BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 http://img.photobucket.com/albums/v33/PureAngel/best.jpg hmm... zadnje čase mam probleme s tem da je ljudem vseeno zame, mislim, da jim je problem povedat da bojo zamudili, da nimajo časa, al pa da rečejo da bojo nekaj naredili in ne. pa tut z prijateljico ki to ni.. mislim miljon stvari sem ji ze tolerirala, ko meje samo pustila pa šla z enim tipom sred diskoteke, pa sem mela njene stvari, pa se mlajsa je od mene, pa mora bit ob 3h doma, pol osvajanje.. tipa ki je meni usec, pri plesnih .. nastopu se je direkt pred mene postavla, cerpav sva bli v isti vrsti, pa tut zdajle ko sem mela otvoritev razstave, je raje doma ostala, in sla objavit na isti forum kjer so meni ponudli razstavo. cist sem razdvojena, pa razocarana zaradi njenega obnasanja. kot da si ne zasluzim spostovanja, in da to kar sem ni nic vredno. vbistvu sem srecen clovek, nevem kak mi to rata ampak mi. in redkokdaj pokazem kaj cutim, ce sploh kdaj, se takrat ko sem totalno v k* je 1 % moznosti da bom povedala kaj cutim.. in zarad tega so ljudje preporsto prepricani kak je moje zivljenje fajn in ah in sploh kak zivim kot v pravljici. vbistvu pa sama v enem dnevu vcasih umrem tolkokrat ko oni v celem zivljenju. in neda se mi dokazovat, tulit kak je zivljenje shit, pa kak sem boga, ker mi je to.. nevem sick. ironicno je da opazim zalostne ljudi prijateljev, in da storim karkoli, da se ne pocutijo same, ampak tega iskreno povedano .. zelo redko dobim nazaj. dajem pa sama zato, ker ... vem kako grozno je ce nobenemu ni mar. in mogoce bo celo kdo kdaj opazil, kaj.. prestajam. ampak zgleda da na tem svetu moraš tulit kak ni vse vredu, da se zdis komu vredn pozornost. i`m sick of, sick sick, sick. vceraj sem z vseh forumov zbrisala svoje objave, dnevnik, fotke, svoj portfolie, ker sem sita ljudi.. ki z mano ravnajo, kot da sem porcelanasta punčka, ki jo lahko vsakič ko se ti mečeš ob tla, pol pa se ji zopet.. prilizujes pa skrbis zanjo. I`m sick of it. sita sem vsega ker ona ni prvi clovek ki mi to pocne, in ker mi ze kar nekaj casa zivljenje hodi po taksnem vzorcu in bom dobesedno zgubla zivce. ker sem ze tak prekleto sita tega obnasanja. in na koncu koncev bodo mene .. ljudje klicali bitch, zato ker nisem razumela, da zivljenje ni pravljica ? i don`t get it. really. ker.. se mi zdi bolano. ni mi pa da bi postala taksna kot ostali, da bi vidla samo sebe.. mogoce bi pa mogla, ampak se enostavno ne morem prisilit k tem, ker se mi upira v vseh pogledih. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 To dans mal težk prebavim, dans sm bl za uno kričanje : Im sick sick sick sick.... bemu....da to neja kronično postaja? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ironicno je da opazim zalostne ljudi prijateljev, in da storim karkoli, da se ne pocutijo same, ampak tega iskreno povedano .. zelo redko dobim nazaj. ampak zgleda da na tem svetu moraš tulit kak ni vse vredu, da se zdis komu vredn pozornost. i`m sick of, sick sick, sick. vceraj sem z vseh forumov zbrisala svoje objave, dnevnik, fotke, svoj portfolie, ker sem sita ljudi.. ki z mano ravnajo, ker sem ze tak prekleto sita tega obnasanja.BelaCvetica pozdravljena! Nikoli ne pričakuj preveč, ker boš potem sigurno razočarana, pač si tukaj, da več daješ kot sprejemaš, izkoriščati in poniževati se pa nikakor ne pusti, če ti je kaj do