Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 nimam namena Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hahaha, nkol ne veš, kam te lajf zapelje. Po fotki sodeč si pri moških zaželjena, tak da...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 sej sm rekla nimam namena.....nism da rekla da ne bom Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zato so pa keglove vaje zakon.....lahk čist pr mir ležita pa.....eksplozija, noro Ja, tocno to! Sam pripravt enga 25-letnika, da mirno lezi... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tocno to! Sam pripravt enga 25-letnika, da mirno lezi... s pepelnikom po glavi če ne gre drgač Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...sam pol ne bo sam on dal miru. Hm, kaj to pomen, da vse delaš ti.....z vaginalnimi mišicami? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja, tud se da.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 reklamirate tu vidim, pa prognozirate ... jst sem pa mislila kak se dol dajete Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja Mmmmm, fajn Men je ena to mal bl počela, pa je blo ful fajn......mislim, k ti ga stisne pa se čist počas premika........grrrr.......kaj to dans nek čudn dan? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Keglove vaje bodo pa še pol čez leta prav prišle, ko bomo stari in se bomo bojevali proti inkontinenci... Mene pa zanima, če se kdo od vas pogovarja med seksom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...jaz mislim, da tud tko, ko omenjamo, pridejo prav. Jaz se. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz tud. Ampak veliko folka mi je že reklo, "da to pa ne.." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No, saj včasih je to sam tkim. "dirty talk" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz pa to ful ne morem.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kaj? Dirty talk al se pogovarjat nasploh? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ma v bistvu nasploh..OK, odvisno, z enim sva se ful fajn mela, se pogovarjala, komentirala, se smejala zraven.. sam ponavad sem pa bolj tih... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mhm. Jaz pa odvisn.....V bistvu sem začel mal k me je ena bivša z govorjenjem total zapalila, pa sm skužu kam te besede tud v seksu lahko odnesejo ......če si seveda sledita, se res kužita, zaupata itd......pač tist kar je tud običajn za fajn seks potrebno. Ma jaaaaaaaaaa, veš kam se te lohk popelje z besedami.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No ja, saj mam se cajt za ugotovit... Verjamem, ja, sam mora bit res pravi filing in pravi odnos.. Men to tko kot ples, ena ful osebna stvar.. Ce ni 100% filinga, ni nic z mano... Tko pac, sekas lahko z marsikom.. se pogovarjat vmes, 'keglove vaje' delat.. pa pac ne z vsakim... Jao, kaj so to neki cudni planeti.. jaz v telih temah.. in ful zgovorna... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hehehe Mah, jst sm včasih lohk seksal brez blema in neke posebne povezanosti, zdej pa mislim, da ne več. Mislim, lahko, no....sam ni tolk fajn, pa ziher se kaj zakomplicira... Pol pa je to bl na silo k ono res fajn.....al tko nekak. Kot da sem bl tači postal, pa to...al kaj, saj ne vem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja, no, zenske naj bi itak ble mal bolj zakomplicirane v teh zadevah..Jaz sem zase ugotovila.. ni treba, da je neka strasna ljubezen, pa obcutek, da bo trajalo in da je forever al kej.. sam filing pa mora bi pravi... tezko opisat.. privlacnost, ful mocna.. ma, ne morem vec razmisljat.. zaspancko.. grem spanckat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Mam neki ženskega v seb, očitn. Točno tko k si napisala, si mi iz prstkov snedla ta opis.... Ja, pa morva se čutit, pa morm ji zaupat.......da je res fajn. Nočko alianca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehe Mah, jst sm včasih lohk seksal brez blema in neke posebne povezanosti, zdej pa mislim, da ne več. Mislim, lahko, no....sam ni tolk fajn, pa ziher se kaj zakomplicira... Pol pa je to bl na silo k ono res fajn.....al tko nekak. Kot da sem bl tači postal, pa to...al kaj, saj ne vem. When I was young I never needed anyone and making love was just for fun...those days are gone...Jap vem o cem govoris. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ...sam upam, da tista 23-ka v tvojem niknejmu ne predstavlja tvojih let.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 u glavnem, kakorkol že, mislim da večina jemlje seks čist preveč resno, celo znanost delajo iz njega in komplicirajo.....se obremenjujejo z bedarijami če se ti paše zravn smejat, se dej...če ti paše govorit, kričat, bilo kej..go for it Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.