Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Oona!

Dobro dobro. Stoji še vedno, dokler skupaj ne zleze.  Se bom jaz rajši tja oglašal, ni mi  dala, ni me hotel dol dat, ker bolj malo vas je z jajci v tistem topicu. 

Andres

...hehe...ene mamo tud joške ... x;)x :vragec:

pa saj je full radodarnih ljudi, nooo x:Ix

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Niti pol?  :C:  :C:  x:o)x Hm, kak mesec pa verjetn že.......če rokometni treningi ne štejejo.... :inocent:  x:Dx

Jst te šišam...v soboto bo 4 mesce, tko da si lohk predstavlaš, kok se že tresem.... x:Dx

Ob takih obletncah mi je kr maw žow, da nism pička, k rada da....k brez težav dobiš...sam klinc, k mi to nč ne pomen...pol rajš na roke nardim x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Niti pol?  :C:  :C:  x:o)x Hm, kak mesec pa verjetn že.......če rokometni treningi ne štejejo.... :inocent:  x:Dx

:vragec:

c c c mick :o|o:

tkole se pustish rokometashem izkorishchat :o|o: :o|o:

a sam za treninge te majo na razpolago :o|o:

ja sej....na tekme pa kej bolj ochiljubega vozjo....zarad gostovanj verjetno x:Dx x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Luštn vas je poslušat :palec: bom samo poslušala da mal svoj ta priden renome ohranim x:Dx x;)x

Me pa res zanima tut ko smo ravno pri rokometaših, Mick more bit v dobri kondiciji pol - kolkrat maš pa treninge x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Jst te šišam...v soboto bo 4 mesce, tko da si lohk predstavlaš, kok se že tresem.... x:Dx

Ob takih obletncah mi je kr maw žow, da nism pička, k rada da....k brez težav dobiš...sam klinc, k mi to nč ne pomen...pol rajš na roke nardim x:Dx

Zakaj ne daš rada? :eek: Po moje pa rada daš, sam ne glih vsakemu k te peca. Se motim? :inocent: No, saj jst tud nism tolk radodarn k zgleda.......pol že ne bi rokometa treniral, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Luštn vas je poslušat :palec: bom samo poslušala da mal svoj ta priden renome ohranim x:Dx  x;)x

Me pa res zanima tut ko smo ravno pri rokometaših, Mick more bit v dobri kondiciji pol - kolkrat maš pa treninge x:px

Ja tak eni 5x na dan, če se morm pripravljat na vlke bejbe....eh, tekme.... :eek: :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj ne daš rada?  :eek: Po moje pa rada daš, sam ne glih vsakemu k te peca. Se motim?  :inocent: No, saj jst tud nism tolk radodarn k zgleda.......pol že ne bi rokometa treniral, ne  x;)x

Ja, si dobr zadel....ko mi je tip všeč in sva SKUPAJ, pol še kako rada dam x:Dx Sm nenasitna.... xDDx No, tok hudo spet ni, ampak res uživam, ko se z nekom crkljam, božam, ljubim in ga čutim v sebi....nepopisno dober filing, ki ga že zeloooo pogrešam...sej bo, a ne? x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>no, no, no, dvojčki smo čist fajn ljudje  x:Dx  x;)x ma smo zakon! tko da gobček dol al pa gor, važno da se da.... emmmm.... o čem se tle sploh pogovarjaste? :inocent:  kako se dol dat? x:Dx  Ja dvojčki se znamo  x:Dx

No, še ena svetska faca....dvojčki rulamo...smo zanimivi, napakica: hitr sew naveličamo....ups! Sexamo pa itak najbolš...hehe, sama skromnost me je! x:Ix

Dvojčki da najbolš? niti ognjeno znamenje ni to... hm xnckrivx čak a dvojčice pravite :D hihi aha to pa že ja ja :P :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>no, no, no, dvojčki smo čist fajn ljudje  x:Dx  x;)x ma smo zakon! tko da gobček dol al pa gor, važno da se da.... emmmm.... o čem se tle sploh pogovarjaste? :inocent:  kako se dol dat? x:Dx  Ja dvojčki se znamo  x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>No, še ena svetska faca....dvojčki rulamo...smo zanimivi, napakica: hitr sew naveličamo....ups! Sexamo pa itak najbolš...hehe, sama skromnost me je! x:Ix

Hmm ... sem glihkar enga vprasala kaj je po horoskopu.. dvojcek x:Dx hja no, saj ne recem.. sam zihr pa ne najboljs... x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...