Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Nvem ovni so zmer prvi ane? tko da potrpežljivosti ni treba kaj dost... hja pismu ej :P beri tam v astroloških temah keri je prvi znak :P porka motorka... hop na ovne ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hehe js sem jih pa danes 76... položil v mojo poslo pa še slikco morem priložit pismu tleleele se pa ne da slikc dajat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

misliš včeraj..."danes" je imela samo 22min časa, da bi koga ujela in položila...to težko uspe še najboljšim gejšam...no, jest se ne bi pustu dat dol v 22 min...mogoče po pou ure x:Ix
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Obrnit? xcivx Heh, sem mal prestaro mlad, da bi me ktera obrnila, če si prav razlagam kaj pomeni "obrnit". x;)x Mogoč pa se za Mickom skriva nekaj precej drugačnega, kot se na zunaj vid, ha? x;)x Al pa tud ne, kdo bi vedu.... x;)x Al pa tud ja? Al ipak ne? Ja? Ne? :vragec: x:o)x

Vsekako pa bi blo zelo dobro, ko bi me ena dol dala, ta hip......jesssssssss...... :vragec: x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...aha aha aha i like it..... xsingx x:px

Sam te dni nisem glih prepričan, če bi si eno delil s še z eno.... :eek: :eek: x:Dx x:Dx

Hahahaha, kake tumbam..... x:Ix x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>...aha aha aha i like it..... xsingx  x:px

Sam te dni nisem glih prepričan, če bi si eno delil s še z eno.... :eek:  :eek:  x:Dx  x:Dx

Hahahaha, kake tumbam..... x:Ix  x:o)x

Sej vem, da mene ne bi delil, ko bi me enkrat spoznal...sm nedeljiva....celice se delijo, jst pa ne! x;)x x:Dx

Ti prvoščm, da te trga, bejbi... :palec: Zdej more pa še mene začet... :o|o: x:Dx

Nikoli ni prezgodaj za dol se dajat a? heha... :P njen nasmešek v sončnem jutru... hjaja opasno...

<{POST_SNAPBACK}>Obrnit? xcivx  Heh, sem mal prestaro mlad, da bi me ktera obrnila, če si prav razlagam kaj pomeni "obrnit".  x;)x Mogoč pa se za Mickom skriva nekaj precej drugačnega, kot se na zunaj vid, ha?  x;)x Al pa tud ne, kdo bi vedu.... x;)x Al pa tud ja? Al ipak ne?  Ja? Ne? :vragec:  x:o)x

Vsekako pa bi blo zelo dobro, ko bi me ena dol dala, ta hip......jesssssssss...... :vragec:  x:Dx  x:o)x

Hotela sem reči, da se je Mick verjetno zaljubil. Pri meni ta termin ne paše v področje seksualnosti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...