sebe. Tuliti po mojem ni treba, lahko se na kakšen drug način, ampak, če oseba ne sprejme je brez veze vztrajatit, pusto jo, naj gre svojo pot. Trenutno si razočarana, ampak ko si tole sprostila v to temo, ti bo jutri, če že sedaj ni, mnogo lažje. Glede naslova teme, če ni iskrenosti je vse na kratek rok, iskrenost je ena lepa lastnost, ki jo moramo spoštovati, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 ko meje samo pustila pa šla z enim tipom sred diskoteke, pa sem mela njene stvari, pa se mlajsa je od mene, pa mora bit ob 3h doma, pol osvajanje.. HJA, TAK JE LAYF..sm se jest zlo težko sprjaznu, de se to počne, Pa Se! Kaj sedaj...boš vračala isto dejanje nazaj, naprej,.menim, da je treba vse le Razumet ampak, ko si mlad takega razuma še ni .lahko se vprašaš, kak se dogaja pri živalih? samica vedno zbere tistega,ki prvi pride, je tko? al pa se dva ,trije samci med sabo stepejo in zmaga najmočnejši Ti si pa človek ,višji ponos˝narave, bolj razvit, uporabi ves svoj humani nagon´za svoj obstoj srečno, kolegica dovoli se borit Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bela Cvetica....vem kak se počutiš.......ampak....vse se bo uredilo! če se je pri meni....se bo še pri tebi.poišči....pokliči....stare prijatelje...obnovi stike z njimi.... (drugič več napišem... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 mah.. nevem preveč je da pričakuješ da te bodo ljudje spoštovali ? tole je kriza.. ce je to res. zase pa vem.. da never was like then, and probably never will be. cos i fu*king care : > Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .ŽIVLENE JE LAŽ .NASILJE IN SEX VEDNO ZBUJAJO APETIT RADOVEDNOSTI Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Bela cvetka, meni se zdi čisto normalno, da se s tem vprašanjem spopadaš pri svoji 20-ih. Ljudje se spreminjajo. Tudi jaz sem se nekdaj spraševala ravno tako kot ti. Težko sem sprejela, da I care, drugi pa niti ne toliko....včasih sem zaradi tega imela kar hude urice. Kasneje mi je v življenje pristopicljalo še nekaj podobnih. In takrat sem videla, da se splača ostati, tak kot si. Ljudje, ki jim je res mar za drugega so kar redki. Ampak so. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
planšar 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ma cvetica, ni se ti treba tolko sekirat. Mogoče ti prijatelji (prijateljice) niso pravi al pa majo kake probleme sami s sabo, kar se pol odraža na njihovem vedenju.Sigurno boš tudi ti našla v življenju ljudi, ob katerih ne boš rabla povedat da te nekaj moti, pa bojo oni to vedli. Sicer te ne poznam ampak se mi zdi (govorim iz svojih izkušenj), da se ti verjetno ni treba spreminjat ampak moraš ohranit svoj način. Lp Planšar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Šele danes sem spet prišla malo pokukat v tale podforum, ne hodim ravno veliko sem... Hmmm, Bela Cvetlica, nekako mi iz tvojega posta dobesedno kriči ven stavek "Spoštujte me prosim!!!" Si se že vprašala - KDO NAJ BI TE PRAVZAPRAV SPOŠTOVAL? Ti sama. S tem, ko jim daješ potuho, ko te zaj*, ko nič ne rečeš, ko jim pustiš, da ti to vedno znova delajo, sama sebe ne spoštuješ. Da bi ljudje vedeli, do kakšne meje lahko grejo pri tebi, jim moraš te meje zelo jasno pokazat. Pa še potem, ko to že narediš, zelo veliko ljudi ne šteka, da te meje niso tam zato, da se z njimi zajebavajo. Ne vem, koliko si seznanjena s