Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No, sej ne mislm ležat razprtih nog in rok z napisom welcome... Te bom celga popraskala in natepla najprej, pol pa sledi prvi stavek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ni čudn da me pol zmeri vse boli hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa bi se žihr k js ful navalim pa paše mal upiranja lih en mal Nino, ti se boš čist znucu od doldajanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ma napumpajte se vsi med sabo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pa kdo the f*** si je zmislu besedo napumpat, kr želodec se mi obrača ob takih izjavah :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hehe, napumpati...men se zdi čist posrečeno...da se zadeva malo poživi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nino, ti se boš čist znucu od doldajanja uh kolkr sm js znucan, sem praktično še nedolžen... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh kolkr sm js znucan, sem praktično še nedolžen... Teoretično si nedolžen, dokler ne priznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ................................ampak on je bil raje na gor...........vdala sem se......... hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene je en tako lepo dol dal, da me je napumpal pa sem noseca. hahahahaNe morem verjet... Kaj si pa ti počela...vmes in potem? In zakaj se počutiš napumpano tudi ne vem??? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne morem verjet... Kaj si pa ti počela...vmes in potem? In zakaj se počutiš napumpano tudi ne vem??? Si že pozabila, kako je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Dvojčica. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si že pozabila, kako je to Nimam pojma kam ciljaš. Nikoli me niso pumpali. Vedno sem jaz kakšnega dol dala ali pa kakšen mene. Nak, pumpali me pa niso. Nisem dovolila. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dvojčica. AndresIn katere so najboljše za doldajanje? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Tiste, ki se rade. In se znajo ter upajo dat. Zaužit tisti trenutek. A to samo določena znamenja znajo? Ktera, ktera? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 heheheh no coment Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Vodnarke? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 nevem........ a da ja? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Mah, vprašam sam. Sm pa skor prepričan, da je velik njih med temi, ki jih je fajn..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 a je mar od astrološkega znamenja odvisno, kolk se rade dajo dol? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Nekje sem prebral, da bikice najrajsi od vseh znamenj dajo, ne vem pa kok je kaj na tem. Vodnarke pa tko, govorijo o tem ogromno, ko pa pride do tega niti niso ne vem kaj.Men se ne zdi, da bi znamenja kaj dosti vplivala na to kok hitr kaksna da. Ko pa enkrat pride do tega, so po izkusnjah sodec najboljse skorpijonke pa levinje. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekje sem prebral, da bikice najrajsi od vseh znamenj dajo, ne vem pa kok je kaj na tem. Vodnarke pa tko, govorijo o tem ogromno, ko pa pride do tega niti niso ne vem kaj.Men se ne zdi, da bi znamenja kaj dosti vplivala na to kok hitr kaksna da. Ko pa enkrat pride do tega, so po izkusnjah sodec najboljse skorpijonke pa levinje. Tole o bikicah nov držal...poznam eno, k jih je ful dol dala...hit tud kr...ta druga je pa pr 25 še zmer junfr...tko da...težko je rečt, kera hit da! Pa tud to, kere so najboljše je bl....bulšit. Sprobi od vsazga znamenja po 10 bejb ( se prav ene 120) pa pol povej....nared grafe, statistično nalogo, pol se pa hval! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Jaz sem celo noč delala grafe. In sem ugotovila, da mi najboljše črtice na grafih delali biki in škorpijoni. Pa ne vsi biki in ne vsi škorpijoni.Ampak to so moji grafi. Vi si pa naredite svoje. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem celo noč delala grafe. In sem ugotovila, da mi najboljše črtice na grafih delali biki in škorpijoni. Pa ne vsi biki in ne vsi škorpijoni.Ampak to so moji grafi. Vi si pa naredite svoje. Koliko si jih pa zgrafirala žez noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Sm jih premal dol dala, da b lohk to komentirala...see you in 20 years...pol bom pa že expertka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.