krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A je res dohtar, al kaj Svasta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! (ne vem od kod se mi zapisuje tale pozdrav, a naj le bo)! Tegale Petra ste ocitno preplasili! x!x Jaz ti vsekakor zelim, da si najdes "resno" punco. Cist stekam, kaj mislis! Ne pusti se preplasiti tistim, ki so mogoce te dni prevec zajebanstko razpolozeni! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Saj se ni nihce posmehoval ali kaj podobnega.Malo smo duhovicili, pa prav je tako. Humor stvari distancira od njihove smrtne resnosti, v tem je car.Ironija je zazeljena, samoironija se bolj. To z resnostjo, se da pa tudi 'pravilno' razumeti.Kot iskrenost, globino, vdanost....in tako je bilo verjetno tudi misljeno. Ceprav, ponavadi, ce nekaj izrecno isces, tezko najdes, ce sploh.Bo ze tebe naslo, brez skrbi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ole! krokodil - se strinjam cisto s tabo. Petra sem hotela samo malo potolaziti in mu seveda dati nekaj vec vzpodbude, kot je je bilo najti v prejsnjih sporocilih! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hm, sem ga zgleda ornk posr..! A se lahk opravičm,Marsa,Tinka in ostali! Se bom potrudu, da ne bom sam o sexu pisu(a lahko vsaj v "tapravih" temah) O.k. pa šihta tut ne bom več zravn mešu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hm, sem ga zgleda ornk posr..! A se lahk opravičm,Marsa,Tinka in ostali! Se bom potrudu, da ne bom sam o sexu pisu(a lahko vsaj v "tapravih" temah) O.k. pa šihta tut ne bom več zravn mešu! priden fantek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hm, sem ga zgleda ornk posr..! A se lahk opravicˇm,Marsa,Tinka in ostali! Se bom potrudu, da ne bom sam o sexu pisu(a lahko vsaj v "tapravih" temah) O.k. pa sˇihta tut ne bom vecˇ zravn mesˇu! ce bos pisal o seksu v temu primernih temah...pa napisi vsaj kaj bolj konkretnega...so se tam nekaj pritozevali... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Hvala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Tole sploh bral nisem, triple x, tole bi te še morale našeškati dame , menda res ne veš na kakšen forum in med kakšne lunatke in spoštljive dame si zajadral , sicer si se opravičil in pokesal, kar je pa tudi lepo, lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 jst bi tud kakšno lušno ženskico, tako ki ne sprašuje veliko in me gleda kot boga....... šifra:sokratek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sokrates, moj frend ima ravno take zahteve, pravi da v Sloveniji no luck. Resno razmišlja o obisku Vietnama, pa kakšnih Filipinov itd....pravi, da ima občutek, da bi tam definitivno našel kar išče. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 El Nino ti kr prid. Boš lahko zbral,starost,velikost,barvo las... Glede na tvoj nick,ti bova eno vročo zbrala,mam eno hudo dvojčico,glih zate! ti se pa spoznaš na to kaj meni fajn paše ja ja dvojčice mljas mljas, že dolg nobene ... leta so že pasala od kar sem nazadnje dvojčico preganjal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Heh, petra pa se vedno od nikoder Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ... imel je vec napisanega...Po mojem bi tudi temo zbrisal, ce bi jo lahko, tudi v podnaslovu bi popravil ali zbrisal, ce bi lahko, no tako pac sodim.A glede na to, da bi lahko pisal meni oz. na urednistvo, sem pustila.Skoda se mi zdi, da je clovek se odlocil, zbral vso voljo in pogum, jasno da ste uleteli povsem brez slabih namenov itd. - a dejansko je zelja postavljena bila kar kul in v primeren forum.S tem ze zdavnaj vec ne 'tezim', vendar foruma Crna luknja in Zlata ribica nista namenjena v bistvu komentiranju oz. ne v prvi vrsti, ampak v prvi vrsti sta namenjena izlitju vsega zoprnega (CL) in ptorjevanju dobrega (ZR)...Tako je brez veze moralizirati, ce kdo v CL se buni prevec, pac je izlil....... to se tice drugih nic manj kot ono, ko gre nekdo na wc in se olajsa.Vedno pa je seveda zazelena beseda podpore.Prav tako v ZR, kjer dobre misli k zelji pridajo + energy. No, ja, Peter, oglasi se se kaj, saj ni nic takega spet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Vsenm skupaj eno lepo nedeljo želim Pa moram mal pokomentirat tele poste, ki