Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehe......sm že bil z njo, pa vem, da je prava -a. No, cosmopolitana pa ne bere, to pa vem. Kaj pa vem, je dovolj pozitivno utrgana....Mogoč pa nimaš pravih kuglic al pa ne znaš hodit z njimi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A da bi si naj kegle v muco rinla ? Hm, ne vem, če to kaj pomaga.... Ah, bla bla bla......za to se je kot za vsako veščino treba mal potrudit, pa ni videt, da se vam kaj da . Na tipe kak niso dobri pa znate bentit, pa same kazga posebnega pojma nimate.... kok s ti posrečen to se sam reče tk, trneraš pa iste mišice kot takrat ko te ful lulat tišči. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ni ga bolšga kt dobra gimnastičarka! Tudi gimnastičarka je lahko frigidna. Te pa razumem kakšno si hotel poudarit. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, Mick? Pa ja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kok s ti posrečen to se sam reče tk, trneraš pa iste mišice kot takrat ko te ful lulat tišči. Ja, saj vem, se zezam. A ti delaš to? Za nas mickene je to posebi zanimiv podatek.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, ravnokar dobila idejo kaj hocem za rojstni dan Bemu, zakaj je moj že mim?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ja. hja no, mogoce te pa se srecam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehe, jaz takih odločitev ne prepuščam "mogoče".... Čaki mal....nasploh al v postelji? K če se prav spomnim sva mi2 tak zmenjena za en giro..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj vem, se zezam. A ti delaš to? Za nas mickene je to posebi zanimiv podatek.... razturam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pride zdele na drink operacijska sestra! Wish me luck, boys and girls! Pa da vidmo, kok ma strenirane mišice? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehe, jaz takih odločitev ne prepuščam "mogoče".... Čaki mal....nasploh al v postelji? K če se prav spomnim sva mi2 tak zmenjena za en giro.....Ja, to drugo itak!! Evo, ravno danes sem se ze skor zmenla za garazo tule v mestu, pol mi ne bo treba celih priprav imet, da do motorja pridem.. Tko da pol bod pa kar pripravljen, da enkrat bipnem, da bom cez 2 uri gor Kar se pa prvega tice... a nisem jaz mal premlada zate? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Prvo je "nasploh", drugo je v "postelji". Kako bi lohk bla premlada za prvo? Čeprav si ne znam predstavljat za1x še, da bi bla premlada.....kolk že maš.....23.....hih, sm glih prav zate zdej, glih prav.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>razturam Pih, če se tko režiš zravn, ti ziher ven padajo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih, če se tko režiš zravn, ti ziher ven padajo.... ka mi vn pada Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ....mah, sm ostal še pr kuglcah......no, čak.....da se zvadim......ja lulčki, ne, pr takem režanju jih z vaginalnimi mišicami, streniranimi kot pravš, da jih imaš, dobesedno izrineš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 nč bat...živ boh ga ne spravi ven....smšn pa tud ni tok kt je tule Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehe, to ti spet ne verjamem Al pa si bl truplo, če ti nikol ven ne pobegne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe, to ti spet ne verjamem Al pa si bl truplo, če ti nikol ven ne pobegne..... ja ful bi me rad na eno foro dobu videt...sam me nauš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Prvo je "nasploh", drugo je v "postelji". Kako bi lohk bla premlada za prvo? Čeprav si ne znam predstavljat za1x še, da bi bla premlada.....kolk že maš.....23.....hih, sm glih prav zate zdej, glih prav.... sem sele pol se enrkat prebrala, pa ugotovila, da je mal nelogicno.. pa upala, da ne bos opazil Ma v bistvu pa res, cist po pravici.. ko enkrat prides na okus z mal starejsimi.. teli fantje mojih let.. pojma nimajo pa tko se jim mudi.. al pa ravno jaz na take naletim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ful bi me rad na eno foro dobu videt...sam me nauš Na nbeno foro te neb rad dobu. Se hecava in upam, da oba zabavava, to je tud ves namen mojih postov. Sem spada tud mal draženja, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem sele pol se enrkat prebrala, pa ugotovila, da je mal nelogicno.. pa upala, da ne bos opazil Ma v bistvu pa res, cist po pravici.. ko enkrat prides na okus z mal starejsimi.. teli fantje mojih let.. pojma nimajo pa tko se jim mudi.. al pa ravno jaz na take naletim... ....no, deklce, dober poslušte Aliano Pih, to je tko......ti si glih prava babnca postala, jst pa pravi djed. Kak bi te pol lahko bil prestar... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 draženje je bistvo vsega Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ti povem, da to za oboje velja. Bolj dolg se nas draži, bolj nam pride . A veš, da to tud za tipe velja? Sam če se z malinovci dol daješ (saj vem, da se ti ne) je glede na njihovo brzino to mal težko ugotovit, ja...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 zato so pa keglove vaje zakon.....lahk čist pr mir ležita pa.....eksplozija, noro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No, pol pa jav ko boš menjavala tipa.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.