starševanjem, ampak v odnosu med staršem in otrokom vedno pride do obdobja, ki se mu reče opozicionalnost - to je obdobje, ko otrok preizkuša meje svojega starša, do kje lahko gre, zakaj, in s tem preizkuša svoje meje... Če starši preveč popuščajo, dobiš razvajenega otroka. Verjemi mi, ker sem to sama, pa tudi moj brat je zelo podoben, če ne še bolj razvajen od mene. In ti - imaš razvajene prijatelje. Iz tvojega posta sem izbrala par stavkov, ki so mi padli v oči in se mi zdijo pomembni - samo ti pa boš vedela, ali sem zadevo videla iz nekako pravega zornega kota ali pa sem se mogoče zmotila in usekala mimo... Poglejva. kot da si ne zasluzim spostovanja, in da to kar sem ni nic vredno.... to je torej problem spoštovanja oziroma samospoštovanja. ker sem sita ljudi.. ki z mano ravnajo, kot da sem porcelanasta punčka, ki jo lahko vsakič ko se ti mečeš ob tla, pol pa se ji zopet.. prilizujes pa skrbis zanjo. sita sem vsega ker ona ni prvi clovek ki mi to pocne, ...... kako drugi delajo s tabo... te zeznejo, potem pa, ko ugotovijo, da so ga "malce" posrali, pridejo nazaj in se prilizujejo. Zakaj pa ne bi? Saj je že tolikokrat delovalo, bo pa še sedaj! Namenoma pišem v takšnem tonu, da bi videla, kako znajo ljudje razmišljat, nočem ti z mojimi besedami povzročat še večje bolečine, kot jo že imaš v sebi, razumi prosim. in redkokdaj pokazem kaj cutim, ce sploh kdaj, se takrat ko sem totalno v k* je 1 % moznosti da bom povedala kaj cutim.. in zarad tega so ljudje preporsto prepricani kak je moje zivljenje fajn in ah in sploh kak zivim kot v pravljici.... ne pokažeš!! Vidiš, tu je problem, boli te, pa vseeno ne pokažeš, da to ni uredu. Verjemi, veliko ljudi ne zna opazovat drugih ljudi, niso občutljivi za dogajanje v drugih, določeni pa tudi so, pa vendar tega ne upoštevajo, ker jim odnos tak kot je sam po sebi, prinaša določene "ugodnosti" - ko si ti na minusu, imajo oni plus. Seveda tega ne bojo šli spreminjat, če jim odgovarja! In se delajo, da tvojih težav, stiske ne vidijo, dokler nihče tega ne ubesedi in pokaže, se lahko vsi delamo, da to ne obstaja. Zato SPREGOVORI, POVEJ. ... in zato, ker ne poveš.... sledi tole... vbistvu pa sama v enem dnevu vcasih umrem tolkokrat ko oni v celem zivljenju.... moraš potiskat samo sebe v ozadje, svoje potrebe in želje pohodiš vedno znova, zato da bi drugi lahko živeli namesto tebe. In umiraš tisočkrat na dan. Tudi tu vem, kako se počutiš, sama sem delala enako. ironicno je da opazim zalostne ljudi prijateljev, in da storim karkoli, da se ne pocutijo same, dajem pa sama zato, ker ... vem kako grozno je ce nobenemu ni mar.... in to ti sama potem delaš drugim, ker si želiš, da bi drugi delali to tebi... ker sama sebi tega ne daješ, zato naj bi ti drugi... vem, da so moje besede tule kar ostre, vendar o njih razmisli... in potem si napisala tole... in mogoce bo celo kdo kdaj opazil, kaj.. prestajam.KDO NAJ BI TO OPAZIL? Morda ti sama? Da si potem lahko daš tisto, česar sedaj v svojem življenju nimaš? Premisli o tem. ni mi pa da bi postala taksna kot ostali, da bi vidla samo sebe.. mogoce bi pa mogla, ampak se enostavno ne morem prisilit k tem, ker se mi upira v vseh pogledih.Kaj ti to pove?"Videt samo sebe" - tole dojemaš verjetno na tak način, da ljudje skrbijo samo za svojo lastno rit in pri tem grejo čez tebe in uporabijo vsa sredstva. Ja, veliko ljudi je takšnih, ker živijo na nek