Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nč ne vem....to kr eni neki nakladajo...kle so same resne teme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Bemu, jaz vam tu tko izlijem svoje ljubavne tegobe in izkušnje, ve pa se zajebavate s tega..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Eni pa res ne morjo s svoje kože Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Kak to misliš? Res, da ge mickeno bl težko kožica dol, sam pa gre... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak to misliš? Res, da ge mickeno bl težko kožica dol, sam pa gre... Hahahahaha. Ne se tak hecat, da nom s stola padla. Drugač pa sej ti verjamem. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No dober....sm se že ustrašu, da bom morau kaj dokazovat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No dober....sm se že ustrašu, da bom morau kaj dokazovat..... Saj veš, da je strah votel, okol ga pa nč ni. Tko da ni panike. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu sm hotla napisat, da bi jst tud to bla, sam bi se zlagala...res sm rajš sama in ne sexam, kokr pa da bi bla sam lubica...sm to probala nazadnje in se z moje strani ne obnese...ne znam sexat sam za užitek....če sexam, sexam s srcem (pa brez neprimernih komentarjev, prosm) in je to zame to....čudna sm, ja, vem. Pod tole se pa podpišem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Mick, berem, da te mika nakup gugalnice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A tu pa iščem eno, ki jo bo potiskala? Al mene gugala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 perpetum mobile Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ......večno gibanje pa mi vseen ni bliz..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 CITAT (Pika Pikica @ 15. Apr 2005 ob 11:19)V bistvu sm hotla napisat, da bi jst tud to bla, sam bi se zlagala...res sm rajš sama in ne sexam, kokr pa da bi bla sam lubica...sm to probala nazadnje in se z moje strani ne obnese...ne znam sexat sam za užitek....če sexam, sexam s srcem (pa brez neprimernih komentarjev, prosm) in je to zame to....čudna sm, ja, vem. Pod tole se pa podpišem ! jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jaz tudi Sam en pomislek mam....tam glede tistega, da ne znam seksat sam za užitek.......ker sam ne znam seksat drgač k sam za užitek, mi ni za trpet zravn.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Pa dobr je blo.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Naj še kdo reče, da se v Ljubljani prodajalci ne potrudijo. Kupila sem veliko, pa še gratis darilo sem dobila za povrhu v trdnem agregatnem stanju. kabine so lahko res prikladna zadeva, če so dovolj prostorne in udobne. Prikladno je tudi, da je poleg obešalnikov na voljo tudi stol ali še bolje fotelj. Ko oblačiš večerno obleko zna biti zelo težavno, zato je prijazen prodajalec kot nalašč, da ti pokaže v katero luknjo moraš kaj vtakniti. In pokazal mi je,zelo nazorno. še dobro, da jih streže več hkrati, kajti popolnoma sem ga zaposlila za dve uri in pol. Iz kabine sem prišla izredno zadovolj(e)na in kar malce prepotena. Jaz sem šla lahko domov pod tuš, revež pa je moral še oddelati šiht, se mi je kar malo zasmilil! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 A smo prešli na seksualne fantazije? Kulllll Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A smo prešli na seksualne fantazije? Kulllll Jaz jih kar živim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 O čem pa te fantaziraš? Da se nea dol daješ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Luzerji! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Še ena tvojih fantazij? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Detail 2 ur in pol te je malce ubil...razn če dela v trgovini, ki je dnes zaprta. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Saj je rekla prodajalec. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Detail 2 ur in pol te je malce ubil...razn če dela v trgovini, ki je dnes zaprta. A si ti z vasi?? Še nisi slišala za City park? Kje pa si zasledila, da sem opisovala današnji dan? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 ...A si ti iz vasi????....hahahaha, kaka bedasta Kaj se razburjaš tolk........a te pol ni hotu še kdaj al kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.