Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

Moj včerajšni večer! x^x

Norvežanki, 1,80cm,modrc št.4,čvrsti ritki,dolge noge,svetli zgori in spodi(no spodi na nulo) x:px  x:Dx  Najprej sta se malo med sabo božali,pol sm jih jaz, eno in drugo, pol smo se pa dol udarl,celo noč! x:px  x:Dx  Dons sm mal polomlen,ampak kolk sta šele oni! x;)x  x:Dx  :2src:

Domnevam da sta bile kakšni športnici. Ma ni važn, važn je da si pokazu kva znamo mi balkanci.

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: x^x

Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

Surya, vabljena, mi2 z volkcem te željno pričakujeva. x;)x :vragec: x:Dx

Kitty, če bi bile voljne tri bit z menoj naenkrat, pa bi resnično še volkca poklical, ker ti povem, že z dvema so polne roke, usta in organ, ki ga ne smem omenjat.....dela. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

čak..a nima volk bejbe x?x zate, mick pa itak ni problema, ker se že dolgo oglašuješ na forumu x;)x ..mal se hecam..ja, veš, ena ovira je kle..tipa imam in sem mu zvesta xsrcx ...ker ga mam rada xsrcbumx ...sam v fantazijah je pa vse mogoče :vragec: .pomoje, da vidva z volkcom itak obvladata..uf, sej bi blo kr vroče :onfire:

a se vidva z volkcom poznata?

DON'T PANIC

Včeraj sem priznala skrito željo svojemu fantu. Sem si kar oddahnila, kako pozitivno jo je sprejel. Uresničljiva je težko, čeprav čisto vsakdanja. No, da bi bila z žensko.

ni težko uresničljiva...pomoje je kle gor kr neki žensk, ki bi ble z žensko..se bo že kera javila x;)x

DON'T PANIC

Ja, surya, pa nekak niste zainteresirane zame, ne. :C: Ne, z volkcem se ne poznava, pogosto pa simpatiziram z njegovimi posti. x;)x

Mačona, to pa res ni blem. Tud od moškega, vsaj v velikem delu, ni za pričakovat, da bi ga to zelo motilo, seveda je vprašanje, če tvoji želji kdaj ne doda še svoje.....da se vamna pridruži. x;)x

K. Čapek

To ni tako enostavno, kar z eno. Morala bi biti hudo pijana ali pa si s to žensko zelo blizu. Vem, da jih je ogromno, pa si nme upajo vprašati, tako kot jaz.

Ne, ne. Sploh ne hudo pijana :xx!: . S tem boš sam uničla intenzivnost in lepoto doživetja, boljš sploh ne, k pa pijana, če pa kaj malga spiješ pa je to čist ok, ne. Hm, kaj vam je bejbe x:px , moja tud neki v tej smeri razmišlja. x:o)x

K. Čapek

Žalostno je, ampak s tem se vsaka ženska mora enkrat soočiti. Da ena vedno ni dovolj. xnckrivx

Ja, zelo verjetno. Sam vedno pogosto se s podobnim problemom srečujejo tud moški, se mi zdi, ne x;)x

K. Čapek

kaj pa vem...sej lohk seksaš z nekom, ne da ga poznaš..pač, všeč ti je na pogled in se zgodi...to, da pa bi mogla bit pijana je pa čudn...a so ti ženske sploh privlačne, al bi bla s kako samo zaradi izkušnje?

mick, ti si itak kul tip kar se mene tiče :palec: ... volkc je pa tud meni blizu po postih..

jest pa ne bi bla z žensko..sem mela ene pribliske nekaj let nazaj, pa me je minil...tipi :palec:

DON'T PANIC

Thx surya x:)x

Hm, nism mislu to, mačona. Mislu sem, da tud ženskam vedno bl pogosto ne zadostuje en moški. Pa ne nujno, da potrebuje dva naenkrat, potrebuje pa mal več k ji nudi al pa lohk nudi njen tip. Tako kot mi. x^x

K. Čapek

Surya, potem pa bi ženska morala biti izjemno privlačna, po mojem okusu. Všeč so mi ženske, seveda, že od malega, ampak imam raje moške. Mislim, da  mi gre bolj za izkušnjo, če ne že kar za popestritev. Sad but true.

Vse to je ok. Just do it. Ni žalostno, tako pač je. Eni hočejo to dejstvo zatret, eni pač ne.

K. Čapek

Surya, potem pa bi ženska morala biti izjemno privlačna, po mojem okusu. Všeč so mi ženske, seveda, že od malega, ampak imam raje moške. Mislim, da  mi gre bolj za izkušnjo, če ne že kar za popestritev. Sad but true.

itak, da ti gre za izkušnjo...ziher je kle tud kera za tako izkušnjo,tapravo lezbiko boš pa pomoje težko dobila na to foro..noben noče bit poizkusni zajček(no, ja, kakše/a itak da ja)..men bi mogla bit ženska tud ful lepa, da bi bla z njo..sam sej pravm, me je minil...

DON'T PANIC

Ogromno žensk sanjari, fantazira o ljubljenju z žensko, se mi zdi. Res dost. Prakticira pa jih kr neki manj, se mi tud zdi. Moški pa o tem raje ne govorimo, se mi tud zdi. x:Dx Čeprav....v fantaziji lahko počnem vse, realno pa si marsikaj kar se je znašlo v moji fantaziji ne znam predstavljati. x;)x x8Dx

K. Čapek

Če mene kdo tu kaj vpraša, pa saj vem, da me ne, sam k se mi glih govori, tu marsikdo o seksu nima pojma.  xrolleyesx  Al pa ga jaz nimam...... x^x

x:Dx Mikec.. :palec:

Če mene kdo vpraša x;)x .. je to takole .. vsak ima nekaj x?x pojma.. saj veš.. vsi nis(m)o vešči jezika x:px , pa da si ne boš kaj drugega mislil x;)x .. Mislim, takega "knjižnega".. eni znajo eno tako :vragec: telovadbo tako lepo v celofan zaviti, drugi opišejo kot da bi besnel tornado , tretjim manjkajo samo še anglečki xrolleyesx .. medtem ko nekateri sklonjenih glav zapustijo prizorišče.. :xx!: .. vsi si pa želimo samo enega dobrega seksa , ali pač ljubljenja.. x:Ix .. No ja, so razlike.. pa saj to vsi vemo x:Ix ..

Torej, danes sem se spet malo "pr'heftala" na tale forumček.. je*i ga.. si vzela ves čas x:px .. in direkt uletim v tole nadmudrivanje..

Bravo :palec: .. veliko je lažje pisati, opisovati kot pa govoriti, mar ne x:o)x

Se dati dol al ne ? Hja, zakaj pa ne .. Le kdo se ni, tud jaz sem se x:Ix ... moram pa rečt, da se zemlja ni ravno tresla ..Razen enkrat.. uf .. res je bilo noro.. on pobudnik, jaz "padla dol" x:Ix ..naredil čisto vse za mene.. da bi mi bilo lepo .. na koncu me je že vse bolelo.. uf, si nisem mislila, da zdržim tak maraton x:Ix .. Sranje je prišlo kasneje.. in jaz sem se noro zaljubila :wub: :wub: xsrcbumx .. in mislila, da je obojestransko.. eh, to ti je pa tako.. če ti je en všeč .. in si rečeš.. ah, samo za enkrat .. pol je pa :xx!:

Ah, še to.. oni , kaj je že.. ki je z dvema severnjakinjama .. celo noč :O: .. x:Dx verjamem da ga je bolel x:px , saj drugače pač ni možno .. x^x

.. ma, dost bo.. en mal sem komentirala..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...