Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

and now something completely different... :inocent: (Monthy Python)

a ve kdo kaj je človek, ki je aseksualen? Kakšna spolna usmeritev je to?

:irs:

da mu ni do seksa? Al mu je, ampak je vase zaljubljen in bi sam s seboj.. al what? Pač neki..

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Joj do solz sem se morala nasmejat tej zgodbi, muši, ampak sem si jih čist predstavljala, kot da bi eno komedijo gledala

je pa fu lbizarnih stvari, res, enkrat pred leti sem dobila en mejl, kjer je imel tip glavo v ženski - imel je glavo v njeni NOŽNICI, celo!!!! Sem mislila, da je fotomontaža, pa ni zgledalo... na videu ravno ven potegne obrito glavo - ma daj, kar slabo mi je bilo!!!! RES ogabno in bizarno!!!!

da ne govorim kakšnega ekshibicionizma v stilu da se pred folkom režeš... to je enkrat bilo v k4 ali se motim - skor sem v nezavest padla. Kaj je s takim folkom?!?!

ampak mili.. dober če je tole res spljoh.. :vragec: , čeprav se mi zdi da bi tud lahk blo, tolk ko je enih izprijencev... pol pa pišejo homoseksualca, pa kaj pedra, sodomista!!!! A si lahk predstavljaš da bi to bil video? xcivx xcivx xcivx xcivx

Matr!

Pa kaj glavo ji je TJA porinil, ta pa bi lahk kr naprej rojevala, tolk na gost, kolk bi se dal, pa še prhajal bi ji zraven...

jst ne štekam.. x:((x xnckrivx kaki norci so... mogoč en tak da mi zdle nasprot sedi.. xrolleyesx :xx!:

Mushi

Aira, se ti 100% pridružujem! Zdaj sem pa spet pomislila na uboge sirote otročke, žrtve nedavnih nesreč in tega, da se jih nezakonito posvaja - spet bodo na svoj račun prišli preprodajalci belega blaga, matr jim zaf*****, ubogi otroci, kakšne žrtve!!!!!! Ko na to mislim, me dobesedno duši v prsih, ker ne razumem, zakaj in kako se lahko take nepravičnosti godijo....

In ne bi usmrtila ljudi, ki zlorabljajo otrok, to ne bi bila dovolj velika kazen. Kaznovala bi jih tako, da bi sami doživljali enako bolečino in strahove, kot jih njihove žrtve, in to CELO ŽIVLJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Pred časom sem gledala dokumentarec z urgence..... :vragec:

Glih o teh stvareh se je govorilo....o tem, kako so flaše zdrknile v anus in jih niso mogli potegnit ven, do raznoraznih predmetov (jedilni pribor,kozarci, lončki itd.)

:vragec: :vragec: :vragec:

Pedofili? Ne morem si zamislit kazni, ki bi bila dovolj dobra zanje.

In ko očetje posiljujejo svoje male otroke.... ko mati proda svojega otroka nekomu, za katerega ve da bo.... :vragec:

Pa smo ljudje res hujši od živali... :vragec: :vragec: :vragec:

Odvisno od posameznega primera - kar se kazni tiče. Kar se življenja v zaporu tiče mili, lahko tako napišeš, ker si tam bila le na ogledu, obisku al karkoli že.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...sem se zatipkala; (zaradi razburjenja prehitevam in pol tako izzveni...)

seznanjena sem z življenjem v zaporih na Dobu, ad ne govorim o koprskem, ...

hočem samo rečt, da se meni osebno ne zdi dovolj huda kazen za tak zločin.

Pravijo, da pedofili v zaporih najbolj nastradajo. Vsi ostali kriminalci v zaporih se baje spravijo na pedofile.

Fajn!!!! Bo vsaj videl, kako se stvari streže :vragec:

Hudiča, žleht postanem ob takih debilih.... :vragec:

HEHEH... jst ne vem, jst sprašujem... sem zadnjič brala nekje da je un Danny Maxu Modicu priznal da je aseksualec, pa včeri en češki film pa reče ena ženska ne vem če ni ta pa ta aseksualec..

pa mene pa zdej full zanima, kaj za vraga je res pol to? :eek:

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...