Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

ma v bistvu nasploh..

OK, odvisno, z enim sva se ful fajn mela, se pogovarjala, komentirala, se smejala zraven..

sam ponavad sem pa bolj tih... x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Mhm. Jaz pa odvisn.....V bistvu sem začel mal k me je ena bivša z govorjenjem total zapalila, pa sm skužu kam te besede tud v seksu lahko odnesejo x:px ......če si seveda sledita, se res kužita, zaupata itd......pač tist kar je tud običajn za fajn seks potrebno. x^x Ma jaaaaaaaaaa, veš kam se te lohk popelje z besedami.... x:px :vragec: x:px xsrcx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

No ja, saj mam se cajt za ugotovit... Verjamem, ja, sam mora bit res pravi filing in pravi odnos.. Men to tko kot ples, ena ful osebna stvar.. Ce ni 100% filinga, ni nic z mano... Tko pac, sekas lahko z marsikom.. se pogovarjat vmes, 'keglove vaje' delat.. pa pac ne z vsakim...

:inocent: Jao, kaj so to neki cudni planeti.. jaz v telih temah.. in ful zgovorna... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Hehehe :palec: Mah, jst sm včasih lohk seksal brez blema in neke posebne povezanosti, zdej pa mislim, da ne več. Mislim, lahko, no....sam ni tolk fajn, pa ziher se kaj zakomplicira... x:Ix x:o)x Pol pa je to bl na silo k ono res fajn.....al tko nekak. Kot da sem bl tači postal, pa to...al kaj, saj ne vem. x8Dx

K. Čapek

Ja, no, zenske naj bi itak ble mal bolj zakomplicirane v teh zadevah..

Jaz sem zase ugotovila.. ni treba, da je neka strasna ljubezen, pa obcutek, da bo trajalo in da je forever al kej.. sam filing pa mora bi pravi... tezko opisat.. privlacnost, ful mocna..

ma, ne morem vec razmisljat.. zaspancko.. grem spanckat...

loesje

Spet nazaj -

Mam neki ženskega v seb, očitn. :inocent:

Točno tko k si napisala, si mi iz prstkov snedla ta opis.... x:)x :palec: :palec: Ja, pa morva se čutit, pa morm ji zaupat.......da je res fajn. xsrcx

Nočko alianca x:Xx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe  :palec: Mah, jst sm včasih lohk seksal brez blema in neke posebne povezanosti, zdej pa mislim, da ne več. Mislim, lahko, no....sam ni tolk fajn, pa ziher se kaj zakomplicira... x:Ix  x:o)x Pol pa je to bl na silo k ono res fajn.....al tko nekak. Kot da sem bl tači postal, pa to...al kaj, saj ne vem.  x8Dx

When I was young I never needed anyone and making love was just for fun...those days are gone...

Jap vem o cem govoris.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

u glavnem, kakorkol že, mislim da večina jemlje seks čist preveč resno, celo znanost delajo iz njega in komplicirajo.....se obremenjujejo z bedarijami :o|o: če se ti paše zravn smejat, se dej...če ti paše govorit, kričat, bilo kej..go for it :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...