Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Moj včerajšni večer! Norvežanki, 1,80cm,modrc št.4,čvrsti ritki,dolge noge,svetli zgori in spodi(no spodi na nulo) Najprej sta se malo med sabo božali,pol sm jih jaz, eno in drugo, pol smo se pa dol udarl,celo noč! Dons sm mal polomlen,ampak kolk sta šele oni! Domnevam da sta bile kakšni športnici. Ma ni važn, važn je da si pokazu kva znamo mi balkanci. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Mick, jaz čakam na doživetje s tremi Ojej to pa je zanimiva in super želja. Kar na delo ... želim ti čimveč uspehov v tej smeri. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Joj, ne. To ni bilo mišljeno, da jaz čakam na svoje doživetje s tremi . Čakam na Mickovo doživetje s tremi Hvala vseeno, samo ne želi mi uspeha pri tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ahaaa se opravičujem. Aaa za Micka si mislila. No saj bo, saj se mu bo želja uresničila. Pa takrat ko se mu bo uresničevala želja upam, da ne bo pozabu na svojega prjatla volkca ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 jaz bi bla pa z dvema..tipoma,da nau pomote..fantazija pač..mogoče se mi kdaj uresniči, če pa ne, pa tud prav... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Upam,da se ti bo... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Surya, vabljena, mi2 z volkcem te željno pričakujeva. Kitty, če bi bile voljne tri bit z menoj naenkrat, pa bi resnično še volkca poklical, ker ti povem, že z dvema so polne roke, usta in organ, ki ga ne smem omenjat.....dela. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 čak..a nima volk bejbe zate, mick pa itak ni problema, ker se že dolgo oglašuješ na forumu ..mal se hecam..ja, veš, ena ovira je kle..tipa imam in sem mu zvesta ...ker ga mam rada ...sam v fantazijah je pa vse mogoče .pomoje, da vidva z volkcom itak obvladata..uf, sej bi blo kr vroče a se vidva z volkcom poznata? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Tud tebi želim,da se ti želja uresniči! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Včeraj sem priznala skrito željo svojemu fantu. Sem si kar oddahnila, kako pozitivno jo je sprejel. Uresničljiva je težko, čeprav čisto vsakdanja. No, da bi bila z žensko.ni težko uresničljiva...pomoje je kle gor kr neki žensk, ki bi ble z žensko..se bo že kera javila Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ja, surya, pa nekak niste zainteresirane zame, ne. Ne, z volkcem se ne poznava, pogosto pa simpatiziram z njegovimi posti. Mačona, to pa res ni blem. Tud od moškega, vsaj v velikem delu, ni za pričakovat, da bi ga to zelo motilo, seveda je vprašanje, če tvoji želji kdaj ne doda še svoje.....da se vamna pridruži. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To ni tako enostavno, kar z eno. Morala bi biti hudo pijana ali pa si s to žensko zelo blizu. Vem, da jih je ogromno, pa si nme upajo vprašati, tako kot jaz.Ne, ne. Sploh ne hudo pijana :xx!: . S tem boš sam uničla intenzivnost in lepoto doživetja, boljš sploh ne, k pa pijana, če pa kaj malga spiješ pa je to čist ok, ne. Hm, kaj vam je bejbe , moja tud neki v tej smeri razmišlja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Žalostno je, ampak s tem se vsaka ženska mora enkrat soočiti. Da ena vedno ni dovolj. Ja, zelo verjetno. Sam vedno pogosto se s podobnim problemom srečujejo tud moški, se mi zdi, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 kaj pa vem...sej lohk seksaš z nekom, ne da ga poznaš..pač, všeč ti je na pogled in se zgodi...to, da pa bi mogla bit pijana je pa čudn...a so ti ženske sploh privlačne, al bi bla s kako samo zaradi izkušnje? mick, ti si itak kul tip kar se mene tiče ... volkc je pa tud meni blizu po postih.. jest pa ne bi bla z žensko..sem mela ene pribliske nekaj let nazaj, pa me je minil...tipi Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Thx surya Hm, nism mislu to, mačona. Mislu sem, da tud ženskam vedno bl pogosto ne zadostuje en moški. Pa ne nujno, da potrebuje dva naenkrat, potrebuje