oona 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oona! Dobro dobro. Stoji še vedno, dokler skupaj ne zleze. Se bom jaz rajši tja oglašal, ni mi dala, ni me hotel dol dat, ker bolj malo vas je z jajci v tistem topicu. Andres...hehe...ene mamo tud joške ... pa saj je full radodarnih ljudi, nooo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Seveda imate. Ampak sem očitno sam jaz babo dol dal. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika Pičkica ......jaz nism nič reku, da imam kaj polnega Da ti ne bo štajerc neki zmešal.... Boš ti vidu Pičkico...NOT...kaj mi boš pa zmešal? Milkshake? Pokvarjenc... Jst sm po mami pol štajerka, tko da poznam te fore..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A da bom jo vidu? A k si pol štajerka sam pol? ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A da bom jo vidu? A k si pol štajerka sam pol? ..... Moje ne boš... Kakšno drugo pa po mili volji...ti si en vragec, ja...a že dolg nisi fasu...Povej, kok je blo zate najdaljše obdobje suše? Ajde, da vidmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Niti pol? Hm, kak mesec pa verjetn že.......če rokometni treningi ne štejejo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niti pol? Hm, kak mesec pa verjetn že.......če rokometni treningi ne štejejo.... Jst te šišam...v soboto bo 4 mesce, tko da si lohk predstavlaš, kok se že tresem.... Ob takih obletncah mi je kr maw žow, da nism pička, k rada da....k brez težav dobiš...sam klinc, k mi to nč ne pomen...pol rajš na roke nardim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niti pol? Hm, kak mesec pa verjetn že.......če rokometni treningi ne štejejo.... c c c mick tkole se pustish rokometashem izkorishchat a sam za treninge te majo na razpolago ja sej....na tekme pa kej bolj ochiljubega vozjo....zarad gostovanj verjetno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Luštn vas je poslušat bom samo poslušala da mal svoj ta priden renome ohranim Me pa res zanima tut ko smo ravno pri rokometaših, Mick more bit v dobri kondiciji pol - kolkrat maš pa treninge Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst te šišam...v soboto bo 4 mesce, tko da si lohk predstavlaš, kok se že tresem.... Ob takih obletncah mi je kr maw žow, da nism pička, k rada da....k brez težav dobiš...sam klinc, k mi to nč ne pomen...pol rajš na roke nardim Zakaj ne daš rada? Po moje pa rada daš, sam ne glih vsakemu k te peca. Se motim? No, saj jst tud nism tolk radodarn k zgleda.......pol že ne bi rokometa treniral, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Luštn vas je poslušat bom samo poslušala da mal svoj ta priden renome ohranim Me pa res zanima tut ko smo ravno pri rokometaših, Mick more bit v dobri kondiciji pol - kolkrat maš pa treninge Ja tak eni 5x na dan, če se morm pripravljat na vlke bejbe....eh, tekme.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj ne daš rada? Po moje pa rada daš, sam ne glih vsakemu k te peca. Se motim? No, saj jst tud nism tolk radodarn k zgleda.......pol že ne bi rokometa treniral, ne Ja, si dobr zadel....ko mi je tip všeč in sva SKUPAJ, pol še kako rada dam Sm nenasitna.... No, tok hudo spet ni, ampak res uživam, ko se z nekom crkljam, božam, ljubim in ga čutim v sebi....nepopisno dober filing, ki ga že zeloooo pogrešam...sej bo, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 No, kak bi mu dala, če bi bila NARAZEN, tak ne vem.... Bo, bo......pa še pomlad je tu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, kak bi mu dala, če bi bila NARAZEN, tak ne vem.... Bo, bo......pa še pomlad je tu Kako narazen? Daleč al sploh ne skupi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Smotka Ti sam daj, pa bomo že porihtal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smotka Ti sam daj, pa bomo že porihtal..... Aha, že prihajam k tebi...pripravi se, deda! Ne boš vedo, kaj te je zadelo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Komi čakam Mam te pa na sumu, da te je še več sam gobčka k mene.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Komi čakam Mam te pa na sumu, da te je še več sam gobčka k mene.... Ja, dvojčica...sam gobec me je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Včasih je tud to zlo fajn .....sam gobček uporabit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, dvojčica...sam gobec me je! no, no, no, dvojčki smo čist fajn ljudje ma smo zakon! tko da gobček dol al pa gor, važno da se da.... emmmm.... o čem se tle sploh pogovarjaste? kako se dol dat? Ja dvojčki se znamo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, no, no, dvojčki smo čist fajn ljudje ma smo zakon! tko da gobček dol al pa gor, važno da se da.... emmmm.... o čem se tle sploh pogovarjaste? kako se dol dat? Ja dvojčki se znamo No, še ena svetska faca....dvojčki rulamo...smo zanimivi, napakica: hitr sew naveličamo....ups! Sexamo pa itak najbolš...hehe, sama skromnost me je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, še ena svetska faca....dvojčki rulamo...smo zanimivi, napakica: hitr sew naveličamo....ups! Sexamo pa itak najbolš...hehe, sama skromnost me je! ja naveličamo se pa res hitro ampak ne sexa ja res si skromna k pikca Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Dvojčki da najbolš? niti ognjeno znamenje ni to... hm čak a dvojčice pravite hihi aha to pa že ja ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, no, no, dvojčki smo čist fajn ljudje ma smo zakon! tko da gobček dol al pa gor, važno da se da.... emmmm.... o čem se tle sploh pogovarjaste? kako se dol dat? Ja dvojčki se znamo <{POST_SNAPBACK}>No, še ena svetska faca....dvojčki rulamo...smo zanimivi, napakica: hitr sew naveličamo....ups! Sexamo pa itak najbolš...hehe, sama skromnost me je! Hmm ... sem glihkar enga vprasala kaj je po horoskopu.. dvojcek hja no, saj ne recem.. sam zihr pa ne najboljs... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Bikice, škorpije, vodnarke..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.