forumu tega razlagala x:px :vragec:

Te ni nič na msn? :inocent: En lep pozdravček na tvojo stran xsrcx Aja, pošta pa prihaja... počas, tko kot vse pri meni... je bil en preblisk med pogovorom, pa sem rekla, da ti morm poslat x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sonča... enako xsrcx ! Mislim, da veš zakaj me ni na MSN :palec: x:Dx x:Dx ... saj si pametna punca :palec: x;)x x^x !

Kako sem nestrpen... x:Ix

Fernando Pessoa

Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala  x8Dx , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx x:Dx x;)x

Hehehe,muca x:Xx a me analiziraš? x:px Sej ti gre kr dobr! x;)x :palec: Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! x:px :vragec: x:Dx

Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! xhypnox xflirtx :onfire:

So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! x;)x :2src:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hahahaha... Ej, tripy, daj ti za foro tvojim mucam IQ izmeri... :palec: x:Dx x;)x x^x

Fernando Pessoa

Hmm, eni pa presenečajo! :inocent:  :eek:

Hja, nisi edini, ki je presenečen! x;)x :palec: xrolleyesx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Hehehe,muca x:Xx  a me analiziraš? x:px  Sej ti gre kr dobr! x;)x  :palec:  Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! x:px  :vragec:  x:Dx

Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! xhypnox  xflirtx  :onfire:

So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! x;)x  :2src:

Naah, ne analiziram x;)x To je pač tisto, kar je očitno razvidno x:Dx :vragec: Če bi te hotla analizirat, bi hotla met še kakšnega realnega človeka zraven sebe, ne pa sam besed :P Si upaš? x:Dx Al sploh brezveze, da sprašujem :inocent: x:Dx x;)x

Aja... psihologijo pa lahk polagaš edino na sebi, na drugih deluje sam posledično x;)x

Pa, ko omenjate, da ste presenečeni... x:)x Svašta ljudi je na tem svetu, ni res? Prej kot se s tem sprijaznimo sami pri sebi, boljše je x;)x Meni se predvsem to zdi fajn, da se na tem forumu srečujemo z vsem božjim in se na ta način tudi veliko učimo :palec: Zato sem vesela prav vsakega, ki pride mimo x;)x

Sončna

VILA SONCA

Ti si kar misli svoje, nimam nič proti x:Dx x:Dx x:Dx x:Xx

Jaz si pa mislim svoje. No harm done xflirtx x:Dx

Aja... a sem ti že povedala, da preveč negativističnih misli škodi, Bobnar? x:Dx x:Xx

Sončna

VILA SONCA

moje karte so neodločne o tem al je res al ni res zadnja zgodbica od triplex ampak js kar kupim ;) se mi zdi zelo verjetna... zakaj pa ne... bazen je pa ja fajn stvar.... sploh mal bolj topel bazenček.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja sami cukrčki ste tule, ni kaj! Eden večji kot drugi! Morda bi pa moral kako tekmovanje napravt! x:Dx  x;)x

smo že probali :D je zmagala contesa men se zdi... ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nč pametnega...marketing...tak dober naslov....pol se pa sam bockajo :wacko:  :sleeping:  x:((x

Thx za povzetek, sem ravno razmisljala, ali se 'splaca' :D prebirati tele solatke. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pri Triple X-u vidiš tipično škorpijonsko lastnost, o kateri smo že razpravljali - pač, škorpije so najbolj potentni moški, kar jih poznam in kar sem jih stestirala  x8Dx , zato si kar mislim, da znajo bit te njegove prigode vse resnične... se sam režim zraven x:Dx x:Dx x;)x

Hehehe,muca x:Xx a me analiziraš? x:px Sej ti gre kr dobr! x;)x :palec: Boš lahko psihologijo najprej pr men polagala,pol jo boš zihr nardila! x:px :vragec: x:Dx

Dobr, da poznaš škrpjone in veš kakšni smo! xhypnox xflirtx :onfire:

So mi všeč beybe, k razmišljajo z glavo, ne s pi..o! x;)x :2src:

Jebemti Triple XXX tak si kot moj mlajši brat, pa še povrh temu je isto škorpijonček.

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...