Skoči na vsebino

Dol sem ga dala----dol sem jo dal

oona

Recommended Posts

x:Dx  Mikec..  :palec: 

Če mene kdo vpraša  x;)x .. je to takole .. vsak ima nekaj  x?x pojma.. saj veš.. vsi nis(m)o vešči jezika  x:px , pa da si ne boš kaj drugega mislil  x;)x ..

x:Dx ma ja, seveda, Trubica. Saj sem mal posplošo, priznam x:Ix . Sam, ko poste nekterih berem xrolleyesx. Ne gre tolk al se znajo dol dat, to se tako ali drugače zna tak vsak x^x , bl gre način dojemanja, sprejemanja spolnosti, uživanja v njej, čutenja, širine, pa predsodkov, zadrtosti.........Sicer pa je tudi res, vsak kot mu paše :palec: . Men se zdi škoda, ker eni ene stvari zatirajo, zavračajo v spolnosti......spet po drugi strani pa se mi zdi fajn, da jih sam ne, pol to, tk mal egostično, dobi še večji pomen, vrednost. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Luštkana zadevca. Pa tole, Janja, ni bilo tko poceni, veš, to je direkt to, kar je Tinka napisala - da se med dvema lahko zelo hitro čuti kaj več x;)x

Možno, sej zato sem pa napisala, da velja osebno zame x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Konc osmga klasa. Valeta. Dolgcajt za popi....! :xx!: x:Dx Sošolke otročje se ne pustijo mečkat, kaj šele kaj bl konkretnga. Ko mislm, da bom znoru,se prikaže sestra od sošolca, stara sedemnajst let. Beyba le malo manjša od mene(sm mel že na konc osnovne skor 180cm, zdaj jih mam pa osem več)dolgi tmni lasi,temne mandljaste oke,vse na pravem mestu! x:px x:Dx Začnem se spogledvat z njo,ona pride čez avlo do mene in me vpraša v štosu:"Ej,mali,kaj bi rad?" Jaz ji rečm:"tebe!" in pričakujm, da jo bom dobu po nosu. Ona pa me prime za roko in me odpelje v prazen razred, v popolni temi. Mal sem presran, pa se delam pogumnga,ko me odpele do mize,se usede nanjo in me potegne med svoje noge. Zdaj sm pa že čist trd x:px x:Dx ko me začne poljublat in lizat,grickat ušesa. Mislm,da mi bo raznesl hlače tak pritisk čutm. Ona pa prav:"tlele, mu je pa mal tesno in mi odpne hlače!" Totalno mi je zakuhal,ona pa dvigne krilo(spodi ni mela nič) x:px se z ritko premakne do roba mize,si ga naštela in me sunkovito objame z nogami okrog pasu. Sm mislu,da bom znoru, v tisti topli,vlažni,mehki odprtini,čutu sm kako mi raste pritisk ob njenm počasnem premikanju, x:px ana pa se odmakne, vstane in poklekne na tla, vzame mi ga v svoja lepa usta,jaz primem njeno glavo, ga potisnem globoko in spet vn, nč se ne odmika ne upira,ko čutm, da bo pršlo do eksplozije, se hočm odmaknt,ona pa me zadži v sebi :2src: začnejo me stresat krči ekstaze,ona pa vztraja in me ne spusti. x:px :palec: Počutu sm se, kot da bi mi prhajal celo večnost,še pol me je vsake tolk streslo! xsrcx Ona vstane,mi zapne hlače in si popravi krilo. Potrepla me po licu in reče:"Pejd greva plesat! Dobr si bil, iz tebe še neki bo!" Jaz še zmeri brez besed,me odvleče vn iz razreda na plesišče, me objame in pleše z mano.

Jaz se premikam kot v transu,z mislimi še zmer pr njeni topli muci in zahtevnih ustnicah! :2src:

Hm,moj prvi sex,ne bom ga nikol pozabu! x:px :2src:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Men je ta "moja" pujsika tako zelo ljuba, pa si ne morm pomagat, da nimam pomislekov, k tako pogosto in goreče poudarja in zagovarja nekatere stvari........so mi tud uni k homoseksualce tako zelo goreče napadajo na primer mal sumljivi. :vragec: x:o)x x:Dx Sicer pa je pujsika carica, ma Mick njo zlo rad. :2src: x:)x x^x Pujsika, dej, te mal za repek povlečem..... :vragec: x:o)x x:Dx

K. Čapek

Men je ta "moja" pujsika tako zelo ljuba, pa si ne morm pomagat, da nimam pomislekov, k tako pogosto in goreče poudarja in zagovarja nekatere stvari........ Sicer pa je pujsika carica, ma Mick njo zlo rad.  :2src:  x:)x  x^x Pujsika, dej, te mal za repek povlečem..... :vragec:  x:o)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

A je zvestoba res tak poseben dosežek :eek: :eek: x:Dx x:Ix :vragec: ?

