Skoči na vsebino

želim si najti resno punco

peter

Recommended Posts

Ole!

(ne vem od kod se mi zapisuje tale pozdrav, a naj le bo)!

Tegale Petra ste ocitno preplasili! x!x

Jaz ti vsekakor zelim, da si najdes "resno" punco. Cist stekam, kaj mislis! Ne pusti se preplasiti tistim, ki so mogoce te dni prevec zajebanstko razpolozeni! x:Dx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

Saj se ni nihce posmehoval ali kaj podobnega.

Malo smo duhovicili, pa prav je tako.

Humor stvari distancira od njihove smrtne resnosti, v tem je car.

Ironija je zazeljena, samoironija se bolj.

To z resnostjo, se da pa tudi 'pravilno' razumeti.

Kot iskrenost, globino, vdanost....in tako je bilo verjetno tudi misljeno.

Ceprav, ponavadi, ce nekaj izrecno isces, tezko najdes, ce sploh.

Bo ze tebe naslo, brez skrbi.

Hm, sem ga zgleda ornk posr..! :V: A se lahk opravičm,Marsa,Tinka in ostali! Se bom potrudu, da ne bom sam o sexu pisu(a lahko vsaj v "tapravih" temah) :inocent:

O.k. pa šihta tut ne bom več zravn mešu! :sori:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Hm, sem ga zgleda ornk posr..! :V:  A se lahk opravicˇm,Marsa,Tinka in ostali! Se bom potrudu, da ne bom sam o sexu pisu(a lahko vsaj v "tapravih" temah) :inocent: 

O.k. pa sˇihta tut ne bom vecˇ zravn mesˇu! :sori:

:palec: xsrcx

ce bos pisal o seksu v temu primernih temah...pa napisi vsaj kaj bolj konkretnega...so se tam nekaj pritozevali...

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Sokrates, moj frend ima ravno take zahteve, pravi da v Sloveniji no luck. Resno razmišlja o obisku Vietnama, pa kakšnih Filipinov itd....pravi, da ima občutek, da bi tam definitivno našel kar išče.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

El Nino ti kr prid. Boš lahko zbral,starost,velikost,barvo las... x:px  :vragec:  Glede na tvoj nick,ti bova eno vročo zbrala,mam eno hudo dvojčico,glih zate! :vragec:  x:px  x:Dx

:D ti se pa spoznaš na to kaj meni fajn paše ja ja :D dvojčice mljas mljas, že dolg nobene ... leta so že pasala od kar sem nazadnje dvojčico preganjal.... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... imel je vec napisanega...

Po mojem bi tudi temo zbrisal, ce bi jo lahko, tudi v podnaslovu bi popravil ali zbrisal, ce bi lahko, no tako pac sodim.

A glede na to, da bi lahko pisal meni oz. na urednistvo, sem pustila.

Skoda se mi zdi, da je clovek se odlocil, zbral vso voljo in pogum, jasno da ste uleteli povsem brez slabih namenov itd. - a dejansko je zelja postavljena bila kar kul in v primeren forum.

S tem ze zdavnaj vec ne 'tezim', vendar foruma Crna luknja in Zlata ribica nista namenjena v bistvu komentiranju oz. ne v prvi vrsti, ampak v prvi vrsti sta namenjena izlitju vsega zoprnega (CL) in ptorjevanju dobrega (ZR)...

Tako je brez veze moralizirati, ce kdo v CL se buni prevec, pac je izlil....... to se tice drugih nic manj kot ono, ko gre nekdo na wc in se olajsa.

Vedno pa je seveda zazelena beseda podpore.

Prav tako v ZR, kjer dobre misli k zelji pridajo + energy.

No, ja, Peter, oglasi se se kaj, saj ni nic takega spet. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsenm skupaj eno lepo nedeljo želim

Pa moram mal pokomentirat tele poste, ki so bli kot Slap Peričnik na Petrovo izjavo.

Naše sodbe kažejo našo pdobo !!!!! Torej, lunatki in lunatke, preberite si sami svoje poste še enkrat, alpa še boljš, še dvakrat in jih začutite.

Takšni ste kot lačne zveri včasih in si daste duška, samo, da kdo majčken bolj sočutno željo napiše.

Sicer je pa Castaneda napisal, da vsak človek rabi ZALEZOVALCE in SANJALCE.

