kapica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 dj naj te spusti!! kakroli, kar te ze drzi "nazaj" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 glede na to, da je škorpjonček:" a te je dobro (na)pičil? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to, da je škorpjonček:" a te je dobro (na)pičil? Cash yur da man! a škorpijoni jih pa napičijo hihi ščipajo najbrž tud hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. september 2005 Avtor Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede na to, da je škorpjonček:" a te je dobro (na)pičil? Tko ... Nezrelo vprašanje bi zahtevalo nezrel odgovor...samo brez veze. Poglej raje v naslov teme, sodeluj, če te je volja in če ne... se ne vtikaj v teme, kjer nimaš kaj povedati! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 sorry, oona, klonil sem pod pritiskom zvedavih ušes. Drugače bi se vzdržal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Cashy, lahko bi si prihranil vprašanje, samo smeškote bi dobro pogledal... Men tisti pove vse... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 no, jest si teh smeškotov ne znam dobro razlagat...moja prva razlaga bi bila:" kr neki"...v bistvu razočaranje... če je pa res, pa ne vem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 sej zveni kt škorpijon ja hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Huh, kaj sem našel, v dobrem letu, se nihče na forumu ni dol dal, ni čudno da je tolk zafurstriranih postov.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Huh, kaj sem našel, v dobrem letu, se nihče na forumu ni dol dal, ni čudno da je tolk zafurstriranih postov.......zgleda res vsi v celibatu... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 lej jo petrca kva se je razjezila ej jo..brezveze. kot da bi ti pršl do živga.vsak ma svoje razloge. slabe al pa dobre. pa vsak si misl svoje. kaj si js..ne povem. edino očitat pa res ni treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 lej jo petrca kva se je razjezila ej jo..brezveze. kot da bi ti pršl do živga.vsak ma svoje razloge. slabe al pa dobre. pa vsak si misl svoje. kaj si js..ne povem. edino očitat pa res ni treba. da jih ne boš nekam dobil nols, ne izzivi! Sploh pa mi gre sam en človk na tem svetu na k* pa še to na tist k ga nimam, tko da si niti ne drzni sebe not štet Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 mm..škoda.. ker men so glih take mal razpičkane bejbike že od zmeri ful simplastične Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 Čist odvisno kok razpičkane so ti všeč ker men se pr hinavcih in lažnivcih hit kej preveč razpička :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ja razpičkane so čist fejst. ampak več kot pol ure pa ne (da niso zamerljive pa že tečne..). pol se more pa že v kakšen nasmešek razlest treba odvršt odvečni tovor bremena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ja razpičkane so čist fejst. ampak več kot pol ure pa ne, oz. da niso zamerljive pa tečne.. pol se more pa že v kakšen nasmešek razlest treba odvršt odvečni tovor bremena.--- pa se dol dat ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ....5rca ...pa še Chariot enga ....k si me v svoji jezi nasmejala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 kukr komu paše..js ne bom nobemu govoru kaj mora počet. moja mat pa sadi rože, ene pa rade hodte po štacunah.. tist z bremenom sem pa mislu predvsem slabo voljo..da se treba po pol ure probat znebit slabe volje.ker pol neha bit zabavn ne pa kar nehi pihat pa praskat za brez veze pa v nedogled. mel tako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ce nebi imela dobrega razloga se tut pičkila ne bi ane! Ajde a je kul? Mick, hvala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 27. januar 2007 Prijavi Deli 27. januar 2007 ce nebi imela dobrega razloga se tut pičkila ne bi ane! Ajde a je kul?sevede..vsak ma svoje razloge. kul je kul. sej se ne kregava.. al kaj tak da nima kej da ne bi blo kul.petrca ti si kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.