Saj si ti tud meni fajn, tut če kak plot preskočiš x;)x x:Dx x;)x

Kaj pa to pomeni?  :eek:

Da jaz pač za seks z nekom rabim kaj več kot le privlačno telo moškega. Zato mi nekak ni do varanja,ker mi ni samo do razgibavanja (jaz pač tako funkcioniram x:Ix )

Mickeni mi je pa ljub, ne glede na njegovo organizacijo teh zadev x;)x , ker se mene ta del njegovega življenja čist nič ne tiče, če je njemu prav, je jasno tudi meni zanj :palec:

No, triple sej znaš x;)x Neki mogoče še bo iz tebe, takle velik fant kot si x:o)x

Jst v tej temi pašem tako v kontekst 'dol sem ga dala', kot 'dol me je dal', v bistvu mi je kul prvinskost, filing, da si me odkrito požele in da si jst poželim njih x:)x Ne maram sprenevedanja (razen če se gremo gospodinjo in poštarja) in mi ni problem dat pobude niti speljat zadeve do konca, khm khm, če me razumeste... x;)x x:Dx Zvestoba pa mislim, da je dosežek...

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

se da pogovorit in probat nove tehnike in položaje in pripomočke..u know what i mean x;)x

In ko izčrpaš vse tehnike, položaje, pripomočke?

pol pa mal poflirtaš, greš s kom k ti je na izi všeč vn..pol se pa spet v postli vse urihta..so pač obdobja, ko ni vse tko kt bi mogl bit..itak se pa pol spet spedena x;)x vzponi in padci pač..

DON'T PANIC

Zvestoba je dosežek? Ja, je...odvisno s ktere perpspektive nanjo gledamo. x^x Pa saj tu ste sami zvesti, tak da je vse kul. :palec: Mogoče je manj kul, da jest tega ne verjamem, tud po izkušnjah ne. x^x

Ha-ha.....triple, če bi bil mal mlajš ti bi kar zavidal x;)x . Zdej pa vem, da stvari ne gredo tako enostavno k jih ti opisuješ, mislim nasploh x;)x , ne tele zgodbe, ki mi sicer tud deluje mal bl k želja vsacga moškega kot kaj druzga :vragec: . Pa ne trdim, da je tako, sam moj preblisk ob branju :inocent: . Sicer pa se verjetn tipi obsedenim s statusnimi simboli, katerih poudarjanje lohk zasledim skor v vsakem tvojem postu, res ne zmorjo ubranit žensk, no to pa vam zavidam, revček jst. x^x :C: :C:

K. Čapek

Kitty, če bi bile voljne tri bit z menoj naenkrat, pa bi resnično še volkca poklical, ker ti povem, že z dvema so polne roke, usta in organ, ki ga ne smem omenjat.....dela.  :vragec:  x:o)x  x:Dx

Mick, kaj pa če se zmotiš, pa eno od treh bejb za volkca zamenjaš, pa na njemu uporabiš organ, ki ga ne smeš omenjat. Ane, da se ga ne splača poklicat x;)x x:px

Ha-ha.....triple, če bi bil mal mlajš ti bi kar zavidal x;)x .... Zdej pa vem, da stvari ne gredo tako enostavno k jih ti opisuješ, mislim nasploh x;)x , ne tele zgodbe, ki mi sicer tud deluje mal bl k želja vsacga moškega kot kaj druzga :vragec:

:palec: x:Dx

Razredi so bli pri nas vedno zaklenjeni... Smo se šli pa lupčkat na wc.

Zvestoba kot dosežek - ne trdim, da je treba k temu stremeti za vsako ceno. A če nekdo to želi, bo to, če bo to res dosegel, gotovo dosežek zanj/o. Sicer pa, lahko to dosežeš pri sebi, a je vedno še nekdo drug v igri.

Zvestoba = presežek?

Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...