Zalezovalci so tisti, ki vedno, vedno in še enkrat vedno, živijo zato, da vse življenje najedajo, se delajo norca iz vseh in vsega....., tako, da žrtev popolnoma potisnejo na tla in čakajo, da bo zbrala moč in se VDALA. Potem se stvari same uredijo.

Druga skupina SANJALCI, pa so istočasno ob žrtvi in ji pomagajo "BUDNO SANJATI" . Vizualizirati sanje in jih čustveno v meditaciji podoživljati. To pa je najmočnejša sila univerzuma, ki nam pomaga na vse načine pomagati naše sanje uresničiti.

Peter ne zameri nikomur, saj je v vsakem od nas, tudi v tebi, malo ZALEZOVALCA in malo SANJALCA.

Dobrodošel, napiši še kaj !! Napiši kaj si misliš o teh komentarjih !! Ni važno katero svojo stran boš uporabil, ali jim boš s sočutjem odgovoril, al pa zlij jezo nanje. Bodo saj vedeli pri čem so, ker zdaj so negotovi. Verjemi, ni jim vseeno.

Moje prepričanje je, da sploh ni važno kaj človek dela in kaj je materialno dosegel v življenju. Vse, kar šteje je, KAKŠEN ČLOVEK JE POSTAL.

Ko si v harmoniji z vsem in vsakomer, imaš toliko kot potrebuješ na vseh področjih.

peace and love

clean

x;)x :palec: :flower: xokx xideax xchatx :detelca: xflowx

peace and love

Klinar

Juhu!

"Moje prepričanje je, da sploh ni važno kaj človek dela in kaj je materialno dosegel v življenju. Vse, kar šteje je, KAKŠEN ČLOVEK JE POSTAL.

Ko si v harmoniji z vsem in vsakomer, imaš toliko kot potrebuješ na vseh področjih." (clean)

Se čisto strinjam z napisanim.

In Petru dajem podporo! (saj smo verjetno že vsi kdaj bili tam, ko smo si želeli in to blazno želelli imeti nekoga... (jaz se tega še prav dobro spominjam)

Ole!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Sicer je pa Castaneda napisal, da vsak človek rabi ZALEZOVALCE in SANJALCE.

Zalezovalci so tisti, ki vedno, vedno in še enkrat vedno, živijo zato, da vse življenje najedajo, se delajo norca iz vseh in vsega....., tako, da žrtev popolnoma potisnejo na tla in čakajo, da bo zbrala moč in se VDALA. Potem se stvari same uredijo.

Druga skupina SANJALCI, pa so istočasno ob žrtvi in ji pomagajo "BUDNO SANJATI" . Vizualizirati sanje in jih čustveno v meditaciji podoživljati. To pa je najmočnejša sila univerzuma, ki nam pomaga na vse načine pomagati naše sanje uresničiti.

.točno to in take je treba teptat nazaj! heh,smo produktivni tut v temu, ihaaaa x:Dx :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... saj res...

Peter, ne glede na to, ali beres tole (se) ali ne - zelim ti taksno super punco, ki bo dbest ravno zate! xsrcx :palec:

In to je 'nauk' - dajmo Petru preprosto pridat vrednost zelji, s tem da mu jo privoscimo - neodvisno od tega, koliko in ali sploh se nam zdi pomembna, resna, prava zanj ipd. in ali bo on dal kaksen odziv ali sploh videl tole...

Ker - vsakdo v koncni fazi dobi, kar si priklice.

Kakor si bos postlal, tako bos spal.

Kar si skuhal, pojej...

(po drugi strani pa se redko katera juha poje tako vroca, kot se skuha ;))...

Vsaka vrata odpira tudi en kljuc.

Ce pa imamo univerzalnega (kljuc nad kljuci) pa toliko bolje. x^x

A to kompetenco imajo (k sreci) redki. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

El Nino ti kr prid. Boš lahko zbral,starost,velikost,barvo las... x:px  :vragec:  Glede na tvoj nick,ti bova eno vročo zbrala,mam eno hudo dvojčico,glih zate! :vragec:  x:px  x:Dx

:D ti se pa spoznaš na to kaj meni fajn paše ja ja :D dvojčice mljas mljas, že dolg nobene ... leta so že pasala od kar sem nazadnje dvojčico preganjal.... :D

hehe...ti in tvoje dvojčice... x:Dx x;)x x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...