Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 heh, Škorpjoni........... , sej ste verjetno dobri in to za tiste, k še niso probal z LEVI Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jebemti Triple XXX tak si kot moj mlajši brat, pa še povrh temu je isto škorpijonček.Hehehe,kar je doubro nej slabo! Sem prejle eno beybo porihtu me je pršla mal obiskat, me je pogrešala! Hehehe,zdej sm pa svinsko lačn ratu,bom šel neki jest,pa še ne vem al ven, al do moje škorpice, k tok dobr poskrbi zame! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sem prejle eno beybo porihtu me je pršla mal obiskat, me je pogrešala! He,he,tisti kuža k velik laja,bl mal grize... Hov,hov... :o Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe, ti kr lajaj, jz raj grizem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe, ti kr lajaj, jz raj grizem! Veš,hov hov je bil namenjen tebi,pridi k nogi... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jao :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 hi hi hi ...pa si jih dubu...važn da je več škorpjonov na kupu... takrat so najbolše "zabave" Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Eee,beyba,to se pa strinjam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sej ti druzga tko ne preostane.... sam sem opazla, da nas je škorpjonov zmeri več na kupu.... nikol ni samo en nekje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Dva je minimum! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 vedno in kjerkoli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 da se pofočkam x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 vedno in kjerkoli A res? Te bom držu za besedo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 da se pofočkam x:Dx SončnaA sam to? Sm mislu, da še kej druzga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 mi je bil ful dolg totalno seksi...zabrit,s tatujem, huda postava...tist, k greš z njim na eno prijateljsko piče, pa ti skos po glavi hod, kok bi se dol dala z njim...ampak ni blo nč..pol sva se pa enkart zmenla, da pride do mene, k sm bla sama doma..sva pila in kadila, fajn je blo..in on prijavi, da bi se ful rad pof..z mano.. men ni blo nč jasn..kok časa pa že tko razmišljaš? in on, da od kar me je spoznal....in sva žgala celo noč..ful hud seks.. sprašujem se zakaj ni več takih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 zabritih s tatujem z dobro postavo? skor vsak tretji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 niso men všeč izpostavljeni tatuji :o|o:Dej raj kej konkretnga napiš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 haaaani mi všeč preluknjeno pompozno telo.ni mi všeč, če se sam čaka ni mi všeč, če je agresija še kej muca ne bit jezna, sej bo bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Dons vidla enga in pomislna....Dol bi ga dala Kakšne grešne misli Ampak, do uresničitve ideje ne paše u to temo Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Hehe Kar neki časa sm bluzil po študentskih domovih. Ena dečva je nek večer pršla k men po nek info, mal sva začvekala, nič spešl. Pol sem jo čez nekaj časa srečal v enem študentskem žur placu. Drink, mjuza, ples, čvek, oba samska, fajn nama je blo, pol pa je nastopu fajrund :xx!: , mi2 pa sva si imela še tolk za povedat Nakar ugotovi, da ima vince pa papico v hladilniku, pa lohk greva do nje v njeno sobo........Hehehe, men se zdi, da moški pogosto kolebamo, mogoče se bojimo zavrnitve, ženske pa so bl "konkretne" k se enkrat zapalijo, odločijo. Sam sem seveda tud motovilil neki, normaln , torej, pravi, všeć si mi, sama sem, željna cartanja, bi spala mi2? No, pa sm hodu kaka dobra dva meseca k njej, pa nočni šiht mi je zlo hitr mineval. In ful je blo kul, brez posebnih razglabljanj kaj bova če bova ko bova ali sploh bova....zdej nama je fajn, izkoristiva to, uživajva.......čist brez travm sva se tud razšla, ko sva se naužila drug drugega. Pa sploh ni bil un čisti goli fuk...no, al pa se men ni zdel čist tako. Aja, jst sem njo dol dal .........pol pa še ona mene . Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 čist brez travm sva se tud razšla, ko sva se naužila drug drugega.Pa sploh ni bil un čisti goli fuk..no,al pa se men ni zdel čist tako. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 No vidm da smo na tej temi vsi neki težki fukači, kar gate trga . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 hehee, a de trga, iz kerga materiala pa so? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>No vidm da smo na tej temi vsi neki težki fukači, kar gate trga . Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Kdo pa še zares dela te smešne gibe Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.