način nezavedno žviljenje. V drugih ljudeh ne vidijo duš, ampak preprosto sredstva za uresničevanje svojih ciljev... Ampak veš... obstaja pa še druga varianta "videti samega sebe", v katero je vključeno samospoštovanje, sprejemanje samega sebe, ljubezen do samega sebe... Upoštevanje svojih želja, potreb (seveda v takšnem okviru, da s tem ne škoduješ drugim, ampak tole pri tebi sploh ne bi bil problem ), živeti lastno življenje, ki ga diktiraš sama (saj je tvoje!) in sama izbviraš, koga boš spustila do sebe in zakaj. Bodi zdravo egoistična - do sebe spuščaj samo tiste ljudi, ki ti dobro denejo, drugi - ki te znajo samo izkoriščati - naj jo pocvirnajo (no, to drži vsaj za tiste, ki si jih lahko sama izbiraš - družine si recimo ne moreš ... torej delovanje v zmožnosti lastnega okvira). Upam, da sem ti s tem kaj pomagala... Predvsem bi ti položila tole v srce - ljubi samo sebe in samo sebe spoštuj, pa te bodo tudi drugi.Tudi sama sem bila v zelo podobni situaciji, in vem, da je težko začeti, vendar se splača. Danes imam okrog sebe ljudi, ki me imajo radi, spoštujejo, ljubijo. Tudi tebi bo uspelo, verjamem vate. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Če ljudem ne poveš kaj čutiš in kaj bi TI rada, potem se ne moreš pritoževati nad tem, da tega ne počnejo ali ne spoštujejo; saj tega niti ne vejo glede prijateljev in prijateljic, je pa tko; če ti grejo določene stvari na k*, jim to povej in se zmenite, če pa tega ne spoštujejo in ne upoštevajo, pa ni vredno, da jih imaš oz. imenuješ za prijatelje No sam tolk na hiter, k se mi zdej nekam mudi, več drugič; sicer pa mislim, da ti je Sončna zelo lepo napisala in se kar strinjam z njenim postom Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Če ljudem ne poveš kaj čutiš in kaj bi TI rada, potem se ne moreš pritoževati nad tem, da tega ne počnejo ali ne spoštujejo; saj tega niti ne vejo glede prijateljev in prijateljic, je pa tko; če ti grejo določene stvari na k*, jim to povej in se zmenite, če pa tega ne spoštujejo in ne upoštevajo, pa ni vredno, da jih imaš oz. imenuješ za prijatelje No sam tolk na hiter, k se mi zdej nekam mudi, več drugič; sicer pa mislim, da ti je Sončna zelo lepo napisala in se kar strinjam z njenim postom Se strinjam! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 hm.. zadnje case delam my best.. da jim povem. sam mije to taka muka. groza. : > Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ua.... BelaCvetica, s tvojim datumom si lahko moja prijateljica anytime... hehe čudovito Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Nino Don Juan x:Dx BelaCvetlica, kar pogumno - lepo je slišat, da se premika na boljše! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Če ljudem ne poveš kaj čutiš in kaj bi TI rada, potem se ne moreš pritoževati nad tem, da tega ne počnejo ali ne spoštujejo; saj tega niti ne vejo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 bela cvetica...hm.. jasno pr 20 se človk išče.. pa tud tolk si okupiran s prijateljstvi..Mene je pr teh letih pa še pet let kasneje marsikaj izučilo, me kalilo in me verjetno še bo.Skratka vsak je sam sebi najboljši prijatelj. Če od nekoga ne dobiš kaj pričakuješ, nista na isti relaciji. Al pa nista več. Al pa nista bila nikoli in nisi opazila. Še huje je ko ta kak tak "prijatelj" prav grdo zafrkne. Mogoče mal distance do ljudi ne škodi. Uh.. sem jst enih