surya 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Od 2.582 clanov, kolikor jih steje ta forum, smo se samo stirje (4) dali dol ... ni cudno, da upada stevilo Slovencev . :o|o:to je pa res porazno... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 No, pa lepo po vrsti. Mislim, da sem bil star nekje okrog 15 let, ko sem se začel silno dosti potepat in ponočevat, bežat od doma . Na placu kjer mi je bilo všeč oz. kamor sem pogosto zahajal sem jo zagledal , mah, prekrasna je bila, v tistem času simbol zame idealne ženske. Stara okrog 19, že poročena sicer ampak v odhajanju od moža, da je bila stvar še hujša pa se je zanjo palil en znan in dobro izgledajoč mb pretepač.....nič obetavnega torej, mah ni šans....jst pa zelen, sramežljiv, neizkušen, torej nedolžen, samo kakšna božanja in mal bl konkretna otipavanja so bile moje dotedanje izkušnje. In si me je izbrala. Nisem mogel verjet. Mal sva se spogledovala, pristopit do nje si tako nisem upal, poslala mi je drink, tudi pristopila je ona, kaj morm, bil sem totalni zelenko . Hihi, kar na brzino sm morau za pogum spit par drinkov, pol pa sva se začvekala. Proti jutru me je peljala k sebi domov. Joj, kako sem bil nervozen. Ni vedela, da sem še nedolžen, vsaj do začetka cartanja ne Ko je to verjetn zaznala, je prevzela pobudo......me slekla, no tolk sem že zbral poguma, da sem jaz tudi njo......sam kaj pa pol......oba z mickenim sva bila povsem trda eden od od strahu drugi od želje . Božala sva se, poljubljala, malce se je poigrala z mickenim, ga poljubila.....uh, kako je bilo fajn, sam naprej pa nisem znal in upal, kar je seveda kmalu začutila.......potisnila me je na fotelj, zlezla name in se čist počas nežno nasadila nanj........takrat sem prvič začutil žensko telo v vsej njeni lepoti, bilo je čudovito, tist občutek k prvič začutiš vznemirjeno žensko, svilnato nežno toplino, vlago njenega mednožja.......bemu, čudovito, neopisljivo. No, od takrat sem pa nor na ženske. Pravi seks lajf pa se je začel čez kakšnega pol leta z njeno prijateljico, mojo prvo veliko ljubeznijo......to je pa že čist druga zgodba....... 1 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Od 2.582 clanov, kolikor jih steje ta forum, smo se samo stirje (4) dali dol ... ni cudno, da upada stevilo Slovencev . :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 .ostali smo rezervirani, pazimo na svoj Ego Imiđ Andres, kwa si moddel, in vselej smrtno resen! Mick, lepo si opisal! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 UUUUUuuuuuuhhhh Mickeni to pa je spominjanje za navsezgodaj Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Hehe......sam v bistvu je ona dal dol mene, ne jaz nje.......no, pa kaj, moški si to mal po svoje predstavljamo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Mick, ti si nam manjkal. Sem prav pogresala kak tvoj post. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Oooo, hvala oona. Saj veš, mal morm pauzirat, ampak brez vas pa tko al tko ne morm več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Daj se kako izkusnjo povej. Sigurno ni blo sam enkrat pa nikol vec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ...ja, še se bi kaj našlo verjetn, ne Sam zdej se morm počas koncentrirat na moje današnje obveznosti, če se zasanjam še v kako tako izkušnjo lahko ob nepravem času nastopijo ta hip ne ravno željene posledice..... Ah, veš, da bom ......kak drug dan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mick ti si zgrešo poklic, mogo bi bit pisatelj vročih zgodb!!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mah, jst bi raje v njih igral kako pomembno vlogo , opisuje pa jih naj kar kdo drug. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Uf Mick...lepo si to opisal...bemu mi je kar vroče postalo! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hi-hi. Je pa resnična zgodbica....tud to je res, da tistega trenutka, ko sem jo začutil in mojih takratnih občutkov, doživljanja, nikoli nisem pozabil.......se jih spomnim k da bi bili včeraj. Zanimivo, popolnoma v detajl se spomnim tako tistega trenutka kot mojih vzporednih občutkov, misli....... Ha-ha, misli so bile predvsem.....naj traja, plisss naj traja.... večno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 No in vsaj v filingih traja večno ... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ja....in potem smo pa šli novim zmagam naproti. Tako kot je v puberteti in ko si precej mlad seks vznemirljiv in fajn na svoj, poseben način, tako kasneje pridobi nekatere druge čare, doživljanja.....in hvala bogu, da je tako. A nje a nje.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ja res...hvalabogu Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A grem po abecedi, al po barvi las, al po starosti!? Se bojim, da bo placa zmankal?? Še mal drugi napište,ko bom jaz,se bojo cedile sline! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 O,Mick,tole si dober ubodu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ......oba z mickenim sva bila povsem trda eden od od strahu drugi od želje . Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 bemu, čudovito, neopisljivo. No, od takrat sem pa nor na ženske.te tak razumem hj, sam ,da si pa že takrat vedu kaj je vlaga med nogami, te pa ne razumem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Hm, nisem jaz za take štose...hehehe.... janja nisva me za take štose... mah.. sem res zadrgnjena opažam, al pa bolj v bistvu to da se mi gabi folk.. pa če enga ne poznam, pa nč pa nč ne čutim, ni šans da mi roko poslini, ne da mi kaj porine kam... :xx!: Boljš sex s samo sabo... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ma ja, meni se zdi zame osebno, vse kar je drugače od ljubljenja z ljubljeno osebo ceneno, goli šport, pa bi se jaz cenejša od najcenejše vogalne počutila, če bi se česa takega podstopila, ker da imam jaz kaj od tega, rabim imeti posebna čustva do partnerja . Pa že rajš čez kolebnico skačem, če ni tko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 deklice II dečki III Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.