Skoči na vsebino

BARRICHELLO vs. SCHUMACHER

Pesnik

Recommended Posts

Zoprna rec, tale nenavadna zmaga. Moje mnenje je, da ceprav je Schumi prav gotovo idealen tip za take trike, tokrat ni zelel tega. Glih se tega se mu manjka, da do konca zapecati svoj ze tako ne prevec blescec image.

Cist razumem pa tud frajerje iz Ferrarija - glih briga njih, kdo zmaga, sam da voz rdeco formulo. In prav gotovo ne bodo riskirali naslova prvaka samo zarad enih egocentricnih feelingov...

Barrichello je pa tko al tko edini pravi zmagovalec prisel iz vsega skupaj. Kar je spet prav.

Zgleda, da je to samo se ena nova novinarska tema za glodat - tko pac nastajajo novice, al kaj?

Vas pesnik

Vas Pesnik
Deli na socialnih omrežjih

Meni to ni več šport, ne vem, no... Čeprav pravijo, da je logično in vse... A vseeno je bilo tokrat zelo/preveč opazno. Ne glede na to, da Schumi itak ni moj favorit, pravzaprav mi je prej zoprn, pa vseeno mislim, da je bil "kriv" tudi Barrichello - kajti oba sta imela možnost, da se to ne bi opazilo in bi šlo torej, če drugega ne, tudi zaradi gledalcev oz. navijačev, bolj smooth skozi. Tako pa smo v bistvu vsi gledali kupčijo - in to niti ne zelo zanimivo. Škoda, da je šport postal to; sicer me pa večkrat kaj podobnega zmoti, tudi na drugih športnih področjih.

Škoda. Reakcije so kar močne, zanima pa me, koliko bo to vplivalo na nadaljnje tekme oz. izhodišča in tudi razplete v F1.

mimi

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice". R. Tagore

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...