češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmm. Glede na tvoj nick in seveda datum rojstva si res stara. Zelo. A ti sigurno nisi devica? Andres kwa bi ti rad .....devica še daleč nism....mam dva prelepa otročka.... če te še kaj zanma pa praši no problemo..lahk tud na 4 okice ja? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 evo js sem prišel spet na svoj račun, tokrat v sanjah wuhu bila je sanjska... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 pa ja nisi gledal včeraj Maria, kjer je bila gostja Miša Margan in se ti je o njej sanjalo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ja nisi gledal včeraj Maria, kjer je bila gostja Miša Margan in se ti je o njej sanjalo? to bi pa bila prej nočna mora...... si mislim.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Nvem kera je tota miša margan, ampak v mojih sanjah je bla ena miška ne pa miša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nvem kera je tota miša margan, ampak v mojih sanjah je bla ena miška ne pa miša... ti si pametn, da nisi cajta zabijal z gledanjem sanjske ženske...I wish, i were you Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa bi ti rad .....devica še daleč nism....mam dva prelepa otročka.... če te še kaj zanma pa praši no problemo..lahk tud na 4 okice ja? Na 4 okice? Ni problema, samo ne mi reči, da si iz Maribora, pa še škorpijonka al pa rak povrhu? Mogoče si celo oboje. Aha, ti maš tudi dva otroka? No, pri nas bomo čez 15 let sina ženili. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Spet je bila dvojčica. Ni druga, ta ista še od prejšnjega meseca. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 dol sm ga dala........al je on mene nimaveze, mati moja je glih kako minutko prepozn uletela, da bi naju zakačla še tk je blo nerodn mislim da je poštekala zakaj se gre Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hehe todika Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na 4 okice? Ni problema, samo ne mi reči, da si iz Maribora, pa še škorpijonka al pa rak povrhu? Mogoče si celo oboje. Aha, ti maš tudi dva otroka? No, pri nas bomo čez 15 let sina ženili. Andres Nisem iz MAribora,sem pa študirala in živela tam...poznam..sem vodnarka hahahaha ..pr nas še ni poroke na vidiku,so pa že prve ljubezni ohhh ja...tiste nedolžne.....mam še majhne otroke,tak da me vse lepo še čaka.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se vid,da sm stara že...pa raj intimne stvari zadržim zase...no ja recimo da to povem sam njemu...hmmmmmmm Ne vem kuga čakaš, zakaj mi ne poveš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Zakaj pa ne, ce pase, pa da je se zleht tip. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 http://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d912c19bb65a7http://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d912c19bb65a7 vsaka beseda je odveč,kd je koga dal dol..hihihi Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pol pa http://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d927f9d5faaedhttp://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d927f9d5faaed Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol pa http://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d927f9d5faaedhttp://mail.google.com/mail/?view=att&disp...04d927f9d5faaedDobro se dol daješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. julij 2005 Prijavi Deli 8. julij 2005 Joj, kok je blo pa fajn.. Sva se srecala na trznici, pa se kar neki hecala in pregovarjala, pol pa tist prvi poljub, pa koncala pri njemu doma, ful lepo, ful nezno, pa ful strastno V sanjah tokrat... bi blo pa lepo, ce bi blo res... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 Da osvežim temo... ... škorpijona... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da osvežim temo... ... škorpijona... Dober ulov! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 me ima, da bi rekel nekaj tako prostaškega, da se komi nazaj držim Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>me ima, da bi rekel nekaj tako prostaškega, da se komi nazaj držim Mene tud zanima..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 I'm all ears too! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.