Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mislim, pa puste mal veselje tipčku, no .......saj nobene izmed vas še ni .......niti v domišljiji. No, Contesa je bla bliz zgleda..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Človek z domišljijo reče: danes sem razmišljal, kako bi bilo fino, če bi......Lažnivec pa reče: danes sem vso noč blabla bla....no, tu je pa razlika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Heh, lunatki moji dragi, zakaj mu pa ne verjamete? Mogoče se je pa res dol dal z dvema, pa zdaj vi totalno smešno tul zgledate, ker pljuvate čez to prav prisrčno Kakšen špegu Danedanes se sploh ni več tak problem z dvema dol dat, poznam velik primerov V glavnem, super, triple x, da si se imel fajn, sem vesela zate A še jaz kakšno mojo napišem? Hmmmm erm ... sam mal Aha. Luštkana zadevca. Pa tole, Janja, ni bilo tko poceni, veš, to je direkt to, kar je Tinka napisala - da se med dvema lahko zelo hitro čuti kaj več No... Tole se je dogajalo kakšna tri leta nazaj... Sva šle s prijateljico žurat ven, opojne substance so tekle kot namazane Kar naenkrat... že tam nekje proti četrti uri zjutraj... se zagledava. Tema v klubu, samo stroboskopi in lučke so fleširali naokoli... in preko plesišča... on. Zazdelo se nama je, kot da se je čas ustavil, tiste dooooolge sekunde pogleda, ki zavrta skozte in še dlje... jaz stojim na svojem koncu, vmes množica prepotenih teles v gibih ekstaze glasbe, na drugem koncu on, oba pokončna... "Tu sem." Pogled dolg celo večnost, ko sva srkala eden drugega skozi popolesujočo energijo noči.Noro. Pogledam prijateljico, ji pomignem - "Greva ven, pridi!" - in že se primeva za roke in napotiva pred klub, pod poletne zvezde. Se pogovarjava... ne vem kaj že, babje podrobnosti pač... in kar naenkrat ob nama stoji on - visok, vitek, grešno lepo oblikovan obrazek z diaboličnim nasmeškom in neskončno toplino hkrati v velikih svetlomodrih očeh... Svetlorjavi dreadlocksi z blond pramenčki na koncih, ki so se mu usuvali čez ramena... Ponosen. "Vidve se kar pogovarjajta, vaju ne bom nič motil, samo malo bom poslušal, saj vama nisem v napoto?" In nasmešek, poln tiste tople poznane žametne ljubezni. Prijateljica me pogleda, pojma ni imela, kaj se je prej z nama dogajalo, v tistem pogledu na plesišču... meni so pa samo mravljinci ognja šinili skoz celo telo... In rečem; "Ja, ni problema, saj lahko tudi sam kaj poveš, če ti bo dolgčas..." In se pogovarjava dalje. Tam, kjer sva končali preden je vstopil v najin svet. Prijateljičine oči... so se kmalu začele širit kot balončki... v presenečenju... ko ga je gledala, kako se je pomaknil poleg mene, tik za mene... čutila sem ga, celega, pa čeprav se me sploh še ni dotaknil... njegov dih na mojem vratu... Prijateljica že čisto na pecljih s svojimi učkami, in v tistem trenutku začutim okrog sebe nežno roko, ki me objema v topel objem... vedno poznan, vedno moj, domač. Stisnila sem se k njemu, ga prijela za roko, s katero me je objemal čez prsi, še fiksirala najino vez, ki jo tako spretno spletel okrog naju... In smo se pogovarjali dalje. Med drugim tudi, kdo je on, kaj dela, kakšen je... Ena sama svetloba je bila okoli nas tisto noč.Po nevemkakšnih pijanskih ceremonijah z njegovim prijateljem, ki smo ga dostavili domov, smo prišli k meni... prijateljica se je samo zrušila na sosednjo posteljo v moji sobi in mrtvo zaspala, čeprav je iz zvočnikov odmevala glasba na ne-ravno-sobnem nivoju , in divji ples se je začel... Kmalu sva se znašla v kuhinji, obleke so kar poletele z naju, odkrivanje, poljubi, dotiki, okušanje... plesala sva tango dveh ljubimcev, ki se poznata v dušo, pa čeprav sva se v realnem svetu poznala šele štiri ure. Spominjam se, da je s kuhinjske mize poletelo vse v enem samem zamahu, malce kasneje sva z zida pometla neko staro izsušeno belo omelo, da je v zdrobljenih lističih pristalo na tleh, kmalu sva še v kopalnici zrušila mojo