pa mal več k ji nudi al pa lohk nudi njen tip. Tako kot mi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Surya, potem pa bi ženska morala biti izjemno privlačna, po mojem okusu. Všeč so mi ženske, seveda, že od malega, ampak imam raje moške. Mislim, da mi gre bolj za izkušnjo, če ne že kar za popestritev. Sad but true.Vse to je ok. Just do it. Ni žalostno, tako pač je. Eni hočejo to dejstvo zatret, eni pač ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Surya, potem pa bi ženska morala biti izjemno privlačna, po mojem okusu. Všeč so mi ženske, seveda, že od malega, ampak imam raje moške. Mislim, da mi gre bolj za izkušnjo, če ne že kar za popestritev. Sad but true.itak, da ti gre za izkušnjo...ziher je kle tud kera za tako izkušnjo,tapravo lezbiko boš pa pomoje težko dobila na to foro..noben noče bit poizkusni zajček(no, ja, kakše/a itak da ja)..men bi mogla bit ženska tud ful lepa, da bi bla z njo..sam sej pravm, me je minil... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ogromno žensk sanjari, fantazira o ljubljenju z žensko, se mi zdi. Res dost. Prakticira pa jih kr neki manj, se mi tud zdi. Moški pa o tem raje ne govorimo, se mi tud zdi. Čeprav....v fantaziji lahko počnem vse, realno pa si marsikaj kar se je znašlo v moji fantaziji ne znam predstavljati. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ..potrebuje pa mal več k ji nudi al pa lohk nudi njen tip. Tako kot mi. se zgodi,ja...priznam..sam nisem za varanje..se da pogovorit in probat nove tehnike in položaje in pripomočke..u know what i mean Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Og realno pa si marsikaj kar se je znašlo v moji fantaziji ne znam predstavljati. khm...khm...khm...kuko pa se da realno predstavljat 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 se da pogovorit in probat nove tehnike in položaje in pripomočke..u know what i mean In ko izčrpaš vse tehnike, položaje, pripomočke? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 khm...khm...khm...kuko pa se da realno predstavljat ...ne bod tak pikolovski, no Piko, sory Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 khm...khm...khm...kuko pa se da realno predstavljat ...ne bod tak pikolovski, no Piko, sory sej ne jst...je tema taka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Če mene kdo tu kaj vpraša, pa saj vem, da me ne, sam k se mi glih govori, tu marsikdo o seksu nima pojma. Al pa ga jaz nimam...... Mikec.. Če mene kdo vpraša .. je to takole .. vsak ima nekaj pojma.. saj veš.. vsi nis(m)o vešči jezika , pa da si ne boš kaj drugega mislil .. Mislim, takega "knjižnega".. eni znajo eno tako telovadbo tako lepo v celofan zaviti, drugi opišejo kot da bi besnel tornado , tretjim manjkajo samo še anglečki .. medtem ko nekateri sklonjenih glav zapustijo prizorišče.. :xx!: .. vsi si pa želimo samo enega dobrega seksa , ali pač ljubljenja.. .. No ja, so razlike.. pa saj to vsi vemo .. Torej, danes sem se spet malo "pr'heftala" na tale forumček.. je*i ga.. si vzela ves čas .. in direkt uletim v tole nadmudrivanje.. Bravo .. veliko je lažje pisati, opisovati kot pa govoriti, mar ne Se dati dol al ne ? Hja, zakaj pa ne .. Le kdo se ni, tud jaz sem se ... moram pa rečt, da se zemlja ni ravno tresla ..Razen enkrat.. uf .. res je bilo noro.. on pobudnik, jaz "padla dol" ..naredil čisto vse za mene.. da bi mi bilo lepo .. na koncu me je že vse bolelo.. uf, si nisem mislila, da zdržim tak maraton .. Sranje je prišlo kasneje.. in jaz sem se noro zaljubila .. in mislila, da je obojestransko.. eh, to ti je pa tako.. če ti je en všeč .. in si rečeš.. ah, samo za enkrat .. pol je pa :xx!: Ah, še to.. oni , kaj je že.. ki je z dvema severnjakinjama .. celo noč .. verjamem da ga je bolel , saj drugače pač ni možno .. .. ma, dost bo.. en mal sem komentirala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Hm...sem se spomnila zdej na poletje... Mick...ful dobro opisal itak ,Sončna pa tud...noro ne.. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.