oona 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ima kdo osebno izkusnjo s firmo Orion, ki zadnje case polni casopisne strani in buri slovensko javnost? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 A ZADNJE ČASE?AL ZADNJE ČASE SPET?SM MISLU,DA SE JE TO KAJ ZAJ PODAHNILO ZADAJ NEKAK...IMAJO zaščito LDS marbit? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Sami so si vsi krivi , je treba prej razmislt, pa se mal pozanimat o teh stvarej Orion, pa to , sej obstajajo banke, k majo mal več garancije, k ta neka zasebna, pa čudna podjetja x!x Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Moja Olga je v nedeljo zvečer po objavi prvih volilnih rezultatov rekla, da "bo v parih urah na Ljubelju precej gužve". Simbolika gor ali dol, ampak prav zanimivo je, da so se tipi iz Oriona nemudoma "preselili delat" v tujino. Ne sicer čez Ljubelj, ampak v drugo smer, zanimivo je pa vseeno, ne? (Iz Avstrije bi jih izročili nazaj, ne? Iz Juge pa še morilcev ne dobimo...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Moja Olga je v nedeljo zvečer po objavi prvih volilnih rezultatov rekla, da "bo v parih urah na Ljubelju precej gužve". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Simbolika gor ali dol, ampak prav zanimivo je, da so se tipi iz Oriona nemudoma "preselili delat" v tujino. Ne sicer čez Ljubelj, ampak v drugo smer, zanimivo je pa vseeno, ne? vidiš, to je to ,banda lidersko tiho posejana Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, direktor je hodil k nam v trgovino. Mi je takoj v oči padel, ker ima tak nenavaden videz. Drugače pa nimam na srečo osebnih izkušenj. Si pa jaz verjetno ne bi upala na tak način sposoditi denarja... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.