toaletno omarico .... dol sem ga dala pa naslednjič. Ko je odhajal, mi je svojo telefonsko napisal na ogledalo v kopalnici... z mojim rdečim črtalom za ustnice... kot v tistih najbolj pocukranih holivudskih muvijih, zaboga Sta cimra prav začudeno gledala drugi dan, ko sta tole zagledala na špeglu, ampak zbrisala cifre pa nista Sta si že mislila svoje Naslednjič sva šla pa do konca, pri njemu doma, v ogromni zakonski postelji... se jemala in dajala kar nekaj konkretnega časa Ja... bil je tak sladek ljubek diablo , družila sva se še kakšna dva meseca, preden sva poletela vsak po svoji poti dalje Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 soncna vila točka za punce? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Heh, lunatki moji dragi, zakaj mu pa ne verjamete? Mogoče se je pa res dol dal z dvema,ej saj tist z dvemi še verjamem...tudi sam že večkrat bil...sam tisto, da je celo noč "migal"...to pa ne gre ravno tko...alpa je izven povprečja...jaz v najboljših časih nisem več kot trikrat skup spravil...no za druge...prepustimo vsakemu svoje mnenje...vsak čevljar po svojem kopit čevlje mer..tudi jaz jih ...hahaha Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Kar nekaj nas, kakšnih 30-40. Novoletna zabava. Ona . Visoka, temnolasa, dolgolasa, v precej provokativni minici, zlo ok urejena, seksi, obkrožena s tipčki precej težjega kalibra k sem bil sam, zavedajoča se svoje seksipilnosti. Sam, kot vedno, mal sramežljv, pa vseen ne tolk, da mi ne bi k njej uhajali vražičkasti pogledi. Tudi njej. Nisem si znal ravno predstavljat ali kaj pomenijo, res je bila oboževana od precej tipov. Potem ugotovimo, da nekdo mora it po neko hrano, z avtom, kaka 2-3 km stran. Ponudi se in vpraša kdo jo bo spremljal. Heh, kandidatov kolk češ. Stopi do svojga plašča, se obleče, v bližini stojim v eni družbi. Ha-ha....ženske veste kaj hočete in si tudi upate. Moji pogledi njej so ji očitno dovolj povedali, čeprav sem v bistvu "glumil" precejšnjo nezainteresiranost, izkoriščal sem tud to, da so tudi v moji družbi bile bejbe, ki sem se jih trudil zabavat in želel izpast čimbolj zaželen in zabaven tip. In pol me enostavno vpraša....a ti me pa ne bi spremljal? Ja, bi, z veseljem. Skupaj odideva do avta, ona vozi, mal sem trd seveda zopet, čeprav ne pretirano. Najprej mal običajen pogovor, pa vseeno tu in tam kao kak nehoten dotik, kar me vznemirja, prvič začnem razmišljati, da bi nocoj mogoče celo lahko bila moja. Nabaviva hrano, spijeva drink, se vrneva. Hitro mi jo speljejo, niti ni bilo posebne možnosti, da jo zadržim. Čez čas grem že mal obupan na wc, pride za mano. Srečanje, pogledi v oči, enostavno se vidi, čuti, da se želiva....haha...pol pa je blo dost heca .....zagrabim jo, stisnem k sebi, porinem v wc kabino, jebi ga, kaj pa naj , poljubi, ful strast, pod krilom ji poskusim slečt hlačke, čutim kako so ji roke zlezle do mojega pasu, živčno, nestrpno ga odpenja, istočasno dviga nogo, k ji slačim hlačke, odpre mi zadrgo, začne božat mickenga, obrnem jo, naslonim na steno s hrbtom obrnjenem proti meni, dvignem krilo.....mmmm....kakšna ritka , pripravljena, rahlo že dvigujoča, izbočena, že se približam z mickenim, ki se seveda z veseljem začne drgnit po mehkobi njen ritke, počasi se bliža mucki, tudi ona ga željno pričakuje, ga začne z roko usmerjat kamor ga je želela.......ko počijo vrata, glasen smeh, družba precej pripitih tipčkov pridrvi na wc, galami, poje, se zeza, hoče v kabino.....