peter 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kako pa veš, da si pripravljen? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 OK!Sem se pa hotla že javt Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Meni je pa padlo v oci, da isces resno punco. A to je taksna, ki se nikoli ne smeji ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 sem samski in sem pripravljen na nova spoznanjaJaz pa nisem samski, sem pa vseen pripravljen na nova spoznanja........ No, zdej pa imate celo izbiro..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kaj obstajajo tud resne punce?Daj malo več povej kakšne so to... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 na K mi je ljubše nekaj drugega... (kučica u cviječu, seveda) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Dragi Peter, se bo pa naiskal, ker takih: NE DELAJO VEČ... x!x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Na srečo pa delajo velik takih, ki jim je na K ljubše nekaj drugega....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mislem, kva ste navalili. Fant isce resno punco, vi pa takole... Mogoce res ni sel na pravo stran, ampak... Dejmo mal resnosti, no! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Sej nam je kar ušel... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Uf Mick,mislim da bi kar tebe izbral... Pismo,saj jaz sem samska,pa nisem resna...smola Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Peter, pozdravljen in dobrodosel - skoda ker si izbrisal zeljo.Morda se zdi, da si se nekoliko nerodno izrazil, a saj je bila tvoja zelja.In primerno si jo dal v Zlato ribico. ... in nekateri clani pa so se obnasali v bistvu 'neprimierno' - ker so se ti vtaknili v zeljo in ti jo -ne pa s slabimi nameni, seveda- malo zbanalizirali. Pripravljen si sprejeti - ali nekaj takega.Meni se to zdi dobra osnova za taksno zeljo. Go for it!!Zelim ti super punco! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 p.s. Resda je moc v besei in podzavest vcasih nima smisla za humor - a ima pa ga za pojem, ki si ga pod eno besedo predstavljamo.Npr. resen je v tem primeru pojem, kjer je vse zivo zaobjeto - in tudi njegov um reagira v tej smeri, ker ve, kaj je mislil s to postavko. Tako pojem 'resen' v tem primeru zaobjema tudi neke vrednote, ki naj bi jih ona imela, trdnost, obcutek, da se on lahko zanese, itd. (ce je tako postavljena zelja, daje misliti, da je doslej bil razocaran ali ima kaksno tako izkusnjo)... In take ziher se delajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Peter se oproščam, če te je moja zabava tu užalila in ti želim punco, takšno kot si želiš in prepričana sem, da tako kot pravijo, da se učitelj pojavi takrat, ko je učenec pripravljen, tako se bo tudi tebi gotovo pojavila tista Prava, s katero bosta skupaj uživala radosti ljubezni Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Jaaz pa si želim ne resno punco, ki bo fajn in prijetna,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ej dečko,prid k men v ordinacijo,si boš lahko zbral! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hehe dvomim da hodijo k tebi punce ki so taprave zame.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 El Nino ti kr prid. Boš lahko zbral,starost,velikost,barvo las... Glede na tvoj nick,ti bova eno vročo zbrala,mam eno hudo dvojčico,glih zate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 se dobro, da imam dohtarco...ze sama misel, da bi en tak creep po meni saril, in to z vsemi pooblastili v imenu medicine, pod hipokratovo prisego....brrrrrtriplex, a mas se kaj drugega za povedal....? dej pliz, no...saj seksamo vsi, pa radi, pa dobro, pa radi imamo zenske, pa tipe...razen ce ni tvoja ordinacija bolj fantasy-factory varianta? puncke za napihnit...? glede na vso to izbiro...? ali v kaksni izdelovalnici lasulj in kostumov? protez za noge...? hm... ma saj ni vazno... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tinkica,a maš težave? Ti kar k men prid,bova vse porihtala! Važn,da je vlažn! Kar pa se tiče Hipokrata,ga kar pr mer pusti! A sm mogoče kakšno pacientko omenjal? Lahko ti pa povem, da jih je kar nekaj ornk hvaležnih,ker so že obupale glede otrok,pa so z zdravljenjem zanosile in srečno donosile. Pa vse pridejo prostovoljno,nobene ne silm,da hod k meni! Tako! Zadovoljna!? Mam pač rad babe in sex in rad o tem govorim, a je to zločin? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mam pač rad babe in sex in rad o tem govorim, a je to zločin? ni še lahko pa postane moralno vzgojni apetit Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tinkica,a masˇ tezˇave? Ti kar k men prid,bova vse porihtala! Vazˇn,da je vlazˇn! Kar pa se ticˇe Hipokrata,ga kar pr mer pusti! A sm mogocˇe kaksˇno pacientko omenjal? Lahko ti pa povem, da jih je kar nekaj ornk hvalezˇnih,ker so zˇe obupale glede otrok,pa so z zdravljenjem zanosile in srecˇno donosile. Pa vse pridejo prostovoljno,nobene ne silm,da hod k meni! Tako! Zadovoljna!? Mam pacˇ rad babe in sex in rad o tem govorim, a je to zlocˇin? tu je pomesanih par razlicnih stvari: omenjal si ful pacientk in jih neki tle okrog ponujal fantom ... ali se motim?meni je to malo, oz. dosti mimo, glede na ocitno naravo tvojega poklica.sicer pa ne dvomim v hvaleznost tvojih pacient in tvoje sposobnosti...da imas rad babe in seks je jasno in ne, nic ni narobe s tem. mimo tega, da je meni osebno to v tako velikih in ponavljajocih se dozahdolgocasno (moj problem, ne tvoj), po mojem mnenju pac s svojim nacinom govora o svojih pacientkah ... delas slabo.tebi je zajebancija, ok, razumem...meni so tele napihovalske fore povprecen klisejski egotrip.ne maram povprecja, sorry.hipokrat je rekel med drugim dosti stvari o zasebnosti, ki jih zagotovo poznasin ne se ne bom tu pametne delala z raznimi citati. ga bom pustila toliko pri miru, kot bo meni pasalo, hvala. ce mi ga pase omenjat, bos ze prezivel.imava pac drugacne meje.bom ze prezivela. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tinka, triple x - absolutno se stirnjam s Tinko - hvala ji, ker ce ne bi ona s temle uletela, bi jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tinka Meni tudi ne bi sedel, tak jezični dohtar. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.