Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>To je pa cist na mestu ugotovitev. Mene tudi noben ne razume, se vec-niti sam se ne razumem prav dobro. Ljudje ne znajo vec poslusat niti drugih, niti samih sebe... Distorzija (informacijski overload ce hoces) je prevelika.

js sem tud tko včasih mislil, pol sem pa probal sebe razumet, in sem se malo poenostavil tako da se lahko sam razumem s časom sem opazil da me lahko tudi drugi razumejo tko da ;) vredno poskusit za vse ki mislite da vas nihče ne razume...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe, upam da tud uporabljaš kaj x:px ....to bujno.  :vragec: Ahm....kak pa bujna mucka zgleda?  :eek:  xcivx  x:Dx

Nism bujno kosmata, če s na to cilu! sem rada urejena...zase. Bujno je pa tist, kar je za prjet! Tko....zdej bo pa spet štala pr teb! x:Dx Kok mi je smešn....tale forum bi mogl preimenovat v Dolsemgadala.net x:Dx

;) hihi mick zelo bujno :P tko da moreš mal razmaknt pol stvari da kam prideš... se lahk igraš raziskovalca ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

uh, očitno je obritost tam spodaj spet na vrhuncu modne muhe..

samo, kot se pa Pikica in Mick med sabo rajcata, nekoč ju bo samo potegnilo skozi ekran drugemu v naročje xwizardx :onfire:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mah, fučka se men za modo. Ne pa tudi za moda x:o)x x:Dx K lahko zarad znojenja pride do vnetij tam na neugodnemu placu, pa mi že tud je......se pač friziram x:Ix Tud pod pazduho na primer, ker sem pač občutljiv, dovzeten za za kakšna kožna vnetja.....No, pol pa sm ugotovil, da je tud seksi....mah, zakaj pa pol ne.... x;)x x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne morš to tko površn in grobo gledat. x;)x Ne vem, če bi se dolg matral.... :vragec: x:px Vsekakor pa bi ti imela polne roke in luknce dela..... :vragec: :vragec: :vragec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...