šit.....ode vse v maloro :xx!: :xx!: . Oblečeva se, vrneva na zabavo, v bistvu sva morala skrivati kaj se dogaja z nama iz več razlogov. Tekom zabave se srečujejo najini pogledi, iščeva možnost, da si prideva bliže, ko nama končno uspe, me po nekaj minutah pogovora povabi k sebi. Bemu, imel sem kar nekajkrat srečo, da so bejbe imele svoje stanovanje . Najprej zginem jaz, čakam jo pri avtu, kadim čik, ko se pojavi.......in naju odpelje k njej. Mal sva seveda spila, že v avtu se dogaja, nič naju več ne zadržuje, nobenih zadržkov, sramu, v njenem stanovanju pa.............se dava drug drugemu z vso silo, brez sramu, brez zadržkov, na vso moč . Mmmm.....krasna noč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Aja, še danes sva dobra prijatelja . Se sicer ne druživa pogosto, veva pa, da sva tu, če kter kterga potrebuje . In ko se srečava naju vedno mal zanese, pa kakšna hudomušna pripomba pade . In en tak fajn sij je ob tem v njenih očeh, mmmm, zelo mi je všeč , ta sij. Imela sva se lepo, nič nikol tega ne more pokvariti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 hehehe.. wau. : ) tole je pa zanimiva tema : )) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 In ful fajn tvoj štart na lnf-ju, ne Pozdravljena BelaCvetica, dobrodošla. Aja, si nočeš nbene take izkušnje delit z nami? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Soncna in Mick ... cool! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 U,Mick,to je pa bil podroben opis.! The best! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick, Sončna že nekajkrat sem imela napisan en post, pa imam vedno znova občutek, da bi razgalila nekaj svetega, nekaj mojega, prelep spomin... tko, da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sončna , Mick ... glede triple kixa pa prmejudnej za dve bejbi in celo noč lahk ziher en mal daljši sestavek spraviš skupaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sončna vila, tole si pa prav dobr napisala pa še lepa beyba si Mick,tud ti ne zaostajaš! Hm,se bom mal potrudu dalši sestavk napisat, sam ne zdele. Ga morm lepo sestavt, da bo prbližn tok dobr zgledu kt od vaju. Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Moj včerajšni večer! Norvežanki, 1,80cm,modrc št.4,čvrsti ritki,dolge noge,svetli zgori in spodi(no spodi na nulo) Najprej sta se malo med sabo božali,pol sm jih jaz, eno in drugo, pol smo se pa dol udarl,celo noč! Dons sm mal polomlen,ampak kolk sta šele oni! To bo potem kar za dve točki. Fantom se tu pripiše +2 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 js bi to točkoval tkole, norvežanki 1, 180, 1, modrček 4. 1 čvrste noge 1 sam pol tista bejbika pr micku dobi 10ko hehe nič naj bo kar po ena pika na sestavek... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Vidim, da ste se dobro že dol zmetali, samo do zdaj ste bolj slabo govorili. Moram na sestanek in potem ko pridem bom do konca prebral. Upam, da do takrat še kakšna točka pade. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 andres ti si ko en robotek Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Vidim, da ste se dobro že dol zmetali Mam občutek, da bomo še kar rekli kako tu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tale tema ma velik več prihodnosti kakor "Mi ni dala, me ni hotu" al kak je že tadruga hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ah, ja zgleda, da ste vsi Millerja bral... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sončna Mickeni itaq lover na kubik Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mah smo mi dost tega prebral lia, ne sam Millerja.......velik del zbirke Dotik, E. Jong, C. Millet.....mah, kdo se bo vseh avtorjev spomnu. Mi je pa blo zanimiv, da žensko opisovanje seksa je lohk dost bl"sočno" k moških avtorjev in men tud dost bliže....... He-he cosmica , nehi me zezat, sam od včeri pa definitivno nisem, tko.... .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Pa saj te nisem mislila zezati. Itaq vemo, da si največji LNF lover in uživaš ta status .Prebrala in občudujem pogum za napisano. Ker sama, saj ne da živim nunsko življenje, ampak ne bi rada kasirala kako zamero ....sicer je pa ravno tisto najslajše ponavadi, kar ostane skrito. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sej, sej.... ne dvomim ,da si izobražen mož.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.