takih scen mela, ko je folk hinavil okol mene.. pa sem pač vse skenslala...Imam pa zdej drugačno stanje..Ko je ena kolegica full užaljena kao ker ji nisem za rojstni dan nič pisala jo poklicala... ker kao je misla da sem se distancirala.. pol pa ok.. ona je povrh vsega še noseča, brez službe.. in sam tuhta kaj kdo misli in kolk kdo misli nanjo..Jst mam pa službo in full deadline rok sem imela na faksu tko da sem odkrito rečeno pozabila tud na svojo (torej najino) obletnico poroke! Evo... pač vsak ima svoje skrbi, svoje stvari, ki so mu prioritetne, če pa ktermu ni kej prav.. namesto da surlo drži, naj z mobitela ON najde številko, ki jo pogreša pa driiin... Neko žaljenje.... nad tem kok so vsi grdi.. preveč časa se s samim sabo ukvarjat bi rekla... če pa ni stvar v času, temveč v nekem odnosu pa tud poštudirat zakaj je do tega prišlo.. se nikol ne bo svet zato podrl. Ljudi je OGRRRRRROMNO pa najdeš nove, take istomisleče. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 hm.. zadnje case delam my best.. da jim povem. sam mije to taka muka. groza. : >Zakaj ti je muka in groza? Saj to je vendar nekaj osnovnega, da ljudem okoli sebe povemo, kaj čutimo! (Sploh pa tistim, za katere želimo, da to opazijo!) Ne moreš pričakovati in čakati, da bodo ljudje sami od sebe opazili, kako ti je, kaj misliš in kaj čutiš! Žal je le malo takih, ki lahko tako dobro razberejo govorico telesa! Ni pa nemogoče, le malo pozornosti in opazovanja potrebuješ! Ponavadi tega ne zmorejo ljudje, ki so vase zagledani.........za take je res nemogoče, da bi opazili govorico telesa! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Nahuje je če se smiliš samemu sebi. Najprej sebe imej rada, spoštuj se, ne pričakuj da ti bodo ljudje znali brati misli. Tiste malenkosti s kolegico, pa sem brez komentarjev. A to te matra? Se mi zdi da si ena od tistih ki si želi ful pozornosti. Bodi pozorna samemu sebi, bodi najprej prijateljica sebi, svoji sestri ali bratu, potem staršem in ostali rodbini. Pomisli kdo te ima ta trenutek zelo rad, kdo te spoštuje. Če pa se želiš ufurat v neko sceno, v stilu hokštaplerjev, pol ti pa ne bo niti sam Bog pomagal. Nobeden ti ne bo priskočil na pomoč, razen tistih tvojih najbližjih, pomagaj se in ti bodo pomagali. Dozorevaj punca!!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 zgleda da se bom tu še kaj naučil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 seveda. na luni se vedno kaj nauči. ja cvetkica... rada se mej... želim ti veliko pozitive še naprej... in če se boš res imela rada, bojo slabi ljudje okoli tebe izginili... al se bojo spremenili al pa odšli... poljubček pa objemček za takrat ko ga rabiš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zgleda da se bom tu še kaj naučil Ja valda, kav si pa mislu x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 seveda. na luni se vedno kaj nauči. ja cvetkica... rada se mej... želim ti veliko pozitive še naprej... in če se boš res imela rada, bojo slabi ljudje okoli tebe izginili... al se bojo spremenili al pa odšli... poljubček pa objemček za takrat ko ga rabiš. tebi za tako lep komentarček. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 <{POST_SNAPBACK}> Aja pa še nekaj x!x Vsak od nas je že prestal nekaj podobnega kot ti. Saj boš videla, se boš spoznala do konca, pol bo pa luštn. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.