Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

No, pa lepo po vrsti. Mislim, da sem bil star nekje okrog 15 let, ko sem se začel silno dosti potepat in ponočevat, bežat od doma :sori: . Na placu kjer mi je bilo všeč oz. kamor sem pogosto zahajal sem jo zagledal :2src: , mah, prekrasna je bila, v tistem času simbol zame idealne ženske. Stara okrog 19, že poročena sicer ampak v odhajanju od moža, da je bila stvar še hujša pa se je zanjo palil en znan in dobro izgledajoč mb pretepač.....nič obetavnega torej, mah ni šans....jst pa zelen, sramežljiv, neizkušen, torej nedolžen, samo kakšna božanja in mal bl konkretna otipavanja so bile moje dotedanje izkušnje. In si me je izbrala. :eek: Nisem mogel verjet. Mal sva se spogledovala, pristopit do nje si tako nisem upal, poslala mi je drink, tudi pristopila je ona, kaj morm, bil sem totalni zelenko x:Ix . Hihi, kar na brzino sm morau za pogum spit par drinkov, pol pa sva se začvekala. Proti jutru me je peljala k sebi domov. Joj, kako sem bil nervozen. Ni vedela, da sem še nedolžen, vsaj do začetka cartanja ne x:Dx Ko je to verjetn zaznala, je prevzela pobudo......me slekla, no tolk sem že zbral poguma, da sem jaz tudi njo......sam kaj pa pol......oba z mickenim sva bila povsem trda :vragec: eden od od strahu :inocent: drugi od želje x:px . Božala sva se, poljubljala, malce se je poigrala z mickenim, ga poljubila.....uh, kako je bilo fajn, sam naprej pa nisem znal in upal, kar je seveda kmalu začutila.......potisnila me je na fotelj, zlezla name in se čist počas nežno nasadila nanj........takrat sem prvič začutil žensko telo v vsej njeni lepoti, bilo je čudovito, tist občutek k prvič začutiš vznemirjeno žensko, svilnato nežno toplino, vlago njenega mednožja.......bemu, čudovito, neopisljivo. No, od takrat sem pa nor na ženske. x:o)x x:Dx x:Dx Pravi seks lajf pa se je začel čez kakšnega pol leta z njeno prijateljico, mojo prvo veliko ljubeznijo......to je pa že čist druga zgodba....... x;)x x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Od 2.582 clanov, kolikor jih steje ta forum, smo se samo stirje (4) dali dol ...  xrolleyesx ni cudno, da upada stevilo Slovencev . :o|o:

x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.ostali smo rezervirani, pazimo na svoj Ego Imiđ x:Dx

x:Dx xcivx xDDx

Andres, kwa si moddel, in vselej smrtno resen! x:Dx x:o)x

Mick, lepo si opisal! xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x ...ja, še se bi kaj našlo verjetn, ne x;)x Sam zdej se morm počas koncentrirat na moje današnje obveznosti, če se zasanjam še v kako tako izkušnjo lahko ob nepravem času nastopijo ta hip ne ravno željene posledice..... :vragec: x:Dx Ah, veš, da bom x:px ......kak drug dan. x:)x

K. Čapek

x:)x x:px hi-hi. Je pa resnična zgodbica....tud to je res, da tistega trenutka, ko sem jo začutil in mojih takratnih občutkov, doživljanja, nikoli nisem pozabil.......se jih spomnim k da bi bili včeraj. x:px x:)x Zanimivo, popolnoma v detajl se spomnim tako tistega trenutka kot mojih vzporednih občutkov, misli....... x:)x Ha-ha, misli so bile predvsem.....naj traja, plisss naj traja.... večno. xsrcx x:)x x:px

K. Čapek

x:)x ja....in potem smo pa šli novim zmagam naproti. :vragec: x:px x:Dx Tako kot je v puberteti in ko si precej mlad seks vznemirljiv in fajn na svoj, poseben način, tako kasneje pridobi nekatere druge čare, doživljanja.....in hvala bogu, da je tako. A nje a nje.... x:px :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

......oba z mickenim sva bila povsem trda  :vragec: eden od od strahu :inocent:  drugi od želje x:px .

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Hm, nisem jaz za take štose...

hehehe.... janja nisva me za take štose...

mah.. sem res zadrgnjena opažam, al pa bolj v bistvu to da se mi gabi folk.. pa če enga ne poznam, pa nč pa nč ne čutim, ni šans da mi roko poslini, ne da mi kaj porine kam... :xx!: Boljš sex s samo sabo...

Mushi

xyesx xsmx :palec:

Ma ja, meni se zdi zame osebno, vse kar je drugače od ljubljenja z ljubljeno osebo ceneno, goli šport, pa bi se jaz cenejša od najcenejše vogalne počutila, če bi se česa takega podstopila, ker da imam jaz kaj od tega, rabim imeti posebna čustva do partnerja x;)x . Pa že rajš čez kolebnico skačem, če ni tko x:Dx x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...