so bli kot Slap Peričnik na Petrovo izjavo. Naše sodbe kažejo našo pdobo !!!!! Torej, lunatki in lunatke, preberite si sami svoje poste še enkrat, alpa še boljš, še dvakrat in jih začutite. Takšni ste kot lačne zveri včasih in si daste duška, samo, da kdo majčken bolj sočutno željo napiše. Sicer je pa Castaneda napisal, da vsak človek rabi ZALEZOVALCE in SANJALCE. Zalezovalci so tisti, ki vedno, vedno in še enkrat vedno, živijo zato, da vse življenje najedajo, se delajo norca iz vseh in vsega....., tako, da žrtev popolnoma potisnejo na tla in čakajo, da bo zbrala moč in se VDALA. Potem se stvari same uredijo.Druga skupina SANJALCI, pa so istočasno ob žrtvi in ji pomagajo "BUDNO SANJATI" . Vizualizirati sanje in jih čustveno v meditaciji podoživljati. To pa je najmočnejša sila univerzuma, ki nam pomaga na vse načine pomagati naše sanje uresničiti. Peter ne zameri nikomur, saj je v vsakem od nas, tudi v tebi, malo ZALEZOVALCA in malo SANJALCA. Dobrodošel, napiši še kaj !! Napiši kaj si misliš o teh komentarjih !! Ni važno katero svojo stran boš uporabil, ali jim boš s sočutjem odgovoril, al pa zlij jezo nanje. Bodo saj vedeli pri čem so, ker zdaj so negotovi. Verjemi, ni jim vseeno. Moje prepričanje je, da sploh ni važno kaj človek dela in kaj je materialno dosegel v življenju. Vse, kar šteje je, KAKŠEN ČLOVEK JE POSTAL. Ko si v harmoniji z vsem in vsakomer, imaš toliko kot potrebuješ na vseh področjih. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Juhu! "Moje prepričanje je, da sploh ni važno kaj človek dela in kaj je materialno dosegel v življenju. Vse, kar šteje je, KAKŠEN ČLOVEK JE POSTAL. Ko si v harmoniji z vsem in vsakomer, imaš toliko kot potrebuješ na vseh področjih." (clean) Se čisto strinjam z napisanim. In Petru dajem podporo! (saj smo verjetno že vsi kdaj bili tam, ko smo si želeli in to blazno želelli imeti nekoga... (jaz se tega še prav dobro spominjam) Ole! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sicer je pa Castaneda napisal, da vsak človek rabi ZALEZOVALCE in SANJALCE. Zalezovalci so tisti, ki vedno, vedno in še enkrat vedno, živijo zato, da vse življenje najedajo, se delajo norca iz vseh in vsega....., tako, da žrtev popolnoma potisnejo na tla in čakajo, da bo zbrala moč in se VDALA. Potem se stvari same uredijo. Druga skupina SANJALCI, pa so istočasno ob žrtvi in ji pomagajo "BUDNO SANJATI" . Vizualizirati sanje in jih čustveno v meditaciji podoživljati. To pa je najmočnejša sila univerzuma, ki nam pomaga na vse načine pomagati naše sanje uresničiti. .točno to in take je treba teptat nazaj! heh,smo produktivni tut v temu, ihaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 .Ko si v harmoniji z vsem in vsakomer, imaš toliko kot potrebuješ na vseh področjih. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ... saj res...Peter, ne glede na to, ali beres tole (se) ali ne - zelim ti taksno super punco, ki bo dbest ravno zate! In to je 'nauk' - dajmo Petru preprosto pridat vrednost zelji, s tem da mu jo privoscimo - neodvisno od tega, koliko in ali sploh se nam zdi pomembna, resna, prava zanj ipd. in ali bo on dal kaksen odziv ali sploh videl tole...Ker - vsakdo v koncni fazi dobi, kar si priklice.Kakor si bos postlal, tako bos spal.Kar si skuhal, pojej...(po drugi strani pa se redko katera juha poje tako vroca, kot se skuha )... Vsaka vrata odpira tudi en kljuc. Ce pa imamo univerzalnega (kljuc nad kljuci) pa toliko bolje. A to kompetenco imajo (k sreci) redki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Marša !!! se pridružujem in podpiram Petra in njegovo žejo, tud jaz želim to zanj, kar si sam želi. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 El Nino ti kr prid. Boš lahko zbral,starost,velikost,barvo las... Glede na tvoj nick,ti bova eno vročo zbrala,mam eno hudo dvojčico,glih zate! ti se pa spoznaš na to kaj meni fajn paše ja ja dvojčice mljas mljas, že dolg nobene ... leta so že pasala od kar sem nazadnje dvojčico preganjal.... hehe...ti in tvoje dvojčice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 me ma da bi komentiral tiste moje dvojčice ampak.... marsa ma prav, bom držal prstke pa pestke, za petra... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.