rachek 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Marsa! A nimajo vsi uporabniki dovoljenja za sprejemanje OS? Ena uporabnica se mi je zahvalila za čestitko, pa sem ji želel odpisati, pa sem dobil:NAPAKATega sporocila ne morem poslati ker naslovnik nima dovoljenja za uporabo osebnih sporocil To osebno sporocilo ni poslano ? WTF ? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Lahko je karkoli, Rachek...Ena varianta je, da clani z 0 objavami ne morejo posiljati OS-ev (to nisem cist ziher sploh, morda celo ni res).Vsakdo si lahko oznaci moznost, da zeli oz. ne zeli sprejemati tako e-mailov kot OS-ev. Tako je morda ona oznacila moznost, da ne zeli sprejemati os-ev.Tretja varianta je, da je njen accont na nekaksnem 'cakanju' oz. je kaj spreminjala (npr. geslo), pa se ni potrdila.Ali seveda kaj desetega. WTF?No, ja... ni se treba razburjat, morda mislis, da smo specialno onemogocili nekomu OS-e?Ja, seveda je pa tudi to mozno, taka primera sta v zadnjem casu bila mislim da dva.V primerih 'spemanja' oz. taksne ali drugacne zlorabe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Ne razburjam se, uporabil sem samo kratico! Da ne bi rabil pisati "? Kaj pa sedaj to pomeni ?" Hvala za pojasnila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ja, ni problema. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ok Marsa, sory ko take idiotske teme objavljam, sam drgač ne gre No ok mam vprašanje, kaj je z mojimi p.m kaj je narobew ali mi ljudi nočjo odgovoarjat? No ok če mi nočete, si bar zaslužim da mi to rečete, ne pa da čakam 3 ure pred pcjem na en usran pm ko ga vedna sploh nebo, a če ga nebo, po l napiši Lp.Vaš Angell Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Ne vem, pocakaj raje kak dan? Tudi jaz kdaj preberem, grem spet skripto za faks na drug okencek brat in se potem sele naslednji dan spomnim odpisat...ce niso kaksne pomembne stvari Tako tudi ostali. Ne smes preganjat ljudi Bo ze!!! Pa ljudi tudi ni vedno zraven, itak....Ne cakaj pred pc-jem, delaj kej produktivnega LP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Če so nekateri mi odpisali v enmu dnevu zdaj pa že čakam en mesec al pa še več.Pa delam kej produktivnega, sej to sem samo tak rekel da čakam pred pcjem.Samo odgovorr čem met, pol pa bo vse v redu. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Pisi se enkrat in ze v naslovu povej, da si zelis odgovora Ce jim pa se takrat ne bo jasno, pa ni pomoci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 ah Angel... jaz npr sploh ne maram pisat po OSih. mi je tko...preveč javno za privatnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Javno se ti opravičujem, ker ti nisem odpisala na tvoj OS... Takrat, ko sem prebrala, nisem mela časa odpisat, pol sm pa pozabla... Sori... Jz sm na en odgovor čakala en mesec, enga sm pa dobila po parih mesecih, ko sm pozabla, da sm sploh kej poslala. Sej vem, da to ni izgovor, da lohk jz isto delam, sam res- taka situacija je bla. Mam isto probleme z sms-ji: če ne morm takoj odpisat pol pozabm. Definitivno si pa zaslužiš odgovor, če neki vprašaš... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 eh dejte se sekirat brezveze... jz včasih ne odpišem... tudi meni vedno ne odpišejo... pač... tko je. če bi vsakmu skoz odpisvala si lohk pol non stop samo dopisujem... za to pa nimam časa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 ok vse je pošlihtano Lahko temo zbrišete če hočete Btw, za neprijetnosti se vam opravičujem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh dejte se sekirat brezveze... jz včasih ne odpišem... tudi meni vedno ne odpišejo... pač... tko je. če bi vsakmu skoz odpisvala si lohk pol non stop samo dopisujem... za to pa nimam časa. U, ti si pa priljubljena... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Ti pa slabe volje danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Od kod ti to? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Od kod ? Zakaj pa mislis da sem napisal v tej temi ?Zato, ker sem to prejel po OS-ju Hecam se...lep sobotni vecer se naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Ne stekam. Tud teb. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne stekam.Nekdo mi je po OS-u, napisal, da si slabe volje, pa sem zato napisal. V bistvu mi ni, tako je bilo misljeno (duhovicenje, ocitno neuspesno/nerazumljeno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Aha. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, ti si pa priljubljena... Ja, ker je tok simpaticno dete Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Točno ja Aiwica... zdej je par dni ne bo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Kdo bi naj bil zakaj slabe volje? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. januar 2005 Prijavi Deli 15. januar 2005 Em, verjetno jz, sam sej nima veze. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marjana10 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Pozdravljeni!Zanima me ali lahko prejmem osebno pošto od nekoga, ki